View Full Version : گفتگو در مورد یک پیشنهاد شغلی
fmehrvarzi
دوشنبه 05 اسفند 1392, 08:35 صبح
سلام،
یک پیشنهاد شغلی به من شده است که نمیدانم با این پیشنهاد ، چی باید به طرف بگویم.
چند نفرند در یک شرکت تولید سخت افزار ها، میکروکنترلها، کار میکنند حالا نیاز به یک برنامه نویس دارند، مثل این دستگاه هایی که حضور و غیاب میکنند و ...
بهم گفتن بیا با ما کار کن و میگویند
باید کدهاتو در اختیار ما قرار بدی، باید یک نرم افزار بسازی که بعداً هم قابلیت کار تحت وب هم داشته باشد.
از این میترسم بعد از یک مدت منو بندازن بیرون بعدش کدهامو بدن به یه نفر دیگه ، آیا کار درستی هست کدها رو بهشون بدم؟
بعدش تو قسمت طراحی نرم افزارشون هم کسی ندارن و من باید براشون طراحی کنم حتی دیتابیسش...
بعدش یک حقوق حدود 1 میلیون بهم میدن، آیا این مقدار حقوق برای یک نفر که با طراحی نرم افزار و بانک اطلاعاتی و کد نویسی سی شارپ و ای اس پی ... بلد هست ،کافیه یا نه ؟
من هم تجربه کار در شرکت نداشتم و نمیدونم چطور باید با این مسئله ، روبرو شوم
دوستانی که تجربه لازم کار در شرکت را دارند راهنمایی بفرمایند.
ویرایش :
یادم رفت!
تسلط به زبان انگلیسی و قدرت جستجوی بالا در اینترنت و کتابها دارم.
arash201
دوشنبه 05 اسفند 1392, 09:15 صبح
سلام این حقوق تقریبا حقوق کارگریه اگه بخواد حقوق خوبی بده باید 1500000 بده و به نظر من تحقیقاتت رو نسبت به اون شرکت زیادتر کن و کدهاتو نده و بصورت پروژه ای کار کن باهاشون
plus
دوشنبه 05 اسفند 1392, 13:23 عصر
به نظر من شما که تجربه کار در شرکت نداری، برای کسب تجربش با همین حقوق یک قرارداد یک ساله (و نه بیشتر) ببند و البته اگه Library هایی داری در اختیارشون قرار نده، شما به عنوان برنامه نویس میری اونجا و هرچی میخوان از ابتدا براشون مینویسی، قرار نیست پرژوه و Library هایی که داری باهاشون شریک بشی.حقوقش هم همونطور که گفتن حقوق یک کارگر هست البته برای شما که تجربه نداری برای یک سال میتونه مناسب باشه.
Mani_rf
دوشنبه 05 اسفند 1392, 15:07 عصر
سلام،
یک پیشنهاد شغلی به من شده است که نمیدانم با این پیشنهاد ، چی باید به طرف بگویم.
چند نفرند در یک شرکت تولید سخت افزار ها، میکروکنترلها، کار میکنند حالا نیاز به یک برنامه نویس دارند، مثل این دستگاه هایی که حضور و غیاب میکنند و ...
بهم گفتن بیا با ما کار کن و میگویند
باید کدهاتو در اختیار ما قرار بدی، باید یک نرم افزار بسازی که بعداً هم قابلیت کار تحت وب هم داشته باشد.
از این میترسم بعد از یک مدت منو بندازن بیرون بعدش کدهامو بدن به یه نفر دیگه ، آیا کار درستی هست کدها رو بهشون بدم؟
بعدش تو قسمت طراحی نرم افزارشون هم کسی ندارن و من باید براشون طراحی کنم حتی دیتابیسش...
بعدش یک حقوق حدود 1 میلیون بهم میدن، آیا این مقدار حقوق برای یک نفر که با طراحی نرم افزار و بانک اطلاعاتی و کد نویسی سی شارپ و ای اس پی ... بلد هست ،کافیه یا نه ؟
من هم تجربه کار در شرکت نداشتم و نمیدونم چطور باید با این مسئله ، روبرو شوم
دوستانی که تجربه لازم کار در شرکت را دارند راهنمایی بفرمایند.
