View Full Version : زبان برنامه نویسی نرم افزار برای ویندوز
amir6268
سه شنبه 06 اسفند 1392, 13:31 عصر
سلام
واقعیتش نمیدونستم اینو باید تو کدوم بخش مطرح کنم ...
ولی الان سوالم اینه:
اگه بخواییم یه نرم افزار برای ویندوز طراحی کنیم مثلا یه چیزی مثل مسنجر باید از چه زبانی استفاده بشه؟ و نرم افزار برنامه نویسیش هم معرفی کنین.
Native
سه شنبه 06 اسفند 1392, 16:18 عصر
سلام
شما با زبان های Cpp,C#,Delphi میتونید این برنامه رو بنویسید که فکر میکنم برای شما C# مناسب تر باشه که در محیط Visual Studio میتونید کد بنویسید .
موفق باشید
motherboard
سه شنبه 06 اسفند 1392, 16:24 عصر
سلام واقعیتش نمیدونستم اینو باید تو کدوم بخش مطرح کنم ... ولی الان سوالم اینه: اگه بخواییم یه نرم افزار برای ویندوز طراحی کنیم مثلا یه چیزی مثل مسنجر باید از چه زبانی استفاده بشه؟ و نرم افزار برنامه نویسیش هم معرفی کنین. سلام.زبان های زیادی برای برنامه نویسی وجود دارن.نمونه های مشهوری مانند اسمبلی به عنوان زبان نزدیک به کامپیوتر و زبان c به عنوان زبان سطح میانه و بیسیک و یا دلفی به عنوان زبان سطح بالا هستند.برنامه نویسان مشهور زبان های مختلفی رو می دونن و برنامه هاشون رو با زبان های مختلف تولید می کنند.اما شما اگر به فکر ساخت برنامه های حرفه ای هستید زبان ++c رو باید یاد بگیری.خیلی از برنامه های کاربردی با زبان ++c نوشته شدند یا حداقل بخش زیادی از کد هاشون زبان c هستش.اما این رو بدونید که برای ساخت نرم افزار باید مهارت زیادی در برنامه نویسی داشته باشید.زبان c و جاوا زبان قشنگیه.اما به نظرم c رو شما یاد بگیر.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.