View Full Version : روش ساخت Auto Logoff
seyed_farid
چهارشنبه 06 اردیبهشت 1385, 16:27 عصر
من برای برنامه ام از یک Auto Logoff استفاده میکنم و برای اینکار از یک تایمر استفاده میکنم و این تایمر همان زمان تامل برای خروج است. حال برای تمدید این خروج از ایونت on mouse move استفاده مینمایم و در آن این تایمر را خاموش و روشن میکنم. و کارم هم انجام میشود. ولی در بعضی فرمها که دارای کومپوننتهای زیادی است این کار جواب نمیدهد و Log off میشود. کسی میتواند مرا راهنمایی کند؟:تشویق: :تشویق: :تشویق:
delphi.net8
چهارشنبه 06 اردیبهشت 1385, 23:20 عصر
البته با توضیحات شما نمیشه درست متوجه شد ولی انطور که من فهمیدم احتمالا on mouse move رو برای فرم یا یه عنصری نوشتین که بوسیله کامپوننت های دیگر پوشونده شده خب اگه ایتطور باشه که دیگه مثلا on mouse move فرم اجرا نمیشه و on mouse move عنصری فراخوانی میشه که روی عناصر دیگه هست . میتونی این مسئله رو با استفاده ازcheck point بهتر درک کنی
نمی دوونم تونستم منظورمو برسونم؟
seyed_farid
پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 10:38 صبح
میتونی این مسئله رو با استفاده ازcheck point بهتر درک کنی
نمی دوونم تونستم منظورمو برسونم؟
سلام دوست عزیز درست حدس زدید.
در مورد ازcheck point می شه بیشتر توضیح بدید؟
delphi.net8
جمعه 08 اردیبهشت 1385, 00:12 صبح
check point ?
خب اگه میخوای مطمئن شی که یه قسمت از برنامت درست اجرا میشه یا اصلا اجرا میشه کافیه
بری رو ی اون خط و کلید f5 رو بزنی که در کنار اون خط یه نقطه قرمز قرار میگیره
اگه برنامه رو اجرا کنی زمانی که کنترل برنامه به اون خط برسه اجرای برنامه متوقف میشه و اونوقت میتوونی با قرار دادن ماوس روی متعیر هات مقدار اونها رو چک کنی و ....
اگه check point قرار دادی ولی برنامه متوقف نشد مطمئن باش اون قسمت اصلا اجرا نمیشه
البته این یه توضیح ساده بود .
موفق باشی
seyed_farid
جمعه 08 اردیبهشت 1385, 20:39 عصر
ممنون . ولی جواب سئوالم رو هنوز نگرفتم.
من میخوام تو برنامم اگه کاربر باهاش کار نکرد بعد از چند دقیقه برنامه ، کلید Logoff برنامه رو بزنه .
delphi.net8
شنبه 09 اردیبهشت 1385, 04:52 صبح
خب اینو بگو
والا یه جا یا ocx دیدم که مقدار زمان بیکاری ماوس رو بهت میداد و لی نمی دوونم کجا بود
یه سرچ بزن نتیجه رو به ما هم بگو
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.