View Full Version : اشکال در نشان دادن تاریخ فارسی.
سارا نجفی
پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 08:58 صبح
:ناراحت: سلام
مشکل من این هست که جدیدا" فرمت تاریخ های فارسی وقتی که از بانک اطلاعاتی خونده میشن تغییر میکنه یعنی توی بانک اطلاعاتی نوشته شده 12/02/1385 و موقعی که از بانک توی صفحه asp نوشته میشه، مینویسه 1385/02/12 :ناراحت:
آیا کسی میتونه من رو در این زمینه راهنمایی کنه؟
مرسی
لوک خوش شانس
پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 17:27 عصر
align رو چک کردی برای قسمتس که تاریخ رو نشون میده .
سارا نجفی
شنبه 09 اردیبهشت 1385, 07:39 صبح
آره، تمام چیزهایی رو که فکر میکردم مربوط به متن میشه چک کردم و قسمت وحشتناک مشکل من این هست که این اتفاق الان دو هفته هست که افتاده و تا قبل از این درست بوده :گریه: حالانمیدونم که کجا دنبال غلط بگردم. یعنی ممکن هست که از ویندوز باشه؟ اگر اینطور باشه که آخر بدبختی هست چون من اصلا از ویندوز اطلاعی ندارم
مرسی
سارا نجفی
شنبه 09 اردیبهشت 1385, 07:41 صبح
راستی لوک خوش شانس، در رابطه با اون مشکل حجم عکس میشه بگی منظور از حجم عکس چی هست؟
مرسی
لوک خوش شانس
شنبه 09 اردیبهشت 1385, 08:48 صبح
منظور از حجم عکس مقدار فضای اشغال شده توسط فایل هست .
من یه کامپونت پیدا کردم که این کار رو میکنه البته هنوز وقت نکردم که چکش کنم ولی کامپونت که بدردمون نمیخوره . من هنوز هم موندم که چطور این کار رو میشه کرد .
راستی برای مشکل تاریخ : DIR=RTL گزاشتی ؟؟؟
فکر کنم مشکل حل بشه
aligh662000
شنبه 09 اردیبهشت 1385, 08:56 صبح
سلام برای مشکل اولتون از این دستور استفاده کنید
Function ReverseDate(S)
Dim Temp
Dim Str
IF S="" Or Isnull(S) Then
ReverseDate=S
Else
Temp = Left(S, Len(S) - InStr(S, "/") - 1)
S = Right(S, InStr(S, "/"))
Str = Temp
Temp = Left(S, Len(S) - InStr(S, "/"))
Str = Temp & "/" & Str
S = Right(S, InStr(S, "/") - 1)
Str = S & "/" & Str
ReverseDate=Str
End IF
End Function
برای مشکل دوم مثلآ من یه عکس دارم با حجم 200K می خوام بکمنش 20k !
سارا نجفی
شنبه 09 اردیبهشت 1385, 17:32 عصر
آقا علی من توی اتاق خودتون هم براتون نوشتم شاید(حتما") دارم خنگ بازی :اشتباه: در میارم ولی باو رکن او کدی که من برات فرستادم همین کار رو روی عکس انجام میده. حداقل من که متحانش کردم دیدم که حجم، سایز عکس رو هم عوض کرده مثلا" عکی من 180KB بود و شده بود 20KB .
اگر ناراحت نشی یک راهنماییت میکنم ، وقتی که میخوای کد بذاری توی سایت برو به حال پیشرفته و از علامت EN و بعد هم چپ-چین استفاده کن(یعنی
). کد خوانا تر و برای استفاده راحتتر میشه.
مرسی از راهنماییات ، میرم ببینم کدی که فرستادی چیکار میکنه.
سارا نجفی
شنبه 09 اردیبهشت 1385, 17:58 عصر
آره آقا لوک از این هم قبلا" راستفاده کرده بودم ولی میگم که این اشکال الان 2 هفته هست که بوجود اومده حالا میرم کد علی آقا رو امتحان کنم.
مرسی از کمکهات
سارا نجفی
یک شنبه 10 اردیبهشت 1385, 09:21 صبح
علی آقا خیلی ممنون function عمل کرد و من هم استفاده کردم، ولی هنوز خیلی دلم میخواد بدونم که علت این مشکل کجا هست؟
شما هم حتما" با این مشکل برخورده بودید که این راهحل رو برام فرستادینو چرا نمایش تاریخ اینجوری میشه؟
مرسی و موفق باشید
majidrad
چهارشنبه 14 تیر 1385, 12:34 عصر
در جمع کردن مقدار حاصل از دو گزارش مختلف کمک کنید
aligh662000
جمعه 06 مرداد 1385, 09:53 صبح
علی آقا خیلی ممنون function عمل کرد و من هم استفاده کردم، ولی هنوز خیلی دلم میخواد بدونم که علت این مشکل کجا هست؟
شما هم حتما" با این مشکل برخورده بودید که این راهحل رو برام فرستادینو چرا نمایش تاریخ اینجوری میشه؟
مرسی و موفق باشید
فکر کنم به خاطر استفاده از کارکتر "/" باشه!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.