PDA

View Full Version : چگونه یک برد سخت افزاری را با سی شارپ کنترل کنیم؟



sagggad
چهارشنبه 07 اسفند 1392, 12:29 عصر
سلام
سوال من در رابطه با ارتباط با سخت افزار هست.
مثلا ما یک برد داریم که روش یک ال ای دی هست
حالا یه یو اس بی براش میذاریم و اون رو به سیستم وصل میکنیم
بعد میخوام با برنامه این ال ای دی رو خاموش یا روشن کنم
میشه همچین چیزی؟؟
اساتـــــــــــــــــــــ ــید منتظرم :لبخندساده:

mehrdad1991h
چهارشنبه 07 اسفند 1392, 13:28 عصر
به چند روش امکان پذیر میباشد
مثال :
شما با پورت سریال وصل میشی و اطلاعات را دریافت و ارسال میکنی برای مثلا خاموش و روشن کردن اون ال ای دی
ولی فقط یه ال ای دی + یو اس بی برای این کار کافی نیست ! شما باید یه چیپ هم داشته باشی که بیاد بین این ال ای دی و کامپیوتر قرار بگیره و بتونی بهش وصل بشی
که این هم یه نمونه ی خیلی ساده و راحتشه : https://www.sparkfun.com/products/7841

hamid_hr
چهارشنبه 07 اسفند 1392, 13:31 عصر
برای کار با پورت های سخت افزاری بهتره از C++‎‎‎ استفاده کنی

http://barnamenevis.org/showthread.php?75596-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1

Felony
چهارشنبه 07 اسفند 1392, 14:24 عصر
یه تبدیل سریال به USB میخوای ، که با اتصال بردت به سیستم اون رو به عنوان یک پورت سریال شناسایی میکنه و میتونی خیلی راهت بهش دستور بدی .

http://www.hoonamgostar.com/index.php/teaching/product-guide/232-usb-to-serials-converter-module-guide.html
http://wle.ir/3458/%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-usb-%D8%A8%D9%87-rs232.html

sagggad
چهارشنبه 07 اسفند 1392, 14:32 عصر
یه تبدیل سریال به USB میخوای ، که با اتصال بردت به سیستم اون رو به عنوان یک پورت سریال شناسایی میکنه و میتونی خیلی راهت بهش دستور بدی .

http://www.hoonamgostar.com/index.php/teaching/product-guide/232-usb-to-serials-converter-module-guide.html
http://wle.ir/3458/%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-usb-%D8%A8%D9%87-rs232.html
دوستان ممنون
اما من حتما میخوام با سی شارپ یا VB.NET باشه و از طریق برنامه بهش دسترسی داشته باشم
راستی میشه بگید چیپ چی هست؟
یک چیز دیگه:
اون هم نحوه ی کار با این بردها چه طوریه؟؟
یعنی اصلا این پورت سریال رو حتی باهاش چطور باید کار کرد؟

medastjerdi
یک شنبه 27 مهر 1393, 10:38 صبح
یه تبدیل سریال به USB میخوای ، که با اتصال بردت به سیستم اون رو به عنوان یک پورت سریال شناسایی میکنه و میتونی خیلی راهت بهش دستور بدی .

http://www.hoonamgostar.com/index.php/teaching/product-guide/232-usb-to-serials-converter-module-guide.html
http://wle.ir/3458/%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-usb-%D8%A8%D9%87-rs232.html


ماژول های ارتباطی
http://www.hoonamgostar.com/index.php/products/interface-boards

medastjerdi
یک شنبه 27 مهر 1393, 10:56 صبح
دوستان ممنون
اما من حتما میخوام با سی شارپ یا VB.NET باشه و از طریق برنامه بهش دسترسی داشته باشم
راستی میشه بگید چیپ چی هست؟
یک چیز دیگه:
اون هم نحوه ی کار با این بردها چه طوریه؟؟
یعنی اصلا این پورت سریال رو حتی باهاش چطور باید کار کرد؟


توی لینک زیر یک نرم افزار برای ارتیاط با پورت سریال وجود دارد که می تونید دانلودش کنید و ازش برای ارتباط با پورت سریال استفاده کنید
http://www.hoonamgostar.com/index.php/teach/articles/item/90-software-serial-port-connection
آی سی ها زیادی هستن که پورت usb را به سریال تبدیل می کنند که شاید معروفترین انها ft232 باشه ولی چونی این ای سی smd هستن لحیم کاری و ساخت برد برای آی سی سخته بهتره از مبدل های usb به سریال استفاده کنید.
http://www.hoonamgostar.com/index.php/products/interface-boards
برای اینکه فرمان بدید و یک کاری انجام بشه باید حتما علاوه بر مبدل ها و نرم افزار تحت محیط یک سیستم عامل از یک میکروکنترلر هم استفاده کنید و فرمان را از طریق نرم افزاری که با پورت سریال ارتباط دارد ارسال کنید سپس برای میکروکنترلر یک برنامه بنویسید که اگه دستور یا فرمان مشخص دریافت شد کار تعیین شده را انجام شود.

maxelectronic
جمعه 10 آذر 1396, 13:39 عصر
بهترین روش کنترل ورودی و خروجی با کامپیوتر ، استفاده از برد کنترل ورودی و خروجی دیجیتال و آنالوگ با رابط usb هست.
این برد برای کار نیاز به نصب داریور ندارد.hid
8تا ورودی دیجیتال،8 تا خروجی دیجیتال،4 تا ورودی آنالوگ و 4 تا خروجی آنالوگ داره.
همراه با توابع کتابخانه ای و مثال های #C
http://iecshop.ir/-MX331-USB-HID-REMOTE-IO

seyed_farid
دوشنبه 13 خرداد 1398, 00:49 صبح
با عرض سلام خدمت شما بزرگواران
شاید جاش نباشه ولی میخواستم ببینم این کدهای #C برای کار با ماجول MX331 رو چطور میشه تو دلفی بکار برد؟


اساتید بزرگوار اگر کار کردید لطفاً راهنمایی بفرمائید. :تشویق::تشویق::تشویق:
ممنون