View Full Version : 1style زیر ذره بین طراحان وب در سایت برنامه نویس
hamid.shekasteh
چهارشنبه 14 اسفند 1392, 12:14 عصر
با عرض سلام و وقت بخیر.
دوستان بزرگوار طراح و توسعه دهنده وب، چند مدتی از ایجاد و ارائه خدماتی چند در حوزه طراحی وب و ارائه قالب وبلاگ در وب سایت 1style.ir (http://1style.ir/) میگذرد.
در حال حاضر 5 قالب رایگان در وب سایت ارائه شده است که بر روی سه سیستم وبلاگ دهی قابل استفاده می باشد. حال از شما دوستان ریز بین و نکته سنج خواهشمندم که سایت و قالبها را مشاهده کرده و با دیدگاه ها و پیشنهادات ارزشمندتان در توسعه و تعالی سایت و قالبهای ارائه شده کمک فرمائید.
با تشکر.
hamid.shekasteh
جمعه 16 اسفند 1392, 06:05 صبح
دوستان عزیزی نظر خاصی نداشت در رابطه با کلیت سایت و قالبش، قالب های وبلاگ ارائه شده، سیستم های وبلاگدهی یا ...؟
tamafi6
جمعه 16 اسفند 1392, 10:04 صبح
باسلام دوست عزیزخودسایت وقالبهای اون به صورت معقولانه طراحی شدن یعنی هم رنگ بندی مناسبی دارندوهم چیدمان مناسب ولی من که چندسالی دارم روبحث seo کارمیکنم دیگه این قبیل سایت هاعلاقمندی ندارند نه این که خودسایت مشکل داشته باشه بلکه سایتهای تخصصی فراوانی ساخته شده ودیگه به طراحان جدیداجازه فعالیت داده نمیشه مگراینکه یک ایده جدیدداشته باشیدبعنوان مثال مطلبی که من متوجه شدم درحال حاظرفعالیت خوبی دارن سایت های سرگرم کننده هستندوسازندگان وطراحان سایت بایدبه این مقوله بیشتربپردازند.
hamid.shekasteh
شنبه 17 اسفند 1392, 07:23 صبح
با تشکر از نقد(جداسازی درستی ها از نادرستی ها) شما...
این جا سه مطلب وجود داره که دو تای اول جای بحث بیشتری داره.
1-
درحال حاظرفعالیت خوبی دارن سایت های سرگرم کننده هستندوسازندگان وطراحان سایت بایدبه این مقوله بیشتربپردازند.
م نهم به این نکته معترف هستم که سرگرمی الان در اولویت برای کاربران و مردم عادی هست همونطور که در سینما هم همین وضع رو کم و بیش می بینیم، اما بنظرم دلیل خوبی بر تغییر سیاست های ما در سایتمون نیست، چون اساسا برای تولید کنندگی و تقلید و کپی نکردن شروع به فعالیت داشتیم. اما اینکه در ارائه پوسته و قالب و وبلاگ های سرگرمی توجه داشته باشیم بنظرم راهکار بسیار خوبیه...
2-
چندسالی دارم روبحث seo کارمیکنم دیگه این قبیل سایت هاعلاقمندی ندارند
seo ذاتا به آنچه مردم به آن علاقه دارند بستگی نداره. قبول دارید؟
3-
ودیگه به طراحان جدیداجازه فعالیت داده نمیشه مگراینکه یک ایده جدیدداشته باشید
بله، واقعا مورد تائید بنده هم هست.
تشکر مجدد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.