ورود

View Full Version : شرط گذاشتن برای قالب در استیمول

farnoosh66
جمعه 16 اسفند 1392, 20:05 عصر
با سلام
دوستان چطوری می تونم تو گزارشم شرط بزارم که ، اول طول 4 تا فیلد یک رکوردمو (که از نوع رشتس) با هم جمع کنم و اگه مثلا <n بود همرو تو یک خط نشون بده و در غیر اینصورت مثلا در 4خط نشون بده.
با تشکر

aslan
شنبه 17 اسفند 1392, 00:06 صبح
با سلام
دوستان چطوری می تونم تو گزارشم شرط بزارم که ، اول طول 4 تا فیلد یک رکوردمو (که از نوع رشتس) با هم جمع کنم و اگه مثلا <n بود همرو تو یک خط نشون بده و در غیر اینصورت مثلا در 4خط نشون بده.
با تشکر
سلام
راه های مختلفی داره . اگر هدف بررسی شرط مورد نظرتون در داخل کدهای استیمول هستش ( و نه کدهای برنامه تون ... ) یک راه حل این میتونه باشه که
مثلا :در event
Before Print
DataBand
گزارشتون شرط مورد نظر را بررسی کنید و با نتیجه شرط محل قرارگیری تکست باکس های حاوی اطلاعاتتون را تغییر بدین . مثلا :

if(Personal.Per_Id<5)
{
DataBand1.Height=0.4;

Text2.Left=3.3;
Text2.Top=0.1;

Text4.Left=1;
Text4.Top=0.1;

}
else
{
DataBand1.Height=1;

Text2.Left=4;
Text2.Top=0.4;

Text4.Left=3;
Text4.Top=0.7;

}

farnoosh66
شنبه 17 اسفند 1392, 19:10 عصر
ممنون دوست عزیز.فقط این شرط و کجا باید بنویسم(استیمول تازه کارم خوب محیطشو نمی شناسم)مثلا یجایی مثل form loadباید باشه که بتونم شرطمو بنویسم.جایی که باید شرطمو بزارمو بگین لطفا.
الان یه دیتاباند گذاشتم وداخلش 2 تا تکست انداختمو وصل کردم به فیلد دیتابیس

aslan
شنبه 17 اسفند 1392, 19:37 عصر
ممنون دوست عزیز.فقط این شرط و کجا باید بنویسم(استیمول تازه کارم خوب محیطشو نمی شناسم)مثلا یجایی مثل form loadباید باشه که بتونم شرطمو بنویسم.جایی که باید شرطمو بزارمو بگین لطفا.
الان یه دیتاباند گذاشتم وداخلش 2 تا تکست انداختمو وصل کردم به فیلد دیتابیس
سلام
یه تصویر از کاری که باید بکنین
متاسفانه نتونستم تواین سایت آپلود کنم
لینکش و میزارم :http://www.4shared.com/download/GMgK_iRlce/BeforePrint.GIF?lgfp=3000