View Full Version : سنسور
minajuuuni
شنبه 10 اسفند 1392, 22:31 عصر
سلام دوستان .
لطفا هرکسی در مورد سنسور ppg اطلاعاتی داره بهم بگه
ممنون
Hadi.Me
یک شنبه 11 اسفند 1392, 15:29 عصر
سلام دوستان .
لطفا هرکسی در مورد سنسور ppg اطلاعاتی داره بهم بگه
ممنون
کلا این سنسور چی هست؟؟ :متفکر:
نام کاملش چیه؟
Hadi.Me
یک شنبه 11 اسفند 1392, 16:33 عصر
دوست عزیز در مورد این سنسور سرچ کردم
تا اونجایی که تو مقاله ها نوشته شده بود این سنسور مربوط به پزشکی هست و به اندروید ربطی نداره
اینم قسمتی از مقاله فارسی:
Photo Plethysmography:
PPG یک روش غیر تهاجمی با استفاده از تاباندن نور غیر مرئی مادون قرمز به پوست است. با توجه به حجم خون موجود در پوست و بافت، نور مادون قرمز جذب میشود با اندازهگیری نور جذب نشده تغییرات موجود در حجم خون را میتوان محاسبه کرد. همانند IP میتوان تغییرات حجم خون در سیاهرگ و منحنی ضربانی شریانها را بهدست آورد.
اندازه گیری فوتوپلتیسموگرافی
PPG بر اساس تعیین مشخصات نوری یک ناحیه معین پوست تعریف میشود. برای رسیدن به این مقصود، مقداری نور نامرئی مادون قرمز به پوست تابانده میشود. قسمتی از نور که وابسته به مقدار حجم خون موجود در این قسمت از پوست است، جذب میگردد. در هر بار مقدار نور منعکس شده با تغییرات حجم خون برابر است. تغییرات حجم خون را میتوان با اندازهگیری این نور بازگشتی و با استفاده از مشخصات نوری بافت و خون محاسبه کرد. شما میتوانید این اثر را با چشمان خود مشاهده نمائید، پوست با خون کم سفید به نظر میرسد ولی با خون بیشتر تیرهتر میشود. PPG مفهومی نزدیک به همین قضیه ولی با رزالوشن و حساسیت بالاتر دارد.
منبع: http://engineeringmagazine.blogsky.com/1390/03/02/post-6/
ضمنا فکر نکنم یه گوشی اندروید همچین سنسوری داشته باشه
و اگر هم شما گوشی خاصی سراغ دارید، برنامه نویسی براش توصیه نمیشه چون طیف چندانی از کاربران رو پوشش نمیده و برنامه نویسی براش به صرفه نیست
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش: در صورتی که مطالبی که من پیدا کردم نامربوطه و همچین سنسوری با این نام برا اندروید داریم ممنون میشم بگید کارش چیه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.