ورود

View Full Version : کد برای کپی کردن و پیست دیتای یک فیلد در کلیپ برد

Nazir Ahmad
یک شنبه 11 اسفند 1392, 08:42 صبح
سلام خدمت اساتید گرامی
من یه کد ضرورت دارم که در هنگام بستن یک فرم دیتای داخل یک یا چند فیلد مشخص رو داخل کلیپ برد کپی کنه و داخل فیلدهای مشخص دیگه پیست کنه.
در اصل ما یه فرم داریم که با فشار دادن یک دکمه فرم بسته میشه و همان فرم در حالت اضافه کردن رکورد جدید باز میشه. حالا من میخوام هنگام کلیک روی دکمه قبل از بستن فرم اطلاعات چند فیلد رو کپی کنه و دوباره وقتی فرم به حالت رکورد جدید باز میشه همون اطلاعات رو داخل فیلدهای جدید پیست کنه.
ممنون میشم اگر دوستان و اساتید محترم کمک کنند
ممنون
یا حق

Nazir Ahmad
یک شنبه 11 اسفند 1392, 14:58 عصر
البته با کد زیر عملیات کپی و پیست یک فیلد به خوبی انجام میشه اما من میخوام این کار برای چند فیلد انجام بشه
Private Sub Command553_Click()
' 1_Copy the Data to Clipborad
DoCmd.GoToControl "stu_ID"
DoCmd.RunCommand acCmdCopy
'2_Go to New record
With CodeContextObject
On Error Resume Next
DoCmd.GoToRecord , "", acNewRec
If (.MacroError <> 0) Then
Beep
MsgBox .MacroError.Description, vbOKOnly, ""
End If
End With
'3_Paste the Clipboard Data to specified field and go to next field
DoCmd.GoToControl "st_ID"
DoCmd.RunCommand acCmdPaste
MsgBox "áØÝÇ ÝíáÏåÇí ÔãÇÑå ÍÇÖÑí, ÓÇá, ÕäÝ, ÔíÝÊ, ÔÚÈå, ÈÎÔ æ ãÈáÛ ÑÇ Ñ ˜äíÏ.", , "ãÏíÑ äÑã ÇÝÒÇÑ"
DoCmd.GoToControl "Hazeri_NO_N"
End Sub

دوستان اگر راه دیگه به ذهنشون برسه ممنون میشم
یا حق

Nazir Ahmad
دوشنبه 12 اسفند 1392, 10:16 صبح
کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Nazir Ahmad
پنج شنبه 15 اسفند 1392, 13:42 عصر
:گریه::گریه::گریه::گریه:

alirezabahrami
پنج شنبه 15 اسفند 1392, 14:43 عصر
سلام خدمت اساتید گرامی
من یه کد ضرورت دارم که در هنگام بستن یک فرم دیتای داخل یک یا چند فیلد مشخص رو داخل کلیپ برد کپی کنه و داخل فیلدهای مشخص دیگه پیست کنه.
در اصل ما یه فرم داریم که با فشار دادن یک دکمه فرم بسته میشه و همان فرم در حالت اضافه کردن رکورد جدید باز میشه. حالا من میخوام هنگام کلیک روی دکمه قبل از بستن فرم اطلاعات چند فیلد رو کپی کنه و دوباره وقتی فرم به حالت رکورد جدید باز میشه همون اطلاعات رو داخل فیلدهای جدید پیست کنه.
ممنون میشم اگر دوستان و اساتید محترم کمک کنند
ممنون
یا حق
سلام
یک ماژول عمومی ایجاد کن و متغیر هائی (به تعداد فیلدهای مورد نظر) با دسترسی عمومی (public )ایجاد کن !
قبل از بستن فرم و در رویداد unloadd فرم یا رویداد کلیک کمند باتن بستن فرم ، هر کدام از متغیر های تعریف شده را مساوی فیلد های مورد نظر نما !
و در هنگام اجرای مجدد فرم و در رویداد open آن ، هر کدام از فیلد های مورد نظر را مساوی متغیرهای مربوطه نما!
یا علی