ورود

View Full Version : مشکل کندی و هنگ اکلیپس

kavous_kiani
پنج شنبه 08 اسفند 1392, 15:10 عصر
دوستان!

مدتی است که برنامه اکلیپس من بسیار کند شده و اکثر مواقع هتگ می‌کند.

سیستم همان سیستم با همان رم است که اکلیپس به سرعت ران می‌شد.

آیا اکلیپس مثل مرورگرها مطالب را کش می‌کند؟

آیا تعداد برنامه موثر است؟

من تمام برنامه‌های قابل دیدن در پکیج منیجر را کلوز کردم و هر وقت می‌خواهم کار کنم اوپن می‌کنم.

متاسفانه نسخه پشتیبان ندارم، و با این اینترنت هم دانلود عذاب علیم است.

جدیدا هم دو بار آپدیت کردم.

جدیدا گاهی درباره پلاگین گیت هاب هم اخطار میداد که متاسفانه جایی برای «آن اینستال» کردن پلاگین نیافتم.

فکر می‌کنید مشکل از کجاست؟

اگر بخواهم اکلیپس را عوض کنم، آیا راهی برای خروجی گرفتن از تنظیمات اکلیپس وجود دارد، تا دوباره این همه تنظیمات از دست نرود.

خواهشمندم راهنمایی کنید که شرایط سخت آزاردهنده است.

وقتی بی‌سوادی در زبان برنامه‌نویسی با هنگ اکلیپس همزمان می‌شود، نیاز به یک کیسه‌بوکس حیاتی می‌شود که خداتومن خرج دارد!

ممنون

smemamian
پنج شنبه 08 اسفند 1392, 19:40 عصر
قبل از هرکاری TaskManager رو بررسی کنید و ببینید مطمئین هستید برای eclipse هستش ؟
ممکنه سرویس های مختلفی برای شما فعال باشند که باعث کندی eclipse بشن. برای من
تاحالا نشده اکلیپس هنگ کنه.

آیا اکلیپس مثل مرورگرها مطالب را کش می‌کند؟

اکلیپس هم کش مخصوص خودش رو داره.

آیا تعداد برنامه موثر است؟
نه انقدر که مشکل کندی زیادی برای شما ایجاد کنه. من حدوداً 100 پروژه الان برام توی قسمت Package Exp باز هستش و هیچ مشکلی ندارم.
ولی اگه تعداد زیادی پروژه در فضای کاری خود دارید این می تونه کمی کند کنه. (تعداد بسته به مشخصات سیستم شما داره).

جدیدا گاهی درباره پلاگین گیت هاب هم اخطار میداد که متاسفانه جایی برای «آن اینستال» کردن پلاگین نیافتم.

فکر می‌کنید مشکل از کجاست؟

متن اخطار چیه ؟

اگر بخواهم اکلیپس را عوض کنم، آیا راهی برای خروجی گرفتن از تنظیمات اکلیپس وجود دارد، تا دوباره این همه تنظیمات از دست نرود.
مثلاً چه تنظیماتی ؟

اگه توجه کرده باشید در فولدر workspace شما فولدری به اسم metadata. وجود داره که شامل تنظیمات پلاگین هاو.. هست و شما می تونید از مسیر زیر
این تنظیمات رو ذخیره کنید:
File => Export => General => Preferences
یا حتی تنظیمات خود اکلیپس در آدرس :
eclipse\configuration\.settings
قرار داره .

به طور کلی فکر نکنم مشکل از اکلیپس باشه، ببینید در background سیستم عاملتون چه سرویس و پروسه هایی فعال هستش.
موفق باشید.