ورود

View Full Version : ساخت نرم افزار دیتا دار

nimar9
دوشنبه 05 اسفند 1392, 19:28 عصر
سلام خدمت دوستان و اساتید دوست داشتنی :بوس:
من یه نرم افزار میخوام بسازم اطلاعات رو جمع کردم از نظر خودم کد نویسیش چیز خاصی نداره فقط چندجا به مشکل برخوردم و خواستم سوال کنم و مشکلم حل شه. :لبخندساده:

توضیحات:
تو نرم افزارم از تعداد زیادی عکس استفاده کردم حدود 70 مگابایت که میخوام که وقتی مثلا کاربر روی دکمه 1 و بعد 2 کلیک کرد وصل شه به سایتم و به آدرس مثلا : http://example.com/narmafzar/1/2 یا اگر روی 5 بعد 6 کلیک شد وصل شه http://example.com/narmafzar/5/6 و تمامیه عکسهای تو اون فولدر رو دانلود کنه و بعد تو پوشه Android/data/com.example.nimar9 بریزه و دفعه بعد که به این قسمت رفت اگر فایل ها تو این پوشه بود دیگر دانلود نکنه و از همین فایل ها استفاده کنه.
تذکر: نمیخوام که برای هر باتن آدرس جدا بدم میخوام با استفاده از متغیر آدرس داده شه چون باتن های زیادی وجود داره تو نرم افزار

اولین سوال:
چجوری ببینه اگه تو مسیر ذکر شده نرم افزار فایل بود دانلود نکنه اگر نبود دانلود کنه.

دومین سوال:
چجوری وصل شه به آدرس و دانلود کنه ( با متغیر آدرس داده شه مثلا برای هر دکمه آدرس جدا ننویسم.)

اگر میشه این سوال ها رو با توجه به مثال ها برام حل کنید و کد مربوطه با توضیحاتش و یه نمونه نرم افزار بهم بدید. :قلب: ♥ :قلب: ♥ :قلب: ♥
پیشاپیش ممنون از تمامیه دوستانی که جواب میدهند :قلب:

jafaripur
دوشنبه 05 اسفند 1392, 19:35 عصر
یعنی این برنامه رو بنویسیم بزاریم اینجا ؟ :لبخند:
خوب این توضیحاتی که دادی رو برای خودت بده و بنویس دیگه.

nimar9
دوشنبه 05 اسفند 1392, 22:56 عصر
یعنی این برنامه رو بنویسیم بزاریم اینجا ؟ :لبخند:
خوب این توضیحاتی که دادی رو برای خودت بده و بنویس دیگه.

باو عجب :لبخند:
گفتم اگر نشد یه نمونه برام بزارید :)
دستورات دانلود شدن و سیو تو اس دی کارد و همچنین گشتن که اگر هست از اون استفاده کنه اگر نیست دانلود کنه. رو میخوام :قلب:

saeed_g21
دوشنبه 05 اسفند 1392, 23:04 عصر
دستورات دانلود شدن و سیو تو اس دی کارد و همچنین گشتن که اگر هست از اون استفاده کنه اگر نیست دانلود کنه. رو میخوام :قلب:

واسه نحوه دانلود یک سری بزن به نمونه ها اونجا هست واسه چک کردن هم خودت یک شرطی بده

mohsen22
دوشنبه 05 اسفند 1392, 23:37 عصر
این (https://github.com/nostra13/Android-Universal-Image-Loader/blob/master/sample/src/com/nostra13/example/universalimageloader/ImagePagerActivity.java)کارتو راه میندازه....حتما زیر و روش کن

rubiks.kde
دوشنبه 05 اسفند 1392, 23:49 عصر

دوست عزیز توی نمونه برنامه ها تمام چیزهایی گه گفتی هست لطفا اول یه نگاه بنداز.
کتابخونه ایی هم که دوستمون معرفی کرده تمام این موارد رو داره.

nimar9
چهارشنبه 07 اسفند 1392, 15:06 عصر
دوست عزیز توی نمونه برنامه ها تمام چیزهایی گه گفتی هست لطفا اول یه نگاه بنداز.
کتابخونه ایی هم که دوستمون معرفی کرده تمام این موارد رو داره.

سلام دوباره داداش من کامل برنامه رو چک کردم اما فک نکنم این همه بدردم بخوره کاره من با چند حرکت راه میافته.
با یه if که بگرده اگه تو آدرس فلان فایل نبود دانلود کنه و بعد باز کنه به نظرم چند خط بیشتر نمیشه دستور خیلی ساده و کوتاه که این کارو بکنه میخوام

masoud_pnu
چهارشنبه 07 اسفند 1392, 23:38 عصر
باسلا به شما.یه نگاهی به این بندازین.پاسخ اول و دوم.برای سوال اولتون.ایشالاکه به دردتون بخوره.
http://stackoverflow.com/questions/13071338/how-to-check-if-folder-is-empty-in-loop
درمورد دومی هم براتون میگردم.راستی چرا از فون گپ و جی کوءری موبایل استفاده نمیکنید؟ واسه کارهایی که نیاز به اتصال به اینترنت هست بدنیست.
یه چیزم برادرانه بهتون توصیه میکنم( البته جسارته!)سعی کنید منابع انگلیسی بخصوص stackoverflowرو بهیچ وجه ازش غافل نشید.متاسفانه فروم های فارسی زبان بیشتر ازاینکه به فکر کمک باشن، بفکر جلوگیری از بهم ریختگی فروم هستن و عوض کمک دادن فقط میگن اینجا نپرس.اونجا بپرس.سرچ بزن و...دوستان میدانم الان هزار دلیل میارین و حق باشماست،ولی واقعا کسی که سوالی می پرسه اول کمکش کنیم،بعد بهش بفهمونیم که میتونست جور بهتر و جای بهتری سوالشو بپرسه.بهرحال شاید واقعا گرفتار باشه.هممونم تقریبا درک میکنیم.ممنون.

masoud_pnu
چهارشنبه 07 اسفند 1392, 23:46 عصر
دوست گلم البته یه چیزم بگم و اینکه شما سوالتون خیلی گنگه.در سوال اول آیا هدف تنها خالی بودن دایرکتوری مورد نظر هست؟یانه،چک کنه ببینه فایلهای موردنظرهستن، اگه بودن که هیچ.وگرنه اونارو دانلودکنه.