ورود

View Full Version : سوال: گرفتن 2 مقدار از یک ستون دیتابیس

mehdi370
شنبه 10 اسفند 1392, 11:30 صبح
سلام. جدولی دارم به شکل زیر:

http://upcity.ir/images2/50548731553993480315.jpg
میخوام اون مقدار هایی رو (از VALUE) با هم جمع کنم که VALUE اون ها برابر ali هست. یعنی خروجی بشه:

http://upcity.ir/images2/45473947823714189182.jpg

منظور از 1 n عدد هست. لطفا کمکم کنید. بدجوری گیرم...

micro24
شنبه 10 اسفند 1392, 13:10 عصر
با سلام

Select sum(field) from table where value='ali'

mehdi370
شنبه 10 اسفند 1392, 14:03 عصر
با سلام

Select sum(field) from table where value='ali'

ممنون دوست عزیز ولی این کد مجموع مقدار های FIELD بهم میده. درسته؟

این جدول برای کلاس های یک مدرسه هست که نام کلاس و تعداد دانش آموزان کلاس ها هر دو در ستون FIELD ثبت میشه.حالا اگه بخوام مشخص کنم هر کلاس چند دانش آموز داره باید چکار کنم؟ (تو شکل بجای نام کلاس مورد نظر ali هست و بجای تعداد دانش آموزها 1nو2و...)

mehdi370
شنبه 10 اسفند 1392, 14:30 عصر
اینم بگم که اگه به جدول نگاه کنید می بینید که ردیفی که مقدار VALUE برابر ali هست، ID آن برابر است با ID ردیفی که مقدار VALUE آن 1n (تعداد دانش آموز) است. حالا چطور مشخص کنم که هر کلاس چند دانش آموز داره؟
خودم اول ID اون ردیف هایی رو گرفتم که مقدار VALUE برابر ali دارن و در ریختمشون تو یک آرایه مثلا به نام classname و بعد خواستم از دستور select برای انتخاب ردیف هایی که ID برابر با مقدارهای درون آرایه classname دارن استفاده کنم تا ردیف هایی که مقدار VALUE آن ها برابر 1n و ... هست رو بگیرم.ولی تو دستور select که نمیتونم از آرایه استفاده کنم. !! یه راه حل بگین، یکم عجله دارم :افسرده:.
پایگاه داده رو کامل بلد نیستم اگه دستوری هست برا اینکار ممنون میشم بگید.

micro24
یک شنبه 11 اسفند 1392, 08:43 صبح
با سلام

یک مقدار بیشتر توضیح بدهید واضح تر باشد داده ها دقیقا به این صورت ذخیره شده است؟ نام کلاس مجا ذخیره می گردد این ID چی است که دوتا دو تا با هم برابر است؟

mehdi370
یک شنبه 11 اسفند 1392, 18:32 عصر
این جدول برای کلاس های یک مدرسه هست که نام کلاس و تعداد دانش آموزان کلاس ها هر دو در ستون VALUE ثبت میشه.حالا اگه بخوام مشخص کنم هر کلاس چند دانش آموز داره باید چکار کنم؟ از دستور join میشه کمک گرفت؟

منظورم از ID، Userid هست. ببخشید.

micro24
دوشنبه 12 اسفند 1392, 08:20 صبح
باسلام

شما طراحی جدولتون را کلا باید عوض کنید یک جدول برای کلاس بگذارید و با کلید ارتباط با این جدول برقرار کنید ، منظور از Field نمره هست؟

afshin9032
پنج شنبه 15 اسفند 1392, 22:53 عصر
طراحی دیتابیس صحیح نیست .
نام کلاس و تعداد دانش آموزان دو مقدار متفاوت می باشند و باید فیلد های جدا داشته باشند .
بهتره که فید ها رو جدا کنید ، در غیر اینصورت توی مراحل بعدی توسعه به مشکلات جدی تر برخورد می کنید .