ورود

View Full Version : استفاده از Form authentication در پروژه

mahdishojaee
شنبه 10 اسفند 1392, 15:57 عصر
سلام. من در MVC تازه کارم و از روی کتاب Pro.ASP.NET.MVC.4th_Edition در حال خوندن و طراحی یه سایت ساده هستم. طبق اون کتاب من سه تا پروژه ی WebUI , UnitTests , Domain ایجاد کردم. که موجودیت هام توی Domain تعریف شدند. برای سایت هم میخوام سیستم عضویت، نقش و سطح دسترسی هم داشته باشم که متوجه شدم (تقریبا) بهترین کار استفاده از Form authentication خود ویژوال استودیو هست.
حالا سوالی که من دارم اینه که 1- چطوری میتونم این سیستم رو نصب کنم ؟ (چون WebUI رو از ابتدا به صورت Basic و نه Web Application درست کردم)
2- آیا موجودیت های (Entities) لازم برای استفاده از Form authentication حتما باید داخل پروژه ی WebUI ایجاد بشه یا داخل همون Domain و همون dbContext میشه ایجاد و استفاده کرد؟ چگونه؟

پ.ن : من، هم در MVC (و متاسفانه کلا طراحی سایت) و هم در Entity Framework تازه کارم و اگر سوالم کلی یا اشتباه بود ببخشید و اگه میتونید کمک کنید. ممنون که وقت گذاشتید و خوندید.

Amir Oveisi
شنبه 10 اسفند 1392, 16:13 عصر
در MVC 4 بهتره ( و ساده تر) هست که از Simple Membership استفاده کنید. به خصوص اگر Entity Framework رو بصورت Code-First دارید کار میکنید خیلی کارتون با Simple Membership راحت تر خواهد بود.

http://www.codeproject.com/Articles/689801/Understanding-and-Using-Simple-Membership-Provider