View Full Version : سوال: مشکل کامپایل کردن برنامه ها ....
mr saeed
چهارشنبه 14 اسفند 1392, 10:00 صبح
سلام
چند وقتی هست که در کامپایل کردن کدها در محیط visual studio 2010 فقط یک خطا میده .....
و حتی کامپایلر مثل بورلند سی اصلا نصب نمیشه..... ویندوز هم روی بلو و هم سون امتحان کردم باز جواب نمیده
خطا کامپایلر هم این هستش.....
http://www.xum.ir/rYl
mr saeed
چهارشنبه 14 اسفند 1392, 10:32 صبح
1>------ Build started: Project: test, Configuration: Debug Win32 ------
1> test.cpp
1>c:\users\blest\documents\visual studio 2010\projects\test\test\test.cpp(1): warning C4627: '#include <iostream.h>': skipped when looking for precompiled header use
1> Add directive to 'StdAfx.h' or rebuild precompiled header
1>c:\users\blest\documents\visual studio 2010\projects\test\test\test.cpp(2): warning C4627: '#include <conio.h>': skipped when looking for precompiled header use
1> Add directive to 'StdAfx.h' or rebuild precompiled header
1>c:\users\blest\documents\visual studio 2010\projects\test\test\test.cpp(10): fatal error C1010: unexpected end of file while looking for precompiled header. Did you forget to add '#include "StdAfx.h"' to your source?
========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========
mr saeed
چهارشنبه 14 اسفند 1392, 21:29 عصر
کسی نیست در این مورد کمک کنه؟؟؟؟؟
motherboard
دوشنبه 26 اسفند 1392, 17:22 عصر
سلام
چند وقتی هست که در کامپایل کردن کدها در محیط visual studio 2010 فقط یک خطا میده .....
و حتی کامپایلر مثل بورلند سی اصلا نصب نمیشه..... ویندوز هم روی بلو و هم سون امتحان کردم باز جواب نمیده
خطا کامپایلر هم این هستش.....
http://www.xum.ir/rYl
سلام.کد ها رو دیدم.با ویزوال استودیو کار نمی کنم.ولی برای امتحان به جای
#include <iostream.h>
h و دات رو بردار و در انتهای هدرفایل ها این عبارت رو بذار.
using namespace std;
2-به جای ()void main عبارت ()int main رو بذار.ضمن اینکه در زیر عبارت cout مانند نرم افزار word خط قرمز به معنای غلط بودن عبارت کشیده شده.شاید باید غیر فعال بشه.
MasterDawin
سه شنبه 12 فروردین 1393, 21:22 عصر
برو تو قسمت بالای برنامت بنویس "include "stdafx.h# دقت کن که با داخل نماد " " نوشته بشه چون این فایل یک class هست نه یک فایل include
در ضمن iostream فرمت h. ندارد.
تابع cin , cout در داخل namespace std قرار دارد پس یا باید از دستور using std::cout یا using namespace std استفاده کنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.