ورود

View Full Version : بررسی موجودی وقتی پرداخت به صورت کارت به کارت یا شماره حساب

bftarane
جمعه 09 اسفند 1392, 19:33 عصر
سلام،
امیدوارم به این سوالم پاسخ داده بشه علیرغم این که طولانی هست و حوصله می خواد خوندنش

فرض کنید سایتی داریم که کاربران می تونن به ازای پرداخت پول در اون سایت آگهی ثبت کنن

حالا این پرداخت می تونه از طریق آنلاین باشه
یا از طریق کارت به کارت و شماره حساب

من تصمیم گرفتم که یه جدول با فیلدهای
نام کاربری و موجودی داشته باشم
که در ابتدا موجودی در این جدول 0 درج بشه

حالا اگه کاربر پرداخت آنلاین انجام بده که مبلغ به موجودیش اضافه میشه
بعد می ره آگهی رو ثبت می کنه و همونجا شماره سریال رو هم وارد میکنه و منتظر تأیید میشه
ادمین که تأیید کرد مبلغ اون آگهی از موجودی کم میشه.
)البته در دکمه تأیید باید چک کنم اگه موجودی از مبلغ اون آگهی کمتر بود، آگهی تأیید نشه و یه پیغام به کاربر بفرسته که موجودی شما کافی نیست.

ولی برای وقتی که پرداخت کارت به کارت هست مشکل دارم.
خوب کاربر که در حال حاضر موجودیش صفر هست میاد از طریق کارت به کارت پولی رو واریز میکنه
خوب حالا می ره آگهی رو ثبت می کنه و شماره تراکنش رو هم وارد می کنه
ادمین حالا یه شماره تراکنش داره
و یه پرینت از گردش حسابش گرفته

حالا می یاد این شماره تراکنش رو با پرینت مقایسه می کنه و میبینه همچین شماره تراکنشی وجود داره
..........................................

خوب در حال حاضر کاربر یه موجودی از قبل در جدول ما داره یا ممکنه اصلاً این موجودی صفر باشه و حالا
از طریق کارت به کارت یه پولی واریز کرده که به فیلد موجودی هنوز اضافه نشده

الآن بهترین کار برای اینکه ادمین بتونه به راحتترین روش مدیریت این قسمت رو انجام بده چی هست؟
فکر خودم:
یه تکست باکس بزارم به عنوان مبلغ پرداخت شده
بعد یه دکمه بزارم مثلاً به اسم اعلام وضعیت
بعد در کلیک این دکمه
بیام مبلغ تکست باکس رو با مبلغ موجودی کاربر جمع کنم
و مبلغ آگهی رو ازش کم کنم اگه
نتیجه منفی بود یه پیغام بره به کاربر که آگهی شما به دلیل کمبود موجودی تأیید نشد
و اگر هم که نتیجه صفر یا مثبت بود که آگهی تأیید بشه.

به نظرتون این روش خوبه؟

شما بودید چطور این قسمت رو مدیریت می کردید؟

shahram176
جمعه 09 اسفند 1392, 19:56 عصر
شما در جای که کاربر می خوا د آگهی درج کنه دوتا labalبذار که یکی موجودی کاربر را نشون بده و یکی هم هزینه درج آگهی را نشون بده بعد تو دکمه درج آگهی یه شرط بذار که اگر مقدار labal اول از دومی کمتر بود بنویسه موجودی شما برای درج این آگهی کافی نیست و تو مدیریت جایی که کاربر اطلاعات واریزی رادرج میکنه یه دکمه دو وضعیته فعال و غیر فعال بذار در حالت اولیه که غیر فعاله و موجودی همون موجودی قبلی هست اگر مدیر اطلاعات را تاید کرد دکمه را به حالت فعال در میاره که مبلغ جدید به اعتبار قبلی کاربر اضافه میشه

Mohammad_dn
جمعه 09 اسفند 1392, 20:01 عصر
من یکم درست متوجه نشدم...خوب منظور شما از کارت به کارت اینه که طرف خودش پول رو بریزه به حساب شما و نه از طریق سایت شما..درسته؟؟؟؟خب اگه اینطوریه میتونید به کاربر بگید که حالا از هرجا پرداخت کرده شماره پیگیری رو یاد داشت کنه...بعد از طریق فرمی که شما طراحی میکنید اطلاعات فیش پرداختی رو برای شما ارسال کنه...بعد شما صحت تراکنش رو برسی میکنید و مثلا با زدن یک دکمه مبلغ پرداخت شده(توسط فیش)به دیتا بیس اظافه میشه...بقیه کارم که خودتون گفتید ثبت و تایید آگهی

bftarane
جمعه 09 اسفند 1392, 23:59 عصر
ممنون.

