ورود

View Full Version : از کجا بدونم اندازه ی صفحم رو چقدر قرار بدم

elena
سه شنبه 06 اسفند 1392, 14:24 عصر
ایا برای اندازه ی صفحه ای که دارم طراحی می کنم محدودیت وجود داره؟منظورم اینه که ارتفاع صفحم رو چقدر باید بزارم؟

refugee
سه شنبه 06 اسفند 1392, 14:37 عصر
سلام ؛

بصورت استاندارد عرض صفحه را 960 پیکسل و 980 پیکسل قرار میدن . که توی تمام دیوایس ها بصورت کامل و صیح نشان دهد .

اما در مورد ارتفاع میشه گفت هیچ اندازه ای تعین نمیشه چون ارتفاع مستلزم محتویات شماست . مگرم شما بخواهید محدود کنید .

اندازه عرض مانیتور ها متفاوت است و از 320 موبایل شروع میشه و تا 1300 به بالا بستگی به دیوایس داره .
اندازه ارتفاع دیوایس ها ( دسکتاپ ) معمولا 768 پیکسل میباشد . مگرم دیوایس مورد نظر موبایل یا تبلت و یا مانیتور های بزرگتر باشه .

استاندارد اندازه دسکتاپ در طراحی هم ( کامپیوتر های 17 اینچ ) 1024 *768 پیکسل است که 768 ارتفاع و 1024 عرض میباشد .

سوالی بود بفرمایئد بلد بودم پاسخ بدم .

elena
سه شنبه 06 اسفند 1392, 14:57 عصر
الان من دایو اصلی صفحم رو ارتفاع بدم؟میخوام تو صفحم یه دایو والد داشته باشم،عرضش 980px باشه

refugee
سه شنبه 06 اسفند 1392, 15:34 عصر
الان من دایو اصلی صفحم رو ارتفاع بدم؟میخوام تو صفحم یه دایو والد داشته باشم،عرضش 980px باشه

ببینید برای اینکه صفحه در مرکز سایت باشه و تو هر مرورگری به درستی نمیاش داده بشه و همچنین در هنگام بزرگ و کوچیک کردن (zoom) صفحه مشکلی پیش نیاد ما یک دایو اصلی با کلاس مورد نظر زیر میدیم .

بطور مثال کلاس :‌
.container {
width:980px;
margin:0px; auto;
}

این یعنی عرض صفحه 980 پیکسل باشه و توسط روپرتی مارجین از بالا و پائین دایو رو برابر با 0 پیکسل و از چپ و راست برابر با اتوماتیک ( مرکز ) قرار میدیم .

شما ارتفاع تعریف نکنید . نیازی نیست (‌پیشفرض ارتفاع اتومات است و هر چقد ارتفاع افزایش پیدا کنه دایو container هم افزایش پیدا میکنه .

امیدوارم متوجه شده باشید . متوجه نشدید بگید مثال بزنم . یا کد هاتون رو بذارید کامل کنم .

elena
سه شنبه 06 اسفند 1392, 15:40 عصر
خیلی ممنون،توضیحاتتون عالی بود،متوجه شدم، حالا میشه بگین footer رو چطوری بنویسم؟

refugee
سه شنبه 06 اسفند 1392, 16:22 عصر
فوتر ، هدر ، سایدبار و بخش متن و .. همه و همه رو میتونید داخل این دایو اصلی بذارید (.container)

عکسی از کل صفحه تون بذاارید تا ببینم فوتر شما چطوری است .