ورود

View Full Version : هاست مناسب

shima and pariya
شنبه 17 اسفند 1392, 22:31 عصر
سلام
من ميخوام ي هاست بگيرم كه دفه اولومه و اطلاعات زيادي ندارم چند تا سايت ارايه دهنده هاست و دامين رو ديدم و نميدونم كدوم مناسب منه.( از نظر قيمت و سرويس)
دوستاني كه تجربه بيشتر دارند ميتونن منو كمك كنن؟
از asp.net 4 و sqlExpress استفاده كردم (نميدونم ايني كه تو سايت ها نوشتن sqlserver 2008 منم بايد ديتابيسم رو تبديل به sqlserver كنم يا نيازي به اين كار نيست)سايتم ي سايت پر بازديد و شلوغ نيست
ممنونم

Mohammad_dn
شنبه 17 اسفند 1392, 22:40 عصر
من از هاست های اشتراکی ایران سرور استفاده کردم و راضیم(البته برای ترافیک کم) ....میتونید از بسته ی هاست ایرانی استفاده کنید(بهتره از این استفاده کنید) و این که نه نیازی نیست بانکتون رو ارتقاع بدید(به اون معنی)هاست یه دیتابیس بهتون میده(sqlserver) تیبلاتونو توی اون ایجاد میکنید و بعد هم از کانکشن استرینگش استفاده میکنید

البته به غیر از ایران سرور هاست های قدرت مند دیگری هم هستند اما فکر میکنم این به دردتون بخوره

shima and pariya
شنبه 17 اسفند 1392, 22:53 عصر
ممنونم. منتظر نظر بقيه دوستان هم هستم .و يو سوال ديگه هاست ويندوز مناسب تره يا لينوكس؟

Mohammad_dn
شنبه 17 اسفند 1392, 23:30 عصر
شما asp کاری یا php؟

php لینوکس

asp.net ویندوز

aminireza65
شنبه 17 اسفند 1392, 23:43 عصر
من با ایران سرور و تبیان کار کردم.
انصافا ایران سرور هم قیمتاش مناسبه و هم پشتیبانیش قویه.

mamad174
یک شنبه 18 اسفند 1392, 00:13 صبح
بنده هم مشهد هاست رو پیشنهاد میکنم که بیش از 5 سال میشه دارم باهاش کار میکنم پشتیبانی خوبی داره قیمتهاشم مناسبه

farhud
یک شنبه 18 اسفند 1392, 09:19 صبح
لیست تمام هاست ها را می تونی اینجا ببینی: بانک اطلاعات هاست ها (http://hostsinfo.ir/Reps/HostList.aspx)