View Full Version : توضیح در مورد Indexing Service
mhjb
چهارشنبه 06 اردیبهشت 1385, 14:28 عصر
سلام
کسی در مورد Indexing Service Query Form چیزی میدونه؟
ممنون
mahdisj
شنبه 09 اردیبهشت 1385, 01:30 صبح
من راجع به سرویس index service در ویندوز میدونم که یه سرویسی هست که برای سرچ سریعتر به کار میره و میشه گفت روی فایلها ایندکس میذاره که در جستجو سریعتر پیدا بشه.
نمیدونم منظور شما همونه یا نه؟
mhjb
شنبه 09 اردیبهشت 1385, 05:22 صبح
آره منظورم همین بود. منتهی من میخوام بدونم
اولا : چجوری این کار رو انجام میده
ثانیا: چرا برای جاهایی (سرورهایی) که زیاد روی آنها جستجو صورت نمیگیره توصیه نمیشود و حتی به صورت پیش فرض این سروییس در ویندوز غیر فعال است؟ آیا فضای هارد رو اشغال میکند؟ و یا ....
mahdisj
شنبه 09 اردیبهشت 1385, 16:28 عصر
در مورد ویندوز سرور نمیدونم ، ولی در ویدوزهای عادی به صورت پیش فرض فعاله.
تا جایی که من میدونم روی فایلها ایندکس میذاره و از اونجایی که هر چیزی یه مزیت هایی و یه معایبی داره این هم از این قضیه مستثنی نیست.
چون باعث میشه سرعت سرچ شما خیلی بیشتر بشه ولی عمل ایندکس گذاری یه کم سرعت سیستم رو میگیره و احتمالا به همین خاطر برای سرورها توصیه نمیشه.
من خودم شخصاً چون زیاد تو کامپیوتر خودم سرچ نمی کنم ، ای سرویس رو غیر فعال میکنم.
Identifier
شنبه 09 اردیبهشت 1385, 16:53 عصر
هر چیزی یه مزیت هایی و یه معایبی داره
دقیقا,
معمو.لا در فایل سرور ها و شبکه های اینترانتی که جستجوی فایل ها یکی از بیشترین نیاز هایشان است از indexing service استفاده میشود اما همانطوری که اشاره شد از معایب و مزایای خاص خودش برخوردار است چنانچه عملیات جستجو زیاد باشد. سرعت جستجو را زیاد و به نسبت کار سریع تر انجام می شود . و همچنین قابلیت استفاده از IIS برای انجام عملیات جستجو نیز در شبکه های اینترانت دارا می باشد.
در نظر بگیرید سروری که لزوما فایل سرور است و جستجوی فایل روی آن صورت میگیرد . Index کردن اضافات جدید بسیار کمتر منابع سیستم را در اختیار میگیرد تا اینکه مستقیما این کار انجام شود.
اما یکی از معایب آن گرفتن فضای Hard disk برای ذخیره اطلاعات کاتالوگ ها می باشد . و یکی دیگر از معایب آن Remote Code Execution است که البته اصلاحیه آن توسط مایکروسافت ارائه شده است.
مقاله زیر به نکته های جالبی در خصوص Optimize کردن این سرویس اشاره کرده است :
Optimize Indexing Service Performance in Windows 2000 (http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;317586)
موفق باشید.
mahdisj
شنبه 09 اردیبهشت 1385, 18:30 عصر
سلام آقای zolghadri
مثل همیشه کامل و کاربردی.
ممنون از اطلاعاتتون.
mhjb
شنبه 09 اردیبهشت 1385, 19:05 عصر
مثل همیشه کامل و کاربردی.
ممنون از اطلاعاتتون.
والا من هم جز این چیز دیگهای نمیتونم بگم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.