View Full Version : فرگمنت و اورینتیشن
kavous_kiani
جمعه 09 اسفند 1392, 01:14 صبح
.
دوستان!
برای آنکه یک "فرگمنت" تنها در حالت پورتریت دیده شود، دستور اورینتیشن را در کدام فایل باید قرار دهیم.
در مانیفست که فرگمنت ها دیده نمی شوند.
من میخواهم برخی از فرگمنت های برنامه تنها به صورت پورتریت دیده شوند.
ممنون
gilas1368
جمعه 09 اسفند 1392, 08:48 صبح
فک کنم این کارتو راه بندازه
Activity a = getActivity();
if(a != null) a.setRequestedOrientation(ActivityInfo.SCREEN_ORIE NTATION_FULL_SENSOR);
kavous_kiani
جمعه 09 اسفند 1392, 14:38 عصر
با تشکر از شما، این دستور عمل نمیکند.
دستور زیر هم، همه را پورتریت می کند، و نه فرگمنت مربوطه را.
SCREEN_ORIENTATION_PORTRAIT
saeed_g21
جمعه 09 اسفند 1392, 14:49 عصر
من با فرگمنت کار نکردم و اطلاعی ازش ندارم ولی اینکار رو با activity انجام دادم و بهت میگم شاید ازش الهام گرفتی
من آمدم یک فولدر به نام layout-port در res ساختم و فایل xml خودم رو طراحی کردم بعد رفتم در مانیفیست در خط همان اکتیویتی کد android:screenOrientation="portrait" رو اضافه کردم بعد تمام حل شد
kavous_kiani
جمعه 09 اسفند 1392, 17:58 عصر
سعید عزیز!
من روی یک پروژهی «نوه گیشن دراور» کار میکنم. یک اکتیویتی دارد و هفت تا فرگمنت. اساساْ در مانیفست برای فرگمنتها مرجعی وجود ندارد که کد اورینتیشن را در آنجا بگذارم. این کد باید در فایل جاوای مربوط به آن فرگمنت قرار بگیرد، که پیشنهاد دوستمان گیلاس هم همین روش بود.
ممنون
kavous_kiani
جمعه 09 اسفند 1392, 18:27 عصر
.
دوستان!
پاسخ را یافتم.
باید در فایل جاوای فرگمنت موردنظرمان، دستور دوستمان گیلاس را قرار دهیم :
if(a !=null) a.setRequestedOrientation(ActivityInfo.SCREEN_ORIE NTATION_PORTRAIT);
و برای اطمینان، در فرگمنتهای دیگر دستور زیر را قرار دهیم :
if(a !=null) a.setRequestedOrientation(ActivityInfo.SCREEN_ORIE NTATION_UNSPECIFIED);
منبع : این مقاله (http://stackoverflow.com/questions/12704009/setting-the-orientation-for-only-1-fragment-in-my-activity-while-the-rest-is-in)
با تشکر از دوستان
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.