ورود

View Full Version : خواسته های غیرقانونی/غیراخلاقی کارفرمایان

eshpilen
سه شنبه 29 بهمن 1392, 08:33 صبح
من توی یه شرکتی، یعنی شرکت که قبلا بود و الان دفتر شخصی یکی از کارفرماهای اون شرکت سابق محسوب میشه، کار میکنم. کارم با کامپیوتره (ولی برنامه نویسی نیست).

واسه شما پیش اومده که کارفرما ازتون کارهای غیرقانونی/غیراخلاقی بخواد؟
من یه چند مورد جعل سند داشتم :لبخند:
چون فتوشاپ هم بلد هستم با فتوشاپ چند مورد جعل سند که کارفرما یا همکارش خواسته بود انجام دادم.
البته اونا میگفتن که موارد مهمی نیست و جزییه (و واقعا هم اینطور بنظر منم میامد) و بیشتر بخاطر عجله و سرعت و سهولت کارها به این دستکاری ها نیاز دارن (مثلا یکی از اسناد مال شهرداری بود که یجاش یه چیزی رو اشتباه زده بودن و من اسکن کردم بعد با فتوشاپ تغییرش دادم و دوباره پرینت گرفتم).

سخته آدم دربرابر این خواسته های کارفرماها مقاومت کنه. بنظر شما سخت نیست؟
البته میگم اگر بنظرم جعل بزرگ و خطرناکی بود این کار رو نمیکردم.

بعد یه مورد دیگه که هست موارد غیراخلاقی پورنوگرافیک هست که کارفرما از آدم میخواد توی اینترنت بهش نشون بده یا دانلود کنه.
من این کار رو برای کارفرما بارها انجام دادم. ولی فقط چند بار که گیر داده بود دانلود کنم و براش روی فلش بریزم گفتم از این یک قلم ما رو معاف کن چون نمیخوام تکثیر کننده و توزیع کنندهء این اقلام در جامعه باشم چون گناه و خسارتش گسترده و اجتماعی میشه!
خب من اعتقاد دارم آدم هرکار زشت و هر فسادی هم میکنه اگر شخصی و مخفی باشه خیلی تفاوت میکنه تا اینکه آشکار باشه یا اینکه در سطح وسیع در جامعه منتشر بشه. یعنی گناه عمل و فسادپراکنی اجتماعی از گناه عمل فردی و شخصی خیلی بیشتر و خطرناک تره.

اصلا این کارفرماها، یعنی کلا مردم، خیلی وقیح و فاسد شدن.
متاسفانه! وضعیت رو همتون باید بدونید. حالا شاید بعضی ها این وضعیت رو طبیعی یا اصلا خوب بدونن :لبخند:

یه رفیق داره کارفرمام که اونم دنبال پورنوگرافیکه؛ :متعجب:
دیروز توی ماشین با لحن طلبکارانه ای همراه با کارفرمام ازم میخواست که براش فیلمهای پورنوگرافیک کودکان دانلود کنم و بریزم روی فلش :عصبانی:
البته منکه اونطور بی زبون و مظلوم نیستم که کسی بتونه برخلاف میلم کاری رو بهم تحمیل کنه؛ ولی سعی کردم با سیاست و نرمی زبان ارشادش کنم! و خلاصه یجورایی مطلب رو رسوندم که انتظار این کارهای زشت رو ازم نداشته باشید. خلاصه کارفرما هم یخورده ماست مالی کرد و گفت نه بابا منظورش این نبود و این حرفا :لبخند:

ولی حالا گفتم سوال کنم ببینم این مسائل برای افراد دیگر هم وجود داشتن و تا چه حد، و چه عکس العملی و نتیجه ای رو در پی داشته؟
و آیا بنظر شما آدم اگر مجبور بشه باید به این خاطر حتی کارش رو رها کنه؟

SlowCode
سه شنبه 29 بهمن 1392, 10:36 صبح
من یه مدت تو شرکت یکی از آشناها کار کردم ولی خیلی آدم خوبی بود! اصلا اهل این حرفا نبود!

به نظرم تنها راهش اینه که فاصله ها رو رعایت کنیم. اگه حفظ کردیم و باز طرف اومد همچین درخواستی کرد نشون میده که طرف خیلی خیلی وقیحه!
شوما که رزمی کاری یه مشت بزن از آبگاهش حالش جا بیاد:لبخند:

eshpilen
سه شنبه 29 بهمن 1392, 11:02 صبح
طرف وقیح که هست ولی از طرف دیگه خیلی خاکی هم هست و اخلاق خوبی داره که باعث میشه آدم باهاش خیلی راحت باشه و حال کنه. منم بخاطر همین باهاش خودمونی شدم. یعنی اصلا با اینطور آدما نمیشه خودمونی نشد. کلا آدم خوبیه ولی بی بند و باره دیگه!
تازه من این درخواستها و موارد رو با افراد و محیطهای دیگر هم داشتم و فقط همین شخص و همین یک جا نبوده.
در کل ازش راضیم.

md_davari
سه شنبه 29 بهمن 1392, 20:43 عصر
احسنت بر فهم و شعور بالای شما که حاضر نیستید عامل گسترش فساد در جامعه باشید!
کار، رزق و روزی و همه چیز ما دست خداست و هیچگاه به خاطر ترس از بیکار شدن و بی پول شدن و .... گناه خدا را انجام نده تا خودش به زندگیت برکت بده!
یا حق!

سوداگر
پنج شنبه 01 اسفند 1392, 22:11 عصر
از طرف دیگه خیلی خاکی هم هست و اخلاق خوبی داره که باعث میشه آدم باهاش خیلی راحت باشه و حال کنه.
...
در کل ازش راضیم.
من تا همین چند ماه پیش سرباز قضایی کلانتری 134 شهرک قدس بودم.
اینقدر آدمایی رو دستبند زدم که مثل شما فکر می کردند بعد یهویی گند کار بالا اومده و طرف مورد اعتمادش اصلاً حاضر نمی شد یه نیم روز وقت بزاره بیاد دادسرا!
دکتر چمران می گفت درجبهه هاست که مرد از نامرد پیدا می شود. حالا نمی خوام بگم کارفرماتون نامرده ولی میگم یه درصد احتمال بدین گند کار یه جوری بالا بیاد. اولین کسی که گرفتار میشه کیه؟ علیه اون چه مدرک قابل استنادی دارید؟ حالا شما جای اون کارفرما، حاضرید جوانمردی کنید به جای کارمندتون چندماهی آب خنک بخورید؟! اون موقع هم مگید ازش راضیم؟ بعد از پرونده های درگیری، بیشترین پرونده ها مربوط پرونده های کلاهبرداری و خیانت در امانت بود که اکثراً از اعتماد بقیه سوء استفاده کرده بودن.
اینا رو گفتم چون زیاد دیدم.

firststep
سه شنبه 06 اسفند 1392, 12:33 عصر
سلام
like داشتی دواری جان و بسیار سنجیده سخن گفتین
واینشا... ک عاقبت به خیر می شن این کاربر عزیز
-----
ضمن تبریک گفتن به شما کاربر عزیز ب دلیل داشتن وجدان بیدارتان
باید خدمتتون عرض کنم که بسیار کار ه پسندیده ای می کنید در صورت ادامه نداد (2 عملی ) که رمودید
واگر می بینید که نسبت عملیات های ( درستی *منظورم به غیر از 2 عمل توضیح داده شده - که همان طور هم که می فرمایید کار های اشتباهی هستند * ) که شما
فرمودید خیلی بیشتره یعنی شما از نظر مالی برای ایشان ارزش دارید تصورم اینه که باید رو تعاملتان ضمن صمیمی بودن تغییر پیدا کنه و این تغییر ضمن اینکه سعی کنید به یک بار گی باشه سعی کنید در جوانب دیگری همچون و ضع پاکیزگی و چینش وسایل کاریتان ( که اختیارشان به دست خودتان هست) و همچنین وضع پوششتان ( کت و شلوار چادر مانتو بلند ) و صد البته در نوع و زبان صحیبت کردنتان که ضمن صمیمی گرایی و حفظ محیط سالم کاری تمامی همکارنتان متوجه تغییر در نوع نگرشتان شود - با انجام این اعمال می توانید ضمن نگه داشتن زابطه صمیمی (معقول) کاری در کنارش از باز کزدن حساب قبل بر روی خودتان از طرف دیگران بپرهیزی
این یک راه حل بود که در کل منظور نشان دادن تغییر کردنتان به دیگران که شاید مثمر ثمر واقع شود و این چیزی بود که ذهن من رسید
اما به دو گزینه قبل از ان دقت داشته باشید
1- اصلاٌ سعی نکنید مواردی را توجیه کنید که پا روی اصولتون و چیزی که فکر می کنید درست است بگذارید
2- واقعاٌ ببینید ارزش برایشان از دلیل مالی دارید
3- به پولتان دقت نمایید

برایتان ارزوی سلامتی و موفقیت می کنم