ورود

View Full Version : مالیات بر ارزش افزوده در پروژه برنامه نویسی

masoud.ace
جمعه 02 اسفند 1392, 14:30 عصر
سلام خدمت دوستان عزیز

ما یک سایتی برای شرکتی راه اندازی کردیم الان قراره بهشون ریز فاکتور بدم، خواستم ببینم باید مالیات بر ارزش افزوده هم بزنم براشون یا نه؟ کلا در پروژه های نرم افزاری مالیات بر ارزش افزوده به چه صورت هست؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.

سپاس

joker
جمعه 02 اسفند 1392, 16:32 عصر
اگه فاکتور رسمی میدین ( به همراه شماره اقتصادی شرکت - شناسه ملی و شماره ثبت ) باید ارزش افزوده را هم بدین
اگه شرکت ثبتی دارید و زمینه کاری شما IT هست مشمول مرحله دوم مالیات بر ارزش افزوده هستید یعنی از 3 سال پیش از الان به محض صدور اولین فاکتور باید به اداره ارزش افزوده شهرتون مراجعه میکردید و ثبت نام میکردید و گواهی ارزش افزوده را هم میگرفتید... فکر کنم هیچکدوم از این کارارا را نکردین که این سوالو پرسیدین :)
اگه شرکت رسمی هستید احتمالا با جرائم مربوط روبرو خواهید شد. اگر رسمی نیستید اصلا نیازی به گرفتن مالیات بر ارزش افزوده هم ندارید :) همه شا بگیر بزار تو جیبت :)

کلا در پروژه های نرم افزاری مالیات بر ارزش افزوده به چه صورت هست؟
فرقی نداره آهن میفروشید یا نرم افزار ، ارزش افزوده به کلیه کالا ها و خدمات به یک میزان تعلق میگیره. ( امسال 6% و سال دیگه 7%)

masoud.ace
جمعه 02 اسفند 1392, 19:58 عصر
تشکر از شما، ما یک شرکت ثبتی به صورت «مسئولیت محدود» هستیم اما هیچکدوم ازین کارها را نکردیم، یکم نگران شدم البته :لبخندساده:

afsharm
شنبه 23 فروردین 1393, 13:12 عصر
تشکر از شما، ما یک شرکت ثبتی به صورت «مسئولیت محدود» هستیم اما هیچکدوم ازین کارها را نکردیم، یکم نگران شدم البته :لبخندساده:

اگر طرف حسابتون دولتی نیست چندان نگران نباشید. تا اونجایی هم که می‌دونم شرکت‌ها رسمی و جدی اجازه نمیدن که شما مالیات ارزش افزوده را از اونها بگیرید و به اداره مالیات هم پرداخت نکنید. در برابر آن پول گواهی مالیاتی می‌خواهند معمولاً.