View Full Version : گفتگو: طرح های جالب و غیر تکراری
e_a_23
دوشنبه 28 بهمن 1392, 12:57 عصر
http://www.armitis.com/
این سایتو ببینید. بعضی از طرح هاش مثل نقاشی می مونه. با چه نرم افزاری می تونیم خودمون از این جور شکل ها بکشیم؟
اگه کسی طراحیش خوب باشه رو کاغذ می تونه خیلی ایده های قشنگی ارائه بده. من در آرزوی چنین کاری هستم. این کار ایرادی نداره؟
refugee
دوشنبه 28 بهمن 1392, 13:25 عصر
عکس ها رو تبدیل به نقاشی کردن . تو فتوشاپ ای ن امکان وجود داره . سرچ کنید یا تو انجمن های گرافیک مراجع کنید حتما نتیجه میده .
iman_k26
دوشنبه 28 بهمن 1392, 14:25 عصر
همونطور که دوستمون گفتن پلاگین های مختلفی برای این کار توی فتوشاپ وجود داره....
tekide
دوشنبه 28 بهمن 1392, 16:23 عصر
سلام این پسوند اخرش چیه؟
.
خودش گذاشته
loco
e_a_23
دوشنبه 28 بهمن 1392, 17:39 عصر
سلام این پسوند اخرش چیه؟
.
خودش گذاشته
loco
نمی دونم. فقط می دونم که یه شرکت خوب طراحی هستش آرمیتیس.
بهزاد علی محمدزاده
دوشنبه 28 بهمن 1392, 22:32 عصر
اینها رو با قلم دیجیتال میشه طراحی کرد . یه جستجو کن برای قلم wacom ببین چه طرحهایی باهاش زدن . منتهی باید طراحی بلد باشی ... روشهایی هم هست برای اینکه بتونی طرحها رو از روی عکس دربیاری ... یه عکس و انتخاب می کنی و در فتوشاپ یه لایه خالی روی عکس میزنی و با قلم نقاشی می کشی . عکس پایین صفحه پروفایل (http://www.cloob.com/name/behzad_am) من و ببین . با قلم و از روی عکس برای اولین بار دستم به قلم دیجیتال خورد. این کارها رو گرافیست ها مثل آب خوردن انجام میدن .
e_a_23
دوشنبه 28 بهمن 1392, 22:48 عصر
ممنونم جناب محمد زاده. فکر کنم بدونم دقیقا منظورتون چیه. توی یه برنامه ی گرافیکی دیدم که یه گرافیست روی یه صفحه که در کنار کیبوردش گذاشته بود با یه قلم طرح می کشید و اون طرح روی مانیتورش کشیده می شد. فقط سوالی که دارم اینه که آیا این قلم ها مثل ماوس هست که لرزش دست باعث کاهش کیفیت بشه یا مثل قلم های واقعیه تقریبا؟ البته اون گرافیست وقتی طرحش رو می کشید خیلی صاف و خوب از آب در میومد. عکس جودی ابت رو با قلم دیجیتال کشیدین؟
refugee
دوشنبه 28 بهمن 1392, 22:55 عصر
قیمتش چنده این قلم بهزاد جان ؟
alirezaoshz
دوشنبه 28 بهمن 1392, 23:19 عصر
قیمتش چنده این قلم بهزاد جان ؟
تا اونجایی که من میدونم از 150 هست تا خدا تومن ! بعضی از این pen ها قیمتشون از یه پراید هم بالاتره !
بهزاد علی محمدزاده
دوشنبه 28 بهمن 1392, 23:24 عصر
نه کارش خوبه و لرزش دست نداره . هرچقدر هم پول بدین قلم بهتری میگیرن . حتی قلمش پاکن هم داره . یعنی پشت قلم دقیقا مثل پاکن خطوط یا طرح و برات پاک می کنه . به فشار دست حساس هست و هرچه فشار بدی پر رنگ تر میزنه و ... البته در فتوشاپ هم قلم ها رو میشه با این تنظیم کرد .
من قلم BAMBOOFUN رو گرفتم 800 تومن . البته چند ماهی هست ولی فکر نمی کنم قیمتش تغییر کرده باشه . قلم های تا 1400 یا 500 هم هستند که کیفیت و امکانات بیشتری داره . باید باهاش کار کنی تا بهش عادت کنی . اونها که روان کار می کنن دیگه با قلم مدام کار می کنن . من خیلی هم باهاش کار نمی کنم چون بیشتر back-end کارم تا دیزاین . اما برای ورود به بازار گرفتم و می خوام با گرافیست کار کنم و بهش بگم بعضی طرح ها رو با دست بزنه . جودی ابوت رو هم با قلم کشیدم . وقتی قلم و گرفتم خواستم ببینم کارش چطوره ... که دستم از خطوط هم زیاد بیرون میزد و بلد نبودم ...
e_a_23
سه شنبه 29 بهمن 1392, 00:01 صبح
کسی هست بتونه فتوشاپ حرفه ای به صورت خصوصی به من یاد بده؟ هم طراحی سایت و هم طراحی های دیگه و چاپ. اگه کسی هم می شناسید که ساکن تهران باشه خیلی ممنونتون می شم معرفی کنید. یه برنامه گرافیکی خیلی جالب بود شبکه آموزش می ذاشت به اسم صفر و یک. اونجا این قلم گرافیکی رو دیدم. جای چنین برنامه هایی خیلی خالیه.
refugee
سه شنبه 29 بهمن 1392, 00:17 صبح
اوه چه گرون ...
یه چاپگر 3 کاره رنگی میخری هم اسکنر داره هم چاپگر و هم فکس قیمتش ارزونتر از این قلم جاادویی است :لبخند:
کافیست یه قلم کاغذ برداری نقششو بکشی اسکن کنی بریزی تو برنامه های گرافیکی برداری رنگ امیزی و برش میزنی میشه همون کاری که این قلم جادویی کرده . تازه کا امد تر و بهتر هم عمل میکنه .
در نهایت سپاس از توضیحات :قلب:
e_a_23
سه شنبه 29 بهمن 1392, 08:28 صبح
مثلا کدوم برنامه های برداری ؟ لطفا اسمشونو بگید.
refugee
سه شنبه 29 بهمن 1392, 14:36 عصر
مثلا کدوم برنامه های برداری ؟ لطفا اسمشونو بگید.
برنامه های برداری مثل کورل دراو مثل فری هند و ایلوستراتو و فلش و ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.