ورود

View Full Version : آیا جاوا برای کار با فایل های بزرگ و نیازمند خواندن و شاید نوشتن سریع گزینه خوبیست؟

vahid-p
شنبه 17 اسفند 1392, 18:49 عصر
سلام دوستان و اساتید عزیز

سوال من اینه که یه پروژه درسی نسبتا طولانی مدت داریم و میخواهیم زبان مورد نظرمون رو انتخاب کنیم. از آنجایی که سه نفر گروهمون بر روی جاوا تسلط بیشتری داریم به نسبت C++ میخواهم بدانم که قضیه JVM و مستقل از پلتفرم بودن جاوا باعث کندی در پردازش فایل های بزرگ ( چندین گیگابایت ) نمیشه؟ شنیدم کتابخانه java.nio نسبت به java.io عملکرد بهتری داره، ولی خب بهتر هم نسبی است. خلاصه کلام برای ما برنامه نویسی جاوا بسیار لذت بخش تر و ساده تر است ولی مشکل اصلی شاید مربوط به بخشی باشد که کاری از دست ما بر نیاید و آن هم JVM باشد.
ضمنا از منظر مصرف RAM و سی پی یو به جز مقدار اولیه JVM آیا تفاوت زیادی بین C++ و JAVA وجود دارد؟

cups_of_java
شنبه 17 اسفند 1392, 21:26 عصر
تو پردازش فایل چند گیگی شما نباید تفاوت زیادی احساس کنید. نه!
اما اگه فایلتون چند ده یا چند صد گیگی بود اون وقت شاید میشد گفت چرا...! البته باید لایبرری های بهینه و با کارایی بالا مخصوص IO رو استفاده کرد گاهی برای کار های حساس و برای پیدا کردنشون مقایسشون باید سرچ کنی.

vahid-p
دوشنبه 19 اسفند 1392, 12:01 عصر
خب برای چند ده تا چند صد گیگی چطور؟ منظورتون از لایبرری های بهینه و با کارایی بالا چه کتابخونه هایی هست؟ از کتابخونه های استاندارد جاواست؟ منظورتون java.nio نیست؟
کلا تفاوتی بین جاوا و C++ از این نظر وجود داره؟

cups_of_java
سه شنبه 20 اسفند 1392, 10:33 صبح
شاید لایبرری های بهینه تر از استاندارد جاوا باشه، nio خودش یه گزینست اما مثل همون توی apache هم هست... حالا سرچ کنی پیدا می کنی. من الان زمان ندارم اما بعدن اگه یادم بود برات سرچ می کنم چندتاشو بهت معرفی می کنم.

مطمئنن دسترسی توی سی پلاس پلاس سریع تر از جاواست.