ورود

View Full Version : مشکل در انتخاب ریپورتر مناسب

aminbrleevb
دوشنبه 28 بهمن 1392, 19:51 عصر
سلام اول بگم که سرچ کردم ولی به چیزی که می خوام نرسیدم ..... عزیزان کارم گیره بخدا خواهش میکنم به این سوال پاسخ بدین من دارم یک برنامه می نویسم که قراره از قسمت هایی از دیتا بیس گزارش بگیره و روی برگه های a4 یا A5 پرنت کنه من با ویژوال استادیو 2013 برنامه رو نوشتم حالا نمی دونم باید از چه ریپورتری استفاده کنم می خوام این ریپورتری که استفاده می کنم نیاز به نصب خاصی در انتقال برنامه به سیستم های دیگه نداشته باشه من تحقیقم رو در باره reportviewer , Stimulsoft , crystal report انجام دادم هر کدوم خاصیت خودش رو دارن ولی پرینت هم برام خیلی مهمه و چیزایی که بالا گفتم یک مقایسه کوچیک بکنین ممنون میشم خواهش میکنم پاسخ بدین

vb341
دوشنبه 28 بهمن 1392, 21:22 عصر
همه چی بستگی به خودتون و راحتی و تسلط شما تو کار با برنمه هایی که گفتین داره . در کل بنده شخصا با کریستال ریپورت کار میکنم و جدید نیز با استیمول شروع کردم که خیلی بهتره و برای نصب در سیتم مقصد هم هیچ دردسری نداره و فقط باید dll های مورد نیاز رو در کنار فایل اجرایی به سیستم مورد نظر منتقل کنی

aminbrleevb
دوشنبه 28 بهمن 1392, 22:45 عصر
پس من استیمول رو انتخاب می کنم ولی سوال دیگه اینه واسه کارهای حرفه ای هیچ مشکلی نداره؟ مخصوصا پرینت صورت حساب؟ برای vs 2013 کدوم ورژن رو پیشنهاد میدین من چندین ورژن رو دانلود کردم راهنمایی بفرمایید و اگه ممکنه برای شروع آموزشی ساده برای استفاده در c# بزارین یا لینک کنین ممنون از شما دوست عزیز

fakhravari
سه شنبه 29 بهمن 1392, 09:34 صبح
تو وبلاگم لینک دانلود هست،
فیلم اموزشی تو سایت خودش بخش ویدیو

fakhravari
سه شنبه 29 بهمن 1392, 09:35 صبح
تو وبلاگم لینک دانلود هست،
فیلم اموزشی تو سایت خودش بخش ویدیو

سید علی گتمیری
سه شنبه 29 بهمن 1392, 12:08 عصر
StimulSoft خوبه و مشکل خواصی نداره - برای WPF و WindowForm استفاده از Devexpress هم توصیه می شه.

aminbrleevb
سه شنبه 29 بهمن 1392, 16:41 عصر
با تشکر آخرین خواهشم اینه که یک برنامه خیلی ساده که با برنامه سیمول کار میکنه بزارین ممنون میشم ممنون میشم اشکال کد زیر رو هم بگویید
public string str_con = @"Data Source=POWER-PC\amin;Initial Catalog=aminbar;Integrated Security=True"; public DataSet sql_query_show(string sql) { var connect = new SqlConnection(str_con); connect.Open(); SqlCommand cmd = new SqlCommand(); cmd.CommandText = sql; cmd.Connection = connect; DataSet ds = new DataSet(); SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(); da.SelectCommand = cmd; da.Fill(ds); return ds; } private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { DataSet ds = sql_query_show("Select * from t_user"); ds.Tables[0].TableName = "t_user"; StiReport rpt = new StiReport(); rpt.Load("D:/cd software/Computer/Software/Visual Studio .NET/Project/c sharp/khodam/aminbarbari/aminbarbari/Report.mrt"); rpt.RegData(ds); rpt.Dictionary.Synchronize(); rpt.Show(); }

vb341
سه شنبه 29 بهمن 1392, 17:38 عصر
اشکالات رو در یک مبحث جداگانه عنوان کنید تا به نتیجه برسید

aminbrleevb
سه شنبه 29 بهمن 1392, 18:58 عصر
بسیار خوب لطفا یک پروژه کوچک که با c# و اسیمول گزارش گیری میکنه قرار بدین ممنون میشم

vb341
سه شنبه 29 بهمن 1392, 22:45 عصر
فکر نمیکنم بدون زحمت کشیدن چیزی رو یاد گرفتن ممکن باشه .
شما خودت پروژه رو شروع کن اگر مشکلی داشتی سوال کن .

aminbrleevb
چهارشنبه 30 بهمن 1392, 06:36 صبح
پروژه خیلی وقته شروع شده مرسی دوست عزیز من یکی از مشکلاتی که دارم اینه که فرمی که توش گزارش نمایش داده میشه فرمی جدا کاره که اسمش designe هست من دوست داشتم که نمایش این گزارش در فرم خودم صورت می گیرفت. ایا این امکان در سیمول سافت وجود داره؟

aminbrleevb
چهارشنبه 30 بهمن 1392, 13:19 عصر
پروژه خیلی وقته شروع شده مرسی دوست عزیز من یکی از مشکلاتی که دارم اینه که فرمی که توش گزارش نمایش داده میشه فرمی جدا کاره که اسمش designe هست من دوست داشتم که نمایش این گزارش در فرم خودم صورت می گیرفت. ایا این امکان در سیمول سافت وجود داره؟