ورود

View Full Version : راهنمایی در مورد header Detail در طراحی جداول پایگاه داده

soran102
دوشنبه 12 اسفند 1392, 00:59 صبح
سلام دوستان من اطلاعاتی در مورد header و Detail یا رابطه child و parent در طراحی جداول رو می خواستم اگه منبعی رو هم برای این موضوع می شناسید لطفا اون رو هم معرفی کنید.
بازم از کمکی که می کنید نهایت سپاسگزاری رو دارم.

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 13 اسفند 1392, 07:43 صبح
سلام.
شما الان در مورد چی میخواهید اطلاعات داشته باشید؟؟
رابطه Parent-Child در SQL Server با چند روش پیاده سازی میشه.
منظور از این رابطه چیزی مثل چارت سازمانی می باشد که هر ریسی کارمندی داره و هرکارمندی میتونه خودش رییس یک کارمند دیگه باشه.یا مثال دیگه اون میتونه شجره نامه افراد باشه.
ولی رابطه Master-Detail کاملا با رابطه بالا فرق میکنه و بهتره این اسامی رو جداگانه به کار ببریم.
در این رابطه هر جدول یک Header داره و یک سری جزئیات. مثلا یک فاکتور فروش یک هدر داره که شامل تاریخ ، نام خریدار و شماره فاکتور هست و یک سری جزئیات مثل ریز کالاهای خریداری شده می باشد که میشه مثلا با دوتا جدول Header-Detail این روش رو پیاده سازی کرد.

soran102
سه شنبه 13 اسفند 1392, 16:22 عصر
سلام. شما الان در مورد چی میخواهید اطلاعات داشته باشید؟؟ رابطه Parent-Child در SQL Server با چند روش پیاده سازی میشه. منظور از این رابطه چیزی مثل چارت سازمانی می باشد که هر ریسی کارمندی داره و هرکارمندی میتونه خودش رییس یک کارمند دیگه باشه.یا مثال دیگه اون میتونه شجره نامه افراد باشه. ولی رابطه Master-Detail کاملا با رابطه بالا فرق میکنه و بهتره این اسامی رو جداگانه به کار ببریم. در این رابطه هر جدول یک Header داره و یک سری جزئیات. مثلا یک فاکتور فروش یک هدر داره که شامل تاریخ ، نام خریدار و شماره فاکتور هست و یک سری جزئیات مثل ریز کالاهای خریداری شده می باشد که میشه مثلا با دوتا جدول Header-Detail این روش رو پیاده سازی کرد. از اینکه کمک کردید نهایت تشکرو دارم منظور من Master-Detail بود بله در کل آیا منبعی رو سراغ دارید بتونم اطلاعات مفیدی رو در مورد هردو شون بدست بیارم هم Master-Detail و هم Parent-Child ؟ اگه کتابی هم در این زمینه ها می شناسید لطفا معرفی کنید. ممنونم از لطف شما.

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 13 اسفند 1392, 20:14 عصر
برای این مورد باید کتابهای تحلیل و طراحی دیتابیس رو مطالعه کنید.
من کتاب Apress Pro SQL Server 2012 Relational Database Design and Implementation رو بهتون پیشنهاد می کنم.