View Full Version : سوال: دو سوال مهم در مورد وبسایت:
comp90
سه شنبه 29 بهمن 1392, 10:06 صبح
با عرض سلام و احترام:
بنده دو تا سوال خیلی مهم دارم لطفا صادقانه به من کمک کنید:
1- من به شدت علاقه مند به طراحی وب هستم و این موضوع رو هم می دونم که برای روند یادگیری طراحی وب باید ابتدا با Html و Css آشنا بود و همچنین با موضوعات دیگر مثل جاوااسکریپت و PHP و جی کوری و ....
آشنایی دارم و می دانم که این موارد برای یک طراح شدن لازم است.
حالا سوالم اینه که دقیقا بعد از یادگیری این موارد از کجا شروع کنم برای وب یعنی اصلا چگونه طراحی رو شروع کنم؟
2- بنده به تازگی یک سایت درج آگهی راه اندازی کردم که اسکریپتش شبیه چند تا از سایت های بزرگ درج آگهی هست البته می دونم که باید ایده نو داد و اسکریپت های جدیدی رو به میدان آورد اما آیا این سایت رو رها کنم ؟؟؟
آیا این سایت با وجود تکراری بودن مرا به درآمد می رساند؟؟؟
ممنون::چشمک:
e_a_23
سه شنبه 29 بهمن 1392, 10:24 صبح
سلام. در مورد سوال اولتون باید بگم سایت www.cgtv.ir به شما کمک زیادی می کنه که شروع به طراحی کنید. من خودم با این سایت شروع کردم. 14 قسمت ویدیوی آموزشی به زبان فارسی و رایگان داره که می تونید دانلود کنید. از ابتدا یعنی کشیدن طرح گرافیکی در فتوشاپ شروع کرده و بعد چگونگی تبدیل به کد و... . نکات و ریزه کاریهایی که لازم هست بدونید رو کامل توضیح داده: http://www.cgtv.ir/?cat=1
اگر موردی هم فراموش کردید یا نیاز به ارجاع به مرجع داشتید سایت www.beyamooz.com می تونه خیلی مفید باشه که ترجمه ی سایت www.w3schools.com هستش.
Mandana Ms
سه شنبه 29 بهمن 1392, 13:48 عصر
سلام دوست عزیز منم مثه شما هستم این مباحث رو بلدم ولی گاهی اوقات برای شروع طراحی یک وب سایت دچار مشکل میشم.تو همچین مواقعی من میرم یه سر به سایت www.themeforest.com میزنم نه برای تقلب بلکه برای ایده گرفتن اونجا با انواع طراحی های جدید آشنا میشی و اصلا میبینی که طراحی های جدید دنیای وب داره به چه سمتی میره مخصوصا طراحی ها کاملا حرفه ایی هستش این به نظر من باعث میشه که یک طراح وب ایده بیشتری بگیره و کار خودشو حرفه ای تر کنه چون الان طراحی های حرفه ای در سطح همین سایت ها خیلی کمتر اینجا (ایران)انجام میشه(یا من کمتر دیدم!) در رابطه با سوال دومتون هم باید بگم لازم نیست زیاد نیست خیلی سخت گیر باشین اگه اول کارتون هستین اشکالی نداره که اسکریپتش با سایت های بزرگ یکی باشه به هر حال دارین یاد میگیرین و تجربه میکنین نباید با انتقاد دیگران که کار شما نو نیست دلسرد بشی اما نباید بزاری براتون این کار عادت بشه.این مسئله اصلیه.دوست عزیز e_a_23 هم بسیار خوب راهنمایی کرده من میخواستم همون سایت هایی که ایشون گفته بگم چون برای یادگیری و کار خیلی خوبن به هر حال برای یه طراح وب شدن باید علاوه بر درست کد زدن، خوب هم سرچ کنی این نظر من بود امیدوارم سایتی که معرفی کردم بهت کمک کنه.
refugee
سه شنبه 29 بهمن 1392, 14:23 عصر
با دوستان موافقم . اما در مورد طراح شدن باید روندی رو طی کنید :
1. هدف چیست ؟
2. خلق ایده برای هدف
3. اجرای ایده روی برنامه گرافیکی ( PSD )
4. کد نویسی
5. برنامه نویسی
6. اجرا و اپلود روی سایت
7. خسته نباشید موفق شدید :D
دوست من این راه ها رو طی کنید اگر بلدین مراحلو خب روی گزینه 2 وقت بیشتری بذارید چون واقعا مهم است و نیاز به تجربه و خلاقیت و پشتکار و همچنین علاقه شما دارد .
معنی الگو گیری تقلید از دیگران نیست بلکه مشاهده خلاقیت دیگران و استفاده از نبوغ فکری خودتان است . شما طرح های دیگه رو نگاه میکنید الگو گیری میکنید و گاهی شاید نیاز باشه ساختاری رو همانند ساختار دیگری درست کنید ( منظور مکان استفاده المان ها است ) ولی ظاهر قالب باید طبق سلیقه شما یا مشتری و طبق پسند کاربران سایت باشد .
* همچنین در طراحی گرافیک باید چند مورد مهم رو مد نظر داشت :
1. استفاده از رنگ های مناسب برای وبسایت ( مراجعه شود به کتب روانشناسی رنگ ها )
2. بومی پذیری : گاهی نیازه تا طبق سلایق منطقه عمل کرد برای موفقیت بهتر و پیشرفت وبسایت ( بطور مثال اینجا ایران است و مردمان اینجا بیشتر قالب های گرافیکی رو پسند میکنن تا قالب های تخت یا flat ، شایدم در اینده این نوع طراحی جا افتاد ولی فی الحال باید سلیقه کاربر رو دید )
3. درک طراحی و استفاده مناسب از تصاویر در المان ها : مثلا تو وبسایت قرانی از تصاویر طنز گونه استفاده نمیکنند این وجه سایت را میاره پائین و یا در وبسایت های رسمی . و بلعکس در وبسایت های طنز گونه یا تفریحی یا بازی و ...
من قبلا در این مورد ایده در طراحی قالب صحبت کردم و چند نمونه کار خودم رو گذاشتم . بهتره نگاهی به اینجا بندازید :
http://barnamenevis.org/showthread.php?427484-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%88-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87&p=1913035&viewfull=1#post1913035
موفق باشید
r4hgozar
چهارشنبه 30 بهمن 1392, 07:36 صبح
سلام.
دوست refugee بسیار خوب راهنمایی کرد.
اول باید ببینی چی می خوای طراحی کنی؟
نیاز هات رو بسنجی.
بسته به نیاز ها اول تو ذهنت یک چیز کلی بسازی.
بعد طرح psd رو پیاده سازی کنی ( نگاه کردن سایت های مختلف خیلی به دردت می خوره.)
بعد کد صفحه رو با html و css بزنی.
بعد هم برنامه نویسی کنی.
بعد هم بحث هاست.
در آخر هم که دوست خوبمون نکفت. وقت بزاری و کاملا تست کنی ببینی آیا اونی که می خواستی شده و باگ نداره.
موفق باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.