View Full Version : مشکل با bootstrap ?
esmaeilbf
پنج شنبه 08 اسفند 1392, 16:32 عصر
من یه قالب با bootstrap 3 ورژن فارسیش ساختم کاملا رسپانسیو هست توی انواع مروگر های pc هم به درستی کار میکنه یعنی اگر پنجره مرورگر رو کوچیک کنم navbar تغییر شکا میده و حالت موبایل میشه اما توی انواع گوشی ها با رزولوشن های مختلف تست کردم حالت موبایل رو نشون نمیده ؟!! مشکل از چیه؟
behrozi.ir
پنج شنبه 08 اسفند 1392, 17:36 عصر
میتونه دلیل های زیادی داشته باشه
1.غیر فعال بودن جاوا اسکریپت در موبایل مربوطه
2.رزولشن بالای موبایل (مثلا بعضی از موبایل ها و تبلت ها دارای رزولشن بالایی هستند)
برای تست در مرورگر فایرفاکس کامپیوتر کلید های ترکیبی Crtl+Shift+M را فشار دهید و در رزولشن های مختلف چک نمایید
پمپ وکیوم (http://www.asiavacuumpumps.com)
esmaeilbf
پنج شنبه 08 اسفند 1392, 19:40 عصر
میتونه دلیل های زیادی داشته باشه
1.غیر فعال بودن جاوا اسکریپت در موبایل مربوطه
2.رزولشن بالای موبایل (مثلا بعضی از موبایل ها و تبلت ها دارای رزولشن بالایی هستند)
برای تست در مرورگر فایرفاکس کامپیوتر کلید های ترکیبی Crtl+Shift+M را فشار دهید و در رزولشن های مختلف چک نمایید
پمپ وکیوم (http://www.asiavacuumpumps.com)
ممنون از پاسختون من روی گوشی های با رزولوشن پایین مثل nexus s که رزولوشن 480*800 داره هم تست کردم اما حالت موبایل رو نشون نداد و حالت تبلت رو نشون میده؟
آیا میشه breakpoint بوت استرپ رو تغییر داد ؟
بهزاد علی محمدزاده
پنج شنبه 08 اسفند 1392, 20:05 عصر
آخه اینجوری میشخص نیست که چطوری از grid بندی بوت استرپ استفاده کردی تا بشه نظر داد . navbar در حالت موبایل کار نمی کنه یا گرید ها ؟
esmaeilbf
پنج شنبه 08 اسفند 1392, 20:35 عصر
آخه اینجوری میشخص نیست که چطوری از grid بندی بوت استرپ استفاده کردی تا بشه نظر داد . navbar در حالت موبایل کار نمی کنه یا گرید ها ؟
<div class="row "><!--Top_menu-->
<div class="navbar navbar-default navbar-fixed-top">
<div class="container">
<div class="navbar-header ">
<button type="button" class="navbar-toggle" data-toggle="collapse" data-target=".navbar-collapse">
<span class="icon-bar"></span>
</button>
<a class="navbar-brand" href="#"><strong> titr </strong></a>
</div><!--navbar-header-->
<div class="navbar-collapse collapse nav navbar-nav nav-justified">
<ul class="nav navbar-nav">
<li><a href="#" class="visible-xs">sing up</a></li>
<li><a href="#" class="visible-xs">sing in</a></li>
<li class="dropdown">
<a href="#" class="dropdown-toggle" data-toggle="dropdown"> service <b class="caret"></b></a>
<ul class="dropdown-menu bgservices ">
<li><a href="#"> a </a></li>
<li><a href="#"> b </a></li>
<li><a href="#"> c </a></li>
</ul>
</li>
<li ><a href="#">منو2 </a></li>
<li><a href="#">منو3 </a></li>
<li><a href="#">منو 4 </a></li>
</ul>
</div><!--/.nav-collapse -->
</div><!--container-->
</div><!--navbar navbar-default-->
</div><!--Top_menu-->
این کد navbar هست که توی موبایل حالت معمولی و عریض منو رو نشون میده هر چند با تغییر پنجره بروزر کار میکنه اما توی گوشی های مختلف و با مرورگر های مختلف نه!!!