ویرایش :
یادم رفت!
تسلط به زبان انگلیسی و قدرت جستجوی بالا در اینترنت و کتابها دارم.
اگر تجربه کار در این سطح رو نداری یکم با احتیاط عمل کن، برنامه نوسی با این هدف یکم با برنامه نویسی معمولی فرق داره و باید یک سری مفاهیم رو بدونی و چند تا کتاب خونده باشی. اگر رفتی قرار داری بنویس که یا طولانی مدت باشه یا این که درباره درصد از فروش باهاشون وارد مذاکره بشو .
اما درباره دستمزد باید بهت بگم که اگر من خودم میخواستم همچین قرار دادی ببندیم برای دستمزد یک چیزی حدود ساعتی 25،000 تومن (حدود ماهی 4.5) تعیین میکردم(حداقل). چون هم مسئولیتش زیاده و هم این که دانش زیادی لازم داری و کار برنامه نویسی نو پا نیست که فقط دیتابیس و #C بلد باشه.
در هرصورت ماهی یک میلیون الان حقوق شروع به کار برنامه نویس نه برنامه نویس حرفه ای.
موفق باشی
habibb
دوشنبه 05 اسفند 1392, 15:19 عصر
سلام.
کد که باید بدی چون اونا قبول نمی کنن که ندی . چون به این خاطر پول می گیری . اصلا کد مهم نیست مهم اینه که ی کاری رو درست انجام بدی .
اینجور که گفتی اونا نیرو توی بخش وب ندارن .اگر کارت خوب باشه چرا بندازنت بیرون! بعد وقتی عضو یک شرکت میشی باید همه کار کنی تا شرکت پیشرفت کنه چون این پیشرفت پیشرفتتان. حالا خواستی بمونی می مونی نخواستیم میری ی قرارداد موقت چند ماهه کن بعدش خوددانی.
راستی اینجا 2 ساله عضوی حتی ی ایمیل نذاشتی تو پروفایلت.کاش اسم شرکتم بعد از این که استخدام شدی می گفتی.
راستی تجربیاتی که اونجا کسب کردیو می تونی به صورت تاپیک اینجا قرار بدی استفاده ببریم.
در مورد حقوق هم همیشه باید سعی کنی بیشترش کنی نتونستی همینی که هست.
در کل موفق باشید.
BORHAN TEC
دوشنبه 05 اسفند 1392, 16:24 عصر
سلام
به نظر من کار در محیط بیرون خیلی متفاوت با اون چیزی هست که شاید فکر می کنی. از اونجایی که قبلا تجربه کار توی یک شرکت رو نداشتی یک میلیون برای سال اول و کسب تجربه حقوق بدی نیست. به نظر من یک برنامه نویس در سال اول کارش نباید زیاد در مورد دستمزد سختگیری کنه. میتونی توی سال اول تجربیاتت رو زیاد کنی و خوب کار کنی و بعد از مدت یک سال در مورد افزایش حقوق چانه زنی کنی. در هر صورت اگه سال دوم هم اونجا کار نکنی چیزی رو از دست ندادی و حداقلش اینه که به تجربیاتت اضافه شده و بازار کار رو خیلی بهتر شناختی و به عبارت دیگه برای سال اول هیچ چیزی رو از دست نمیدی و شکستی در کار نیست!
موفق باشید...
nunegandom
سه شنبه 06 اسفند 1392, 00:45 صبح
ای بابا، با این حساب منم ب جمعه کارگرها پیوستم :متفکر: چرا؟ خو آخه سابقه کار تو شرکت رو نداشتم! فعلا که مفتی کار مکنم تا آخر همین هفته... که بشه یک ماه اول آموزشی!
کسی تو اصفهان سراغ نداره ی جا خوب استخدام شیم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.