ورود

View Full Version : ارتباط با پایگاه داده mysql و صفحات پی اچ پی

Eng.moaiedi
یک شنبه 27 بهمن 1392, 23:44 عصر
با سلام خدمت دوستان من یک پروژه دارم که باید از طریق برنامم به صفحات پی اچ پی پارامتر ارسال کنم و پارامتر هم دریافت کنم مثلا در فرمم چند تکست باکس دارم که متن یک مقاله , تاریخ , نویسنده و فلان هست و اونها رو می خوام به یه فایل پی اچ پی ارسال کنم که اونها هم در هاست قرار دارن و یه پارامتر ازشون بگیرم که اعلام کنه اونها در دیتابیس ذخیره شدن یا به مشکل بر خورده و هم بتونم یک پایگاه داده مای اس کیو ال رو به برنامم متصل کنم و دیتا گرید نمایش بدم محتویاتش رو ممنون می شم دوستان راهنمایی کنند با تشکر.

SlowCode
دوشنبه 28 بهمن 1392, 01:20 صبح
سلام
نیازی نیست که شما مستقیما به mysql وصل بشی!
کافیه شما تو یه صفحه php با متد post این مقادیر رو بگیری. بعد با php وارد دیتابیس میکنی.
واسه دریافت و نمایش اطلاعات تو گرید هم بهتره سمت سرور اطلاعات رو مثلا به صورت table پرینت کنی و مثلا با webbrowser نشونش بدی!
یا مثلا بیای tr,td ها رو بخونی و خودت وارد گرید بکنی.

Eng.moaiedi
دوشنبه 28 بهمن 1392, 12:11 عصر
ممنون دوست عزیز اینها رو می دونم اما نحوه ی کار به چه صورت هست ؟ کلا باید چطور این ها رو توسط ویژوال بیسیک ارسال کرد یا دریافت کرد؟

SlowCode
دوشنبه 28 بهمن 1392, 12:32 عصر
برای ارسال پارامتر با متد پست باید از Inet استفاده کنی.
تو پارامتر اول این کامپوننت آدرس سایت و تو دومی مقادیری رو که میخوای به صورت پست بفرستی رو مینویسی.
در مورد جزئیاتش جستجو کنید.

ms-ninja
سه شنبه 29 بهمن 1392, 11:13 صبح
نمیشه مستقیم وصل کرد مثل SQL

Eng.moaiedi
جمعه 16 اسفند 1392, 17:43 عصر
برای ارسال پارامتر با متد پست باید از Inet استفاده کنی.
تو پارامتر اول این کامپوننت آدرس سایت و تو دومی مقادیری رو که میخوای به صورت پست بفرستی رو مینویسی.
در مورد جزئیاتش جستجو کنید.

ممنون از شما دوست عزیز ولی در مورد جزییاتش چیزی پیدا نکردم اگه لطف کنید مثالی بذارید ممنون میشم با تشکر.

Eng.moaiedi
شنبه 09 فروردین 1393, 10:31 صبح
از دوستان کسی نمی تونه راهنمایی کنه؟