شما در جای که کاربر می خوا د آگهی درج کنه دوتا labalبذار که یکی موجودی کاربر را نشون بده و یکی هم هزینه درج آگهی را نشون بده بعد تو دکمه درج آگهی یه شرط بذار که اگر مقدار labal اول از دومی کمتر بود بنویسه موجودی شما برای درج این آگهی کافی نیست و تو مدیریت جایی که کاربر اطلاعات واریزی رادرج میکنه یه دکمه دو وضعیته فعال و غیر فعال بذار در حالت اولیه که غیر فعاله و موجودی همون موجودی قبلی هست اگر مدیر اطلاعات را تاید کرد دکمه را به حالت فعال در میاره که مبلغ جدید به اعتبار قبلی کاربر اضافه میشه
این یادم رفت بگم که من قراره یه قسمت برای کاربر اختصاص بدم به عنوان مشاهده موجودی، که در اون قسمت می تونه موجودی خودش رو ببینه.
در روش پیشنهادی شما باید روزانه گردش حساب چک بشه و به موجودی های کاربران در دیتابیس اضافه بشه (فرضاً این کار روزانه ساعت 10 صبح انجام میشه) و کاربرانی داریم که بعد از این ساعت از طریق کارت پول واریز کردن، حالا باید به کاربران اعلام کنیم که در صورت پرداخت از طریق کارت بعد از فرضاً 24 ساعت قادر به درج آگهی خواهید بود.

در روش من هم باید کاربر اطلاعات آگهی و شماره تراکنش رو وارد کنه بعد منتظر تأیید بشه یعنی بهش بگیم ظرف 24 ساعت آینده از تأیید یا عدم تأیید آگهی خود مطلع خواهید شد.
فقط فکر کنم در روش شما کار ادمین بیشتر میشه.

من یکم درست متوجه نشدم...خوب منظور شما از کارت به کارت اینه که طرف خودش پول رو بریزه به حساب شما و نه از طریق سایت شما..درسته؟؟؟؟خب اگه اینطوریه میتونید به کاربر بگید که حالا از هرجا پرداخت کرده شماره پیگیری رو یاد داشت کنه...بعد از طریق فرمی که شما طراحی میکنید اطلاعات فیش پرداختی رو برای شما ارسال کنه...بعد شما صحت تراکنش رو برسی میکنید و مثلا با زدن یک دکمه مبلغ پرداخت شده(توسط فیش)به دیتا بیس اظافه میشه...بقیه کارم که خودتون گفتید ثبت و تایید آگهی
فکر کنم نظر شما هم مشابه دوست قبلی هست که اطلاعات (تراکنش و مبلغ پرداختی) قبل از اینکه کاربر آگهی رو ثبت کنه در دیتابیس ذخیره بشه.
ولی خوب من می خواستم این ذخیره دیگه انجام نشه و کاربر در همون فرمی که اطلاعات آگهی رو پر می کنه شماره تراکنش رو هم وارد کنه و درخواستش ارسال بشه بعد ادمین همزمان هم آگهی رو تأیید کنه و هم واریز شدن پول چک بشه. (یعنی در واقع می خواستم کار ادمین کمتر بشه)

ممنون از نظراتتون.

shahram176
شنبه 10 اسفند 1392, 00:14 صبح
شما باید همچین امکانی برای کاربران خود فراهم کنید:
http://upload7.ir/imgs/2014-03/63204688588935731500.png

bftarane
شنبه 10 اسفند 1392, 09:30 صبح
ممنون. بله من هم دو سایت زیر رو بررسی کرده بودم
http://iran-tejarat.com/
http://www.istgah.com
ولی خیلی در اینکه چه جداولی با چه فیلدهایی مورد نیاز هست و اینکه مدیریت پرداخت ها و تأیید پرداخت ها به چه شکل باشه مشکل دارم.
ولی سایتی که شما گذاشتید خیلی شسسته رفته تر کار کرده بود، روال رو بهتر تونستم متوجه بشم
حالا یه روالی رو در نظر گرفتم که امروز می خوام شروع کنم به انجامش.
روال هم این هست:
*اول کاربر پولش رو کارت به کارت می کنه
*بعد در یک صفحه فقط می یاد شماره تراکنشش و مبلغ پرداختی و بانک مربوطه رو وارد می کنه، ادمین با پرینتی که از گردش حسابش داره چک می کنه که آیا این شماره تراکنش وجود داره یا نه،
اگه وجود داشت و مبلغ پرداختی درج شده توسط کاربر با مبلغ پرینت یکسان بود که این مبلغ به موجودی اضافه میشه اگر هم مبلغ یکسان نبود مبلغ رو ویرایش می کنه و به موجودی اضافه می کنه
اگر هم شماره تراکنش اشتباه بود که پیغام میده همچین شماره تراکنشی موجود نبود
.....................................
حالا کاربر یه موجودی داره و می ره آگهیش رو ثبت می کنه در همون صفحه موجودی هم بهش نشون داده میشه و در دکمه ثبت چک میشه که آیا مبلغ آگهی از موجودی کمتر یا مساوی هست اگه بود که به عنوان ویژه درج میشه ولی هنوز جزو تأیید نشده ها حساب می شه ادمین که تأیید کرد (از نظر اینکه متن آگهی مشکلی نداشته باشه) حالا دیگه در سایت نمایش داده میشه.

حالا با این روال پیش می رم در حین کار اگه به مشکلی خوردم دوباره اینجا مطرح می کنم.

shahram176
شنبه 10 اسفند 1392, 21:29 عصر
من خودم هم همین روش را کار کردم