View Full Version : مبتدی: عدم وجود دیتاست در لیست دیتاسورسهای stimul
meysam jahedi
یک شنبه 18 اسفند 1392, 17:47 عصر
سلام
میخوام یک دیتاست رو برای استیمول در نظر بگیرم و جدول موجود در دیتاست رو با دیتاتیبل های اکسس پر کنم و بفرستم به استیمول
" حالا زمانی که بر روی StiReport1 کلیک راست میکنم و براش میخوام دیتاسورس تعیین کنم " تو لیستی که براش میاد اثری از دیتاست های موجود در پروژه نیست و فقط آبجکت های فرم مربوطه میاد .
1- چجوری دیتاست رو بهش نسبت بدم تا توی دیزاین ازش استفاده کنم ؟
2- دلیلم برای استفاده از دیتاست اینه که با کد نویسی برای گزارش " این گزارش رو محدود به کانکشن استرینگ ثابتی نمیکنم که بعداً دردسر ساز بشه " چون فکر میکنم اگه تو دیزاین استیمول برم دیتاتیبل اکسس رو مستقیم انتخاب کنم بعداً با جابجایی دیتابیس اکسس با مشکل برمیخورم " آیا طرز فکرم اشتباهه؟ اگه سوال اولم اوکی بشه خیالم راحته
rezaei manesh
یک شنبه 18 اسفند 1392, 19:20 عصر
سلام
کار درست به نظ من همینه که یه دیتا بیس رو پر کنی و اون رو به گزارشت نسبت بدی
می تونید از توی استیمول و قسمت دیکشنری و روی دیتا سورس کلیک راست کنی و از تو لیست دیتا ست رو انتخاب کنی و یه نام بهش بدی و جدولت رو هم بهش اضافه کنی می تونی چد تا جدول هم اضافه کنی
البته با این روش باید ستون های جدولت رو خودت یکی یکی اضافه کنی
البته می تونی تو پروژت یه دیتا بیس ویزاردی درست کنی و از طریق ابزارهای استیمول گزارش رو باز کنی تا اون دیتا ست خودش امپورت بشه اما من معمولا ان کار رو نمی کنم
طریقه ارتباط با دیتا ست گزارشت:
Dim report As New Stimulsoft.Report.StiReport
report.RegData(YourDataSet())
report.Load(YourReport)
report.Compile()
report.Show()
meysam jahedi
یک شنبه 18 اسفند 1392, 19:30 عصر
می تونید از توی استیمول و قسمت دیکشنری و روی دیتا سورس کلیک راست کنی و از تو لیست دیتا ست رو انتخاب کنی و یه نام بهش بدی و جدولت رو هم بهش اضافه کنی می تونی چد تا جدