PDA

View Full Version : سوال: بوت استرپ در طراحی وب

sara.saba90
یک شنبه 11 اسفند 1392, 22:17 عصر
نقش بوت استرپ در طراحی وب چیه؟ و به چه دردی میخوره؟و مهمه راست چین شدشو دانلود کنیم؟و از کجا دانلود کنم؟حتی تو طراحی cms به درد میخوره و کاربرد داره؟ممنون میشم منو تو این زمینه راهنمایی کنید؟

بهزاد علی محمدزاده
دوشنبه 12 اسفند 1392, 00:27 صبح
بوت استرپ یه front-end framework هست که امکاناتی رو برای طراحی در اختیار طراح قرار میده . مثل گرید سیستم واکنش گرا . و امکانات دیگه ایی که سایتش و باید ببیند . توسط دو نفر از طراحان تویت.....ر نوشته شده . مزایا و معایب خودش رو داره اما مزیتش بیشتره (حداقل برای کارها کوچیک و متوسط). برای افرادی که تسلط به طراحی ندارند و برای توسعه دهنده هایی که کارشون برنامه نویسی مثل PHP هست و کمتر طراحی می دونن خیلی مناسبه .
بله باید راست چین شده رو داشته باشید . الان این فریم ورک در نسخه 3.1 خودش هست . و قراره از نسخه 3.2 راست به چپ رو پشتیبانی کنه . سایتش (http://getbootstrap.com/) رو باید ببینید برای نحوه استفاده . در یوتیوب آموزشهای خوب و کاملی در این زمینه پیدا می کنید . . مثل کانال Jonathan Sampson که باید با یه اینترنت پر سرعت اینها رو یا ببینید یا دانلود کنید.
شاید کلاس های آموزشی باشه اما غیر از اون دنبال منبع فارسی نباشید . اگر نتونید دو تا کار و انجام بدین پس نمی تونید نه با این ابزار و نه با هیچ کدام دیگه درست و حسابی کار کنید. یکی جستجو و استخراج منابع اعمم از کتاب و ویدیو و نمونه کد و ... برای کاری که مد نظرتون هست و دوم مطالعه و درک مطلب منابع انگلیسی .

elhamirani
دوشنبه 12 اسفند 1392, 10:07 صبح
از اینترنت اکسپلورر7 پشتیبانی میکنه؟وفقط نمونهایی که تو سایتش اورده داره؟

e_a_23
دوشنبه 12 اسفند 1392, 12:55 عصر
پس الان راست به چپ شدش هست؟ من باید یه قالبو با بوت استرپ فارسی کنم. اما اینجور که فهمیدم سخته. ترسیدم یه کم :افسرده:

sara.saba90
دوشنبه 12 اسفند 1392, 20:17 عصر
۱-اگه فقط یه منو و دکمه و چهار تا امکانات دیگه مانند این داره کد نویسی خودمون که راحت ترو ساده تره اگه جز این هست خواهش می کنم منو راهنمایی کنید(پلیر و اسلایدر و لایت باکس نداره؟)
۲-به جز منوهای تو سایت بوت استرپ تو قسمت document حالت های مختلفی داره یا فقط یه نوعه؟

بهزاد علی محمدزاده
دوشنبه 12 اسفند 1392, 21:20 عصر
سلام . من با ie7 امتحان نکردم . ولی بوت استرپ با Media Queries کار می کنه که از ie9 به بعد پشتیبانی میشه . برای ie7 کتابخانه های کم حجم جاوااسکریپتی هست که من خودم دو روزه دارم باهاشون کار می کنم و هنوز جواب درست و حسابی ازشون نگرفتم . البته پشتیبانی ie9 به قبل باید از سر لوحه کار ما حذف بشه . ولی گاهی نمیشه ...

شما حداقل حالا حالا ها نمی تونید امکاناتی مثل بوت استرپ و برای خودتون ایجاد کنید . نه اینکه نشه ! ولی اطلاعات می خواد . باید طراحی رو در حد مسترینگ بدونید . من به شما قول میدم که از این فریم ورک هم درست و حسابی استفاده نمی کنیم تا برسه به طراحیش ...

اسلایدر و ... رو هم داره توی سایتش هست . اون منو معمولی نیست . واکنش گراست : مرورگر و کوچیک کن تا تغییرات و ببینی .

نمونه دیگه (https://webflow.com/) از بوت استرپ .

e_a_23
دوشنبه 12 اسفند 1392, 21:34 عصر
آقا الان این سایتو ببینید: www.hotelkade.com
باید اینو ریسپانسیو کنم. بار اولمه که میخوام این کارو انجام بدم. به من گفتن باید قالبت استاندارد باشه تا موقع ریسپانسیو کردن به هم نریزه. این استاندارد بودن یعنی چه؟ البته الان این قالبو من تغییرات زیادی روش انجام دادم که هنوز آپ نشده ولی کلیتش همینه. کار سختیه ریسپانسیو کردنش؟

sara.saba90
دوشنبه 12 اسفند 1392, 22:45 عصر
من phpکارم و طراحیم زياد خوب نیست پیشنهاد می کنید از بوت استرپ استفاده کنم؟

بهزاد علی محمدزاده
سه شنبه 13 اسفند 1392, 11:10 صبح
سلام . بله حتما بوت استرپ و یادبگیر .

طراحی اون سایت که گذاشتی خیلی آسونه و دو روزه تمام میشه .