ورود

View Full Version : چگونگی استفاده از editor word

negar_software
جمعه 08 اردیبهشت 1385, 10:29 صبح
می خواهم از editor word در صفحه admin سایتم استفاده کنم اما نمی دانم چطوری:متفکر:
لطفا کمکم کنید (درست مثل صفحه ارسال پیام)

با تشکر

لوک خوش شانس
جمعه 08 اردیبهشت 1385, 17:19 عصر
بیشتر توضیح بده .

استفاده کردن از Editor Word که کار ساده ایه . مگه می خای چی کار کنی ؟

negar_software
شنبه 09 اردیبهشت 1385, 22:56 عصر
بیشتر توضیح بده .

استفاده کردن از Editor Word که کار ساده ایه . مگه می خای چی کار کنی ؟

سلام

همین کار ساده را اگر میشه بیشتر توضیح بده اصلا فکر کن که من هیچی از اون نمی دونم فقط فایل ان را از اینترنت دانلود کردم.

مرسی

لوک خوش شانس
یک شنبه 10 اردیبهشت 1385, 05:15 صبح
تو بگو چکار می خوای بکنی ؟؟

اینو واسه چی می خوای ؟

baranmatin
یک شنبه 10 اردیبهشت 1385, 23:50 عصر
اگه اشتباه نکرده باشم اینو (http://www.eyeorbit.org/htmlarea/)میخوای
که اینجا (http://forum.majidonline.com/forum70/thread44485-2.html) هم توضیح فارسی داده شده

archangel
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1385, 09:31 صبح
اینجور ادیتورها رو با جاوا اسکریپت درست می‌کنن. یه نمونه مجانیش اینجا است و چیز خیلی خوبیه:

http://www.kevinroth.com/rte/demo.htm

negar_software
جمعه 15 اردیبهشت 1385, 21:52 عصر
اینجور ادیتورها رو با جاوا اسکریپت درست می‌کنن. یه نمونه مجانیش اینجا است و چیز خیلی خوبیه:

http://www.kevinroth.com/rte/demo.htm

جالب بود اما کدهاش را پیدا نکردم لطفا یکمی بیشتر توضیح بده

archangel
شنبه 16 اردیبهشت 1385, 05:22 صبح
توی همون صفحه لینک دانلود فایلشو گذاشته. در مورد نحوه‌ی استفاده‌اش هم توضیح داده که من به طور خلاصه می‌گم:

ابتدا یه فایل جاوا اسکریپت هست که باید توی صفحه‌ی وبت لینکش رو قرار بدی.

<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="richtext.js"></script>

البته نویسنده‌ی این ادیتور دو تا فایل درست کرده. یکی همین richtext.js که حجمش حدود 27 کیلو بایته، یکی هم richtext_compressed.js که فشرده شده‌ی همون قبلی است و حجمش 7 کیلو بایته. اگه می‌خوای صفحه‌ات سریعتر لود بشه از دومی استفاده کن.

بعد یه فرم درست می‌کنی. فرض کن یه فرم ارسال نظر می‌خوایم درست کنیم. با سه تا فیلد (نام، آدرس پست الکترونیک و نظر که برای نظر می‌خوایم از این ادیتور استفاده کنیم):

<form name="form1" action="getData.asp">
Enter Your Name: <input type="text" name="myName"><br/>
Enter Your Email: <input type="text" name="myEmail"><br/>
</form>

درست کردن فیلدهای نام و آدرس ای-میل که ساده است. بریم سراغ فیلد نظر. برای این کار باید در محلی که می‌خوای این ادیتور ایجاد بشه، یه تکه کُد جاوا اسکریپت قرار بدی و توی اون، تابعی به نام writeRichText() رو فراخوانی کنی:

<form name="form1" action="getData.asp" onsubmit="return submitForm();">
Enter Comment:
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
writeRichText('rte1','',400,200,true,false);
</script>
</form>

پارامترهای این تابع هم اینطوریه:
پارامتر اول اسمیه که برای ادیتورت باید بگذاری. پارامتر دوم مقدار اولیه، پارامتر سوم و چهارم پهنا و ارتفاع، پارامتر پنجم نمایان بودن یا نبودن میله‌ی ابزار و پارامتر ششم فقط خواندنی بودن ادیتور رو مشخص می‌کنه.

نکته‌ی مهمی که هست اینه که به جهت این که این ادیتور ساخته بشه، باید قبل از فراخوانی تابع writeRichText() تابعی به نام initRTE() رو برای راه‌اندازی روند ساخت این ادیتور فراخوانی کنی. لذا باید قبل از فرم‌ات یه تگ <script> ... </script> قرار بدی و توش این تابع رو فراخوانی کنی:

<!--
initRTE("images/", "", "", true);
//-->
</script>
Enter Comment:
</script>
</form>

به پارامترهای این تابع هم کاری نداشته باش. نیازی به تغییر نداره (محض اطلاع: پارامتر اول مسیر فولدر تصاویر دگمه‌های میله‌ی ابزار رو مشخص می‌کنه که به صورت پیش فرض در محلی که فایل richtext.js هست قرار داره. پارامتر دوم مسیر فایل CSS ایه به نام rte.css که همراه این ادیتور استفاده می‌شه و اون هم به طور پیش فرض توی مسیر فایل richtext.js در نظر گرفته می‌شه و پارامتر سوم هم اسم یه فایل CSS شخصیه که می‌تونی به صورت اختیاری برای شخصی‌سازی ادیتورات استفاده کنی. اما گفتم. نیازی نیست هیچ کدوم این پارامترها رو دستکاری کنی. همین طور بگذارشون و ادیتورت هم کار خواهد کرد. من محض اطلاع بیشتر بهت گفتم)

در آخرین مرحله هم به هنگام submit شدن فرم، باید تابعی به نام updateRTE() رو برای به روز رسانی ادیتور به منظور صحت محتواش به هنگام ارسال اطلاعات فرم توسط مرورگر فراخوانی کنی و نام ادیتورات رو به عنوان پارامتر بهش بدی. یه تابع جاوا اسکریپت یه اسم submitForm() بنویس و توش همین یه خط رو قرار بده که موقع submit شدن فرم، فراخوانی بشه. همون طور که احتمالاً می‌دونی می‌تونی توی این تابع submitForm() تعیین اعتبار فیلدهای فرم‌ات رو هم انجام بدی که آیا مقدار دارن یا نه و اگه دارن، اجازه بدی فرم submit بشه. می‌تونی این تابع submitForm() رو توی همون تگی که قبل از فرم‌ات برای فراخوانی initRTE() استفاده کردی قرار بدی. داریم:

<!--
initRTE("images/", "", "", true);
function submitForm()
{
updateRTE('rte1');

if (document.form1.myName.value == "")
{
alert("Please enter your name.");
return false;
}
if (document.form1.myEmail.value == "")
{
alert("Please enter your email.");
return false;
}
if (document.form1.rte1.value == "")
{
alert("Please write your comment.");
return false;
}
return true;
}
//-->
</script>
Enter Comment:
</script>
</form>

نکته: می‌تونی توی فرم‌ات چند تا از این ادیتورها بگذاری. در این حالت به جای تابع updateRTE() باید از تابعی به اسم updateRTEs() استفاده کنی که پارامتر هم نداره.

Good Luck

negar_software
یک شنبه 17 اردیبهشت 1385, 23:10 عصر
سلام

از توضیحاتتون خیلی خیلی ممنون همونیه که می خواستم.

archangel
یک شنبه 17 اردیبهشت 1385, 23:29 عصر
خواهش می‌کنم. فقط یه نکته‌ای که باید توجه کنی و احتمالاً هم می‌دونی اینه که جاوااسکریپت رو می‌شه در مرورگر، غیر فعال کرد. در این حالت قطعاً نه ادیتورت ساخته می‌شه و نه اصلاً فرم‌ات submit می‌شه. توصیه می‌کنم از تگ <noscript> ... </noscript> هم استفاده کنی و عین همون فرم‌ات رو در بین این تگ‌ها هم بگذاری. ولی در این حالت برای ادیتور، چون جاوااسکریپت غیر فعاله، هیچ چاره‌ای نیست جز این که از textarea استفاده کنی. مزیت این کار اینه که اگه جاوا اسکریپت هم غیر فعال باشه، شما فرم‌ات رو داری و طرف می‌تونه باز هم اطلاعاتش رو submit کنه. منتهی دیگه فقط می‌تونه text رو ارسال کنه. یه پیغام هم بگذار که "کاربر گرامی! جاوا اسکریپت غیر فعاله. لذا از rich text editor خبری نیست!"

good luck

negar_software
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 22:54 عصر
خواهش می‌کنم. فقط یه نکته‌ای که باید توجه کنی و احتمالاً هم می‌دونی اینه که جاوااسکریپت رو می‌شه در مرورگر، غیر فعال کرد. در این حالت قطعاً نه ادیتورت ساخته می‌شه و نه اصلاً فرم‌ات submit می‌شه. توصیه می‌کنم از تگ <noscript> ... </noscript> هم استفاده کنی و عین همون فرم‌ات رو در بین این تگ‌ها هم بگذاری. ولی در این حالت برای ادیتور، چون جاوااسکریپت غیر فعاله، هیچ چاره‌ای نیست جز این که از textarea استفاده کنی. مزیت این کار اینه که اگه جاوا اسکریپت هم غیر فعال باشه، شما فرم‌ات رو داری و طرف می‌تونه باز هم اطلاعاتش رو submit کنه. منتهی دیگه فقط می‌تونه text رو ارسال کنه. یه پیغام هم بگذار که "کاربر گرامی! جاوا اسکریپت غیر فعاله. لذا از rich text editor خبری نیست!"

good luck

سلام

از تذکر به جات مچکرم.:تشویق:

joojoo
یک شنبه 07 مهر 1387, 14:59 عصر
من یه RichTextBox Editor تحت وب میخوام با امکانات Flash,MediaPlayer.میشه کمکم کنید؟ خیلی فوری.