حالت گرید هم همینطوری هست یعنی حالت تبلت رو نشون میده و نه موبایل رو ، در واقع من گرید ها رو به این صورت تنظیم کردم به طور مثال:col-lg-8 col-sm-8
ایا مشکل میتونه به خاطر این باشه؟
بهزاد علی محمدزاده
پنج شنبه 08 اسفند 1392, 20:41 عصر
شما هم این کد و به تگ head اضافه کن و خبرش و به من بده :
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
esmaeilbf
پنج شنبه 08 اسفند 1392, 20:43 عصر
شما هم این کد و به تگ head اضافه کن و خبرش و به من بده :
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
من این کد رو از قبل گذاشته بودم
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1, user-scalable=no">
بهزاد علی محمدزاده
پنج شنبه 08 اسفند 1392, 21:00 عصر
شما گرید ها رو برای نمایشگر های بزرگ و کوچک تنظیم کردی . اگر رسپانسیو مد نظرت حالت Stack هست . یعنی با کوچیک شدن روی هم باشند . از col-md-* استفاده کن . viewport رو هم عوض کن با مال من . we don't recommend this on every site, so use caution! ... اما این nav که گذاشتی با مال سایتش یه مقداری متفاوت هست . یعنی اون از تگ های معنایی استفاده کرده شما نکردی ! این کد رو نوشتی ؟
esmaeilbf
پنج شنبه 08 اسفند 1392, 21:53 عصر
اگر رسپانسیو مد نظرت حالت Stack هست . یعنی با کوچیک شدن روی هم باشند . از col-md-* استفاده کن
این قسمت از توضیخاتتون رو متوجه نشدم :) میشه بیشتر توضیح بدین؟
Mandana Ms
جمعه 09 اسفند 1392, 17:30 عصر
سلام من از col-md استفاده میکنم این کدی که زدی عین همون کدهای خود فایل های معرفی شده بوت استرپه منم از همین میزنم باید نشون بده ولی کلا از همین که گفتم استفاده کنی بهتره خود بوت استرپو دنلود که میکنی یه سری فایل ه توش داره برای توضیح یا اصلا تو خود سایت تو قسمت شروع get started هستش اون col-lg-8 col-sm-8 که زدی نمیگم طرز نوشتنش غلطه ولی منم گاهی میزنم درست جواب نمیده!واسه همین با md کار میکنم بزن ببین درست میشه!الانم من کدهاتو زدم هیچ مشکلی که تو اون رزولوشن که گفتی پیدا نکردم اسکریپت هاتو زدی؟!
esmaeilbf
جمعه 09 اسفند 1392, 19:01 عصر
سلام من از col-md استفاده میکنم این کدی که زدی عین همون کدهای خود فایل های معرفی شده بوت استرپه منم از همین میزنم باید نشون بده ولی کلا از همین که گفتم استفاده کنی بهتره خود بوت استرپو دنلود که میکنی یه سری فایل ه توش داره برای توضیح یا اصلا تو خود سایت تو قسمت شروع get started هستش اون col-lg-8 col-sm-8 که زدی نمیگم طرز نوشتنش غلطه ولی منم گاهی میزنم درست جواب نمیده!واسه همین با md کار میکنم بزن ببین درست میشه!الانم من کدهاتو زدم هیچ مشکلی که تو اون رزولوشن که گفتی پیدا نکردم اسکریپت هاتو زدی؟!
یعنی میگی که کلا به جای این حالت col-lg-8 col-sm-8 ، این طوری بنویسم col-md-8 ؟ یا فقط این بخش رو هم به کد اضافه کنم؟
منظورتون از اسکریپت ها رو زدی چیه؟(اگر منظورتون اینه خودم نوشتم که آره با کمک sample های بوت استرپ)
Mandana Ms
سه شنبه 13 اسفند 1392, 11:30 صبح
یعنی میگی که کلا به جای این حالت col-lg-8 col-sm-8 ، این طوری بنویسم col-md-8 ؟ یا فقط این بخش رو هم به کد اضافه کنم؟
منظورتون از اسکریپت ها رو زدی چیه؟(اگر منظورتون اینه خودم نوشتم که آره با کمک sample های بوت استرپ)
سلام اگه میخوای از صفحه ات 8 قسمتش انتخاب بشه همین col-md-8 رو بزن دیگه وارد col-lg-8 col-sm-8 نشو البته اونا هم درسته ولی من چون با md کار کردم گفتم!حتما از دوستان کسی بهتر بلد باشه راهنماییت میکنه اما اگه کسی نبود همینو بزن ببین حداقل کارت راه بیوفته.اسکریپت ها هم منظورم مثلا
<script type="text/javascript" src="jquery-1.7.2.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/bootstrap.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/bootstrap.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/bootstrap-dropdown.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/bootstrap-button.js"></script>
این هاست!
یه موقع که نزنی جواب نمیده مثلا برای لیست ها و دکمه هاش جداگانه فایل مثلا bootstrap-button.js داره باید بزاریشون
اگرم که گذاشتی که دیگه هیچی باید کار کنه امیدورام نظرم کمکت کرده باشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.