ورود

View Full Version : سوال: قالب وردپرس یا جوملا و هاست خوب با قیمتی مناسب

capitan_nemesis
سه شنبه 06 اسفند 1392, 11:13 صبح
با سلام به همه
من دنبال یک قالب فارسی میگردم ( جوملا یا وردپرس ) که مربوط به موسیقی کلاسیک باشه که ثبت برای نت هام و آهنگ هام و گالری عکس و موسیقی
و
آیا این 2 تا مدریت محتوا به هاست احتیاج داره چون یه آموزش خیلی ضعیف دارم اصلا به هاست احتیاج نداشت
حالا
اگه احتیاج داره یه هاستی معرفی کنید که فضا خوبی داشته باشه با قیمت مناسب
ممنون

capitan_nemesis
چهارشنبه 07 اسفند 1392, 09:00 صبح
کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

NitroPlus
چهارشنبه 07 اسفند 1392, 11:17 صبح
با سلام به همه
من دنبال یک قالب فارسی میگردم ( جوملا یا وردپرس ) که مربوط به موسیقی کلاسیک باشه که ثبت برای نت هام و آهنگ هام و گالری عکس و موسیقی
و
آیا این 2 تا مدریت محتوا به هاست احتیاج داره چون یه آموزش خیلی ضعیف دارم اصلا به هاست احتیاج نداشت
حالا
اگه احتیاج داره یه هاستی معرفی کنید که فضا خوبی داشته باشه با قیمت مناسب
ممنون
سلام
هاست که صد در صد می خواد حالا چه رایگان چه پولی! هاست خوب هم تو نت سرچ کن هاست جوملا یا ورد پرس و سایت ها رو مقایسه کن و بهترین رو انتخاب کن و هاستت رو بزن!

kaamraan
پنج شنبه 08 اسفند 1392, 23:57 عصر
اگر هنوز به دنبال هاست هستی می‌تونم کمکتون کنم.در زمینه قالب هم به همین صورت البته بیشتر توضیح بدهید

capitan_nemesis
شنبه 10 اسفند 1392, 12:10 عصر
با سلام
من دنبال یه قالب جوملا هستم ( البته یه آموزش تصویری نصفه دارم بدون هاست سایت جوملا داشته باشی ) از اون طریق میخوام یه سایت بزنم در رشته موسیقی ( نت های خودم و آهنگ های خودم وتئوری موسیقی و ساز شناسی بزارم حالا شاید منو بیشتر از این شد ) دنبال یه قالب هستم که مربوط به رشته موسیقی کلاسیک باشه
حالا
اگه هم شد مثل وبلاگ یه قسمتی داشته باشه که بقیه در رشته های دیگه موسیقی فعالیت کنند و ثبت نام کنند