ورود

View Full Version : کار با json و خواندن فایل html

Mostefea1372
چهارشنبه 14 اسفند 1392, 07:16 صبح
سلام دوستان خسته نباشید چند سوال داشتم خدمتتونمن از دیتابیس سمت سرور اطلاعات را با Json می گیرم چون سایت با Cms طراحی شده اطلاعات دیتابیس با سورس html دخیره میشن مثلا بین متن ها از تگ های html استفاده میشه میشه لطف کنید بگید چطوری متن رو بدون تگ های html بخونم

سوال دوم : چطوری از دریافت اطلاعات تکراری جلوگیری کنم

سوال سوم : وقتی اطلاعات رو دریافت کردم در لیست نشون دادم مثلا در رکورد رو گرفتم در لیست نشون دادم چطوری تشخیص بدم کاربر به رکورد مثلا 8 رسید و به طور خود کار بقیه اطلاعات رو بگیره واضح تر بگم برای این که اطلاعات زودتر دریافت بشن می خوام به هر فاصله زمانی ده تا ده تا رکورد رو بگیره چطوری تشخیص بدم که اگه لیست به رکورد 8 رسید ده تای بعدی رو هم بگیره

پیشاپیش از همه ممنون

Mostefea1372
جمعه 16 اسفند 1392, 15:13 عصر
سلام دوستان یعنی کسی وقتت پاسخگویی به این سوالات ما نداشت

reza_azizi2010
جمعه 16 اسفند 1392, 22:10 عصر
1 - در مورد سوال اولتون، شما یا باید سمت سرور اطلاعات درست بدین به اندروید، یا سمت گوشی اطزلاعات رو پارس کنید، بنظر من اگه یک صفحه جدا سمت سرور داشته باشین که فقط اطلاعات جی سان رو اکو کنه بهتره.
سوال دوم رو نمیدونم
3- این کار رو هم باید سمت سرور انجام بدین. مثلا اندیس به سرور ارسال کنید و بعدش سرور تا اون اندیس بهتون رکورد میده.

Mostefea1372
دوشنبه 19 اسفند 1392, 05:58 صبح
سلام داداش من با جیسون اطلاعات رو می گیرم و پارس می کنم توی دریافت و ارسال مشکلی ندارم فقط اگه امکان دار چطوری وقتی توی لیست ریختم چطوری اول لیت یا آخر لیست رو تشخیص بدم

MMNNNM
دوشنبه 19 اسفند 1392, 08:58 صبح
سلام اگه میشه کدت رو به من هم بده منم مشکل دارم . ممنون