ورود

View Full Version : بروزترین استاندارد و نیازها

HOSSEINONLINE7
پنج شنبه 15 اسفند 1392, 14:56 عصر
سلام من در حال یادگیری asp هستم و مدتی که شروع کردم نام استانداردها و روشهای مختلفی را شنیدم و گیج شدم و نمیدونم نیاز بازار و بهترین شیوه ی برنامه نویسی asp چی هست که من اون را یاد بگیرم .

مثلا asp.net mvc و asp.net razor یا اینکه توی کتاب و فیلم های آموزشی برای قسمت بندی اجزا صفحه از جدول استفاده میشه که جایی شنیدم این شیوه قدیمی هست و باید از div استفاده کرد .

روش های مختلف دسترسی به پایگاه داده مثل Linq - ado.net و چیزهای دیگه هست که توی هر آموزشی از یک روش استفاده کرده و من حسابی گیج شدم.

توی دانشگاه برای استفاده از پایگاه داده در سی شارپ از روش دیگری استفاده میکردیم و کلاس سی شارپ آموزشگاه برنامه نویس رفتم از linq و orm استفاده میکردیم و توی فیلم و کتابها با کانکشن استرینگ بود . من نفهمیدم بالاخره چکار کنم :ناراحت: ؟؟؟ !!!

کدوم روش ها بهتر و بهینه تر و بروزتر و پرکاربرد تر هست ؟

لطفا در مورد استانداردها و بروزترین شیوه هایی که بهتره یادبگیرم راهنمایی کنید تا فقط سراغ همون مطالب برم .

sam166
پنج شنبه 15 اسفند 1392, 19:40 عصر
شما باید با استاندارد های پر کاربرد آشنایی کافی داشته باشید

Linq
Ado.net
orm
oop
sql
و....

شما اگر در شرکتی مشغول به کار شوید ممکن است در طول سال چندین پروژه به شما داده شود و از شما بخواهند که با یک استاندارد خواص انجامش دهید
در این صورت شما باید به دنبال مطالعه و افزایش اطلاعات خود باشید

از نظر بنده موارد بالا را به صورت حرفه ای یاد بگیرید بقیه موارد خودش درست میشه :متفکر:

hadi0x7c7
پنج شنبه 15 اسفند 1392, 21:38 عصر
شما میتونید به روز ترین تکنولوژی ها رو از بالای همین صفحه در قسمت نارنجی رنگ ببینی:چشمک: