PDA

View Full Version : javascript در responsiv

jamejam123
شنبه 03 اسفند 1392, 20:04 عصر
سلام وخسته نباشید به اساتید عزیز
آیا واسه ریسپانسیو کردن یه سایت علاوه بر مدیا کوئری های css باید از کد های javascript هم استفاده کرد.
من یه سایت ریسپانسیو نوشتم فقط با css این کار رو کردم تو کامپیوتر خودم وقتی مرورگر رو تغییر اندازه میدم.کار میکنه ولی وقتی با یه گوشی لمسی اون رو اجرا می کنم کار نمیکنه.
مشکل از کجاست؟
آیا به خاطر کد های javascript هستش.
چه کد هایی رو باید واسش استفاده کنم تا کار کنه.
بی نهایت ممنون

tamafi6
شنبه 03 اسفند 1392, 21:45 عصر
احتیاجی به استفاده ازجاوااسکریپت نیست همان css کافیه شمااحتمالاکدهارادرست ننوشتید.

jamejam123
شنبه 03 اسفند 1392, 22:57 عصر
سلام
من کد هامو اینجوری نوشتم
مشکلش کجاست

@media only screen and (max-width:720px) and (min-width:480px){

#menu{
height:66px;
}
#menu ul{
margin:0px;
position:relative;
padding:0px;
height:66px;
margin:auto;
width:100%;
max-width:960px;
list-style:none;
}
}

jamejam123
دوشنبه 05 اسفند 1392, 18:06 عصر
سلام
آیا این کد اشتباهه
@media only screen and (max-width:720px) and (min-width:480px)

Mandana Ms
جمعه 09 اسفند 1392, 17:59 عصر
سلام فکر نکنم اشتباه باشه ولی اصولا اینجوری نمینویسن باید برعکسش کنی یعنی باید بزنی ((media only screen (min-width:480px) and (max-width:720px)) اینطوری بهتره تو گوگل سرچ سایز اینارو بزنی برات میاره مخصوصا سایت استک اورفلو. بعدشم نمیدونم این تگ متا رو زدی یا نه <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"> چون اینم باید باشه.البته یه نصیحت کوچولو من خودمم اینطوری واسه ریسپانسیو کد میزنم (میزدم!) مجبور بشم تو کار همینو انجام میدم به ظاهر بعضی جاها هم درست کار میکنه یعنی حتی توی حالت ریسپانسیو ویو فایرفاکس هم بزنی درسته ولی تو واقعیت توی گوشی مثلا!کار نمیکنه!برای سایت های بزرگ از این روش استفاده نکن چون حجم کارتو میبره بالا.و همش باید دنبال کد بگردی اگه ریسپانسیو بودن برات مهمه میتونی از بوت استرپ استفاده کنی که اونم فقط یه سری روش و قانون داره شما کارتو انجام میدی و کارت ریسپانسو هم میشه!حالا این نظر من بود امیدوارم کمکت کرده باشه!:)) این کد css هم که زدین غلط نیست ولی کامل هم نیست برای منو هم عرض کامل 100% درنظر بگیر ببین درست میشه یا نه.به هر حال باید تو رزولوشن های مختلف کدهاشو بزنی میتونی قسمت بندی رزولوشن ها رو هم کمتر کنی میگم یه سرچی بزنی برات میاره.

tamafi6
شنبه 10 اسفند 1392, 13:22 عصر
سلام
آیا این کد اشتباهه
@media only screen and (max-width:720px) and (min-width:480px)
یه نگاه به این لینک بندازیک رسپانسیوکامله
http://css3.host22.com/css.php?n=default