PDA

View Full Version : سوال: درخواست راهنمایی در مورد ساخت و تولید و نهایتا انتشار و فروش برنامه های که با کیوت نوشته شده اند

Hadiir.net
چهارشنبه 30 بهمن 1392, 01:38 صبح
سلام
من مدتیه که با کیوت آشنا شدم و تمرکز خاصی رو این محیط کرده ام و قصد دارم کلا به کیوت مهاجرت کنم. اما یه مسئله برام سوال شده. در کل توی ایران با اوضاع و شرایط فعلی کارکردن و تولید برنامه های تجاری و نهایتا فروش اونها چطوره. منظورم برنامه هایی که با کیوت و نسخه رایگانش تولید میشه!
بزار منظورم رو واضح تر بگم. چون ایران هیچ نوع حق کپی رایتی رو رعایت نمیکنه (از ریشه!) هنوز هم که هنوزه نود تا نود و پنج درصد سیستم عامل های اداری و شخصی و شرکتی همین نسخه های قفل شکسته ویندوزه که تو بقالی ها هم پیدا میشه و به هرکی که بگی مثه اب خوردن یکی واست رایت میکنه. اینکه از سیستم عامل و انواع اقسام برنامه ها و نرم افزارهای دیگه جانبی و رو هم با همین شرایط روی سیستم ها نصبه.
حالا اگه من بخوام این وسط با کیوت نسخه رایگان یه برنامه مثلا یه نرم افزار حسابداری تولید کنم و قصد فروشش رو داشته باشم جریانش چی میشه؟؟؟ بازم تاکید میکنم برای مصرف داخل کشور. ممنون میشم توضیح بدین.

حالا هرچند که سایر برنامه های دیگه شرکت های اسم و رسم دار هم از نسخه های کرک شده دات نت و یا دلفی و ... استفاده میکنن و اونهام داستان خودشون رو دارن. اتفاقا خودشون که ناقض کپی رایت هستن صدتا قفل نرم افزاری و سخت افزاری و فلش و دانگل و سی دی سوراخ و.... قسم شرعی و عرفی و وجدانی ضمیمه اش می کنن. حکایتیه ها....
:متفکر::متفکر::متفکر:

حامد مصافی
چهارشنبه 30 بهمن 1392, 22:13 عصر
شما برنامه‌رو کامپایل می‌کنی و میفروشی. سورسش رو هم پیش خودت تو گاوصندوق نگهداری می‌کنی. در این حالت هیچ قانونی نقض نشده!
اوپن‌سورس بودن کیوت ربطی به برنامه‌های نوشده شده با اون نداره مگر اینکه بخواهید سورس خود کیوت رو تغییر بدید

Hadiir.net
چهارشنبه 30 بهمن 1392, 22:43 عصر
اوکی ، پس من بد متوجه شدم. فکر میکنم توی همین انجمن خوندم که برنامه هایی که با کیوت نسخه رایگان تولید میشه باید به صورت اپن سورس و رایگان هم عرضه بشه و برای ساخت و تولید برنامه های تجاری و کلا جهت فروش بایست نسخه کامرشال اونو خرید و یا اینکه مجوزها شو تهیه کرد پس ازین بابت مشکلی نیست.
تشکر خوب ظاهرا مشکل یکی از هزارتا حل شد.