ورود

View Full Version : mcad و mcdba

bam_bam
پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 23:19 عصر
سلام
از زمانی که زلزله بم رخ داد تا کنون من تمام سعی خود را کردم تا کاری مناسب برای خود پیدا کنم تا هزینه خواهر و برادرانم را که یتیم شده اند بپردازم اما......دریغ.چند روز قبل یک شرکت از من خواست که اگر به مطالب mcad و mcdba تسلط داشته باشم در انجا کار کنم و حقوق خوبی هم میداد .میخواستم ببینم ایا کسی حاضر است در این دو دوره را به من اموزش دهد حدودا یک ماه به من فرصت داده است .البته من تا حدودی دات نت و اس کیو ال را بلدم اما در این مدت کوتاه نمیتوانم خودم به تنهایی را ه را ادامه بدهم .در ضمن من بنا به مسائل مالی نمی توانم به تهران بیایم و اموزش از راه دور میخواهم در ضمن نمیخواهم کسی به من ترحم کند بلکه هزینه این دوره ها را بعد از اینکه مشغول به کار شدم پرداخت خواهم کرد.
با سپاس.

AminSobati
جمعه 08 اردیبهشت 1385, 11:11 صبح
دوست عزیزم از وضعی که برای شما اتفاق افتاده بسیار متاثرم اما مطمئنم با انگیزه قویی که شما دارید راه رو بر خودتون هموار خواهید کرد.
حقیقتا یک ماه فرصت بسیار کوتاهیه. با توجه به سابقه تدریس، صادقانه عرض میکنم حتی با حضور در کلاس هم یک ماه فرصت زیادی نیست برای کل مباحث MCAD و MCDBA. چون هر کدام حداقل 4 کتاب دارند، با اینکه بعضی از مباحث بین این دو مشترک هست، حداقل 6 کتاب ظرف یک ماه باید فرا بگیرید...
اگر از این شرکت فرصت بیشتری درخواست کنید، با آرامش بیشتری میتونین راه رو ادامه بدین

bam_bam
جمعه 08 اردیبهشت 1385, 11:35 صبح
ببینید من قبلا چند ماه قبل پیش مسول شرکت به عنوان منشی کار میکردم اگر من قول بدهم که مثلا 2 ماه بعد می توانم یاد بگیرم او حاضر است که فعلا کسی را استخدام نکند اما من می ترسم قول بدهم بعد نتوانم و پیش او شرمنده شوم.حتی اگر در یک ماه یکی از انها را فرا بگیرم که مطمئنم با کمک یکی از دوستان انجام پذیر است می توانم دوره دیگر را به تدریج بعدا یاد بگیرم.
با سپاس

AminSobati
یک شنبه 10 اردیبهشت 1385, 14:10 عصر
دوست عزیزم البته یادگیری به عوامل زیادی مثل بهره هوشی و میزان آشنایی قبلی بستگی داره و همه مثل هم نیستند. اما عموما دیدم که برای این مدارک، حداقل 3 الی 4 ماه وقت نیاز هست. قصد ندارم منفی صحبت کنم اما خواستم واقعیت رو صادقانه گفته باشم. به نظرم اگر مثلا یکی از زبانهای برنامه نویسی (مثل VB.NET یا #C) رو در مدت 2 ماه خوب یاد بگیرید و در شرکت خودی نشون بدین، میتونین متقاعدشون کنین که کسی رو جایگزین شما نکنند و به مرور بقیه مباحث رو هم تکمیل کنید

HO457
یک شنبه 10 اردیبهشت 1385, 14:35 عصر
بم بم جان، همین تاپیک رو تو بخش vb.net‌ داشتی ولی پاکش کردی برادر. چرا؟؟؟؟:چشمک:

Omid Rekabsaz
سه شنبه 12 اردیبهشت 1385, 17:56 عصر
شما اگر یکی از زبان های #C یا VB.Net را آموزش ببینید دیگر نیازی به آن شرکت خاص ندارید... هر شرکتی شما را استخدام می کند... پس عجله نکنید...