View Full Version : بهترین حالت طراحی برای ثبت چندین تلفن برای یک فرد
resident
سه شنبه 29 بهمن 1392, 13:09 عصر
سلام.
میخوام بدونم به نظر شما بهترین حالتی که میشه برای ثبت چندین تلفن و موبایل و آدرس برای یه فرد درنظر گرفت چیه؟(هم به لحاظ برنامه نویسی و هم به لحاظ کاربر پسند بودن...)
اینکه اول اطلاعات فرد ثبت بشه و بعد اطلاعات تماس
یا اینکه اطلاعات فرد و شماره تماس هاش با هم یکباره ثبت بشه
میشه یه div گذاشت برای تلفن و ... که قابلیت اضافه شدن داشته باشه. بدی این حالت اینه که صفحه به هم میریزه
یا... ؟؟؟
hakim22
سه شنبه 29 بهمن 1392, 14:40 عصر
با توجه به اینکه معمولا افراد تا دو شماره دارند بهتره دوتا فیلد نمایش داده بشه و برای موارد بیشتر یک دکمه ی + بزارید و فیلدهای بیشتری نمایش بدید.
از همین اول دنبال بهترین نباشید. یک طرح ساده و اولیه پیاده کنید که جواب بده و به اندازه ی کافی خوب باشه و در طی زمان ایده های بهتری رو روی اون پیاده کنید.
resident
سه شنبه 29 بهمن 1392, 16:39 عصر
با توجه به اینکه معمولا افراد تا دو شماره دارند بهتره دوتا فیلد نمایش داده بشه و برای موارد بیشتر یک دکمه ی + بزارید و فیلدهای بیشتری نمایش بدید.
مسئله ای که تو این روش هست اینه که ظاهر صفحه رو یه کم بهم میریزه، یه ستون ممکنه خیلی عریض بشه و یکی دیگه نه... :(
ali_autumnal
سه شنبه 29 بهمن 1392, 17:35 عصر
بهتره یه جدول واسه مشخصات فرد (نام و کد) داشته باشی
یه جدول هم واسه شماره تلفن(کد، نوع)
نوع فرض شماره تلفن یا هر چیزی مثل: شماره تلفن منزل، فروشگاه، شرکت، تاریخ تولد، توضیحات، ایمیل، آدرس وب سایت و...
یه جدول هم واسه تخصیص (کد فرد، کد شماره تلفن، مقدار)
در نتیجه به هر شخص میتونی بی نهایت شماره تلفن و سایر چیزها نسبت بدی
resident
سه شنبه 29 بهمن 1392, 18:37 عصر
بهتره یه جدول واسه مشخصات فرد (نام و کد) داشته باشی
یه جدول هم واسه شماره تلفن(کد، نوع)
نوع فرض شماره تلفن یا هر چیزی مثل: شماره تلفن منزل، فروشگاه، شرکت، تاریخ تولد، توضیحات، ایمیل، آدرس وب سایت و...
یه جدول هم واسه تخصیص (کد فرد، کد شماره تلفن، مقدار)
در نتیجه به هر شخص میتونی بی نهایت شماره تلفن و سایر چیزها نسبت بدی
مرسی از توضیحاتتون.
مشکل من بیشتر تو طراحیشه. جداول رو همینطور که شما فرمودید طراحی کرده بودم.
younesdoost
چهارشنبه 30 بهمن 1392, 00:19 صبح
یا شما می تونید 2 تا جدول داشته باشید.کاربر و تلفن. و یک رابطه ی یک به چند بین اونها.
موقع ایجاد کاربر هم می تونید از تگ اینپوت فیلد ها که برای وارد کردن چند تگ یا چند ایمیل هستش استفاده کنید.
من این (http://timschlechter.github.io/bootstrap-tagsinput/examples/) رو پیشنهاد می کنم که بین هر تگش یک کاما می ذاره و ارسال می کنه و شما می تونید موقع ارسال اطلاعات اول کاربر رو ذخیره کنید و بعد هم مقدار ارسال شده توسط این تکست فیلد رو اسپلیت کنید به کاما و تک تک مقدارشون رو برای آی دی همین یوزری که ذخیره کردید در دیتابیس بریزید.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.