View Full Version : گفتگو: آموزش مقدماتی تا پیشرفته فتوشاپ
mohammad kafiyan
چهارشنبه 30 بهمن 1392, 10:43 صبح
با سلام به دوستان
در زمینه آموزش فتوشاپ کسی می دونه که کدام یک از پکیج های آموزشی فتوشاپ خوب است و سطوح مقدماتی - تکمیلی و پیشرفته را بیان کرده
برای طراحی وب desgin می خوام و یکسری کارهای گرفیکی دیگه می خوام
refugee
چهارشنبه 30 بهمن 1392, 11:03 صبح
فکر نکنم برای طراحی سایت پکیجی باشه چون چیزی نیست که بشه اموزش داد بستگی به خودتان و ایده ها و سفارش مشتری داری ولی قاعده ای داره برای طراحی که میتونید از تو نت نمونه های رو مشاهده کنید . اموزش هم دادن .
قبل اینکه برید سراغ طراحی گرافیک وب باید به فتوشاپ تسلط کامل داشته باشید و پیش نیاز اینم اموزش و استفاده و الگو سازی است .
نمیتونم محصولی معرفی کنم چون ندیدم . من از رو محصولات یاد نگرفتم
e_a_23
چهارشنبه 30 بهمن 1392, 11:06 صبح
منم مدتهاست دنبال چنین چیزی هستم.
mohammad kafiyan
چهارشنبه 30 بهمن 1392, 16:25 عصر
فکر نکنم برای طراحی سایت پکیجی باشه چون چیزی نیست که بشه اموزش داد بستگی به خودتان و ایده ها و سفارش مشتری داری ولی قاعده ای داره برای طراحی که میتونید از تو نت نمونه های رو مشاهده کنید . اموزش هم دادن .
قبل اینکه برید سراغ طراحی گرافیک وب باید به فتوشاپ تسلط کامل داشته باشید و پیش نیاز اینم اموزش و استفاده و الگو سازی است .
نمیتونم محصولی معرفی کنم چون ندیدم . من از رو محصولات یاد نگرفتم
برادر گل خیلی ممنون از راهنماییت ولی مثل اینکه درست پست مورد نظر را متوجه نشدی من گفتم پکیج آموزش فتوشاپ از مبتدی تا پیشرفته می خوام برای طراحی همین:لبخندساده:
refugee
پنج شنبه 01 اسفند 1392, 00:12 صبح
برادر گل خیلی ممنون از راهنماییت ولی مثل اینکه درست پست مورد نظر را متوجه نشدی من گفتم پکیج آموزش فتوشاپ از مبتدی تا پیشرفته می خوام برای طراحی همین:لبخندساده:
خواهش میکنم . اما گفته بودین
برای طراحی وب desgin می خوام و یکسری کارهای گرفیکی دیگه می خوام
منم طبق تجربه ام پاسخ دادم که طراحی وب پکیجی من ندیدم . چون چیز خاصی نداره جز فراگیری جایگاه های المان ها . ما بقی دست شماست که چطور با حفظ کردن جایگاه بعضی ثابت ها الباقی را در چیدمانی مناسب با سایت طراحی کنید .
پکیج های این چند گروه نرم افزاری رو من گرفتم خوب بووده :نوین پندار - پرند و ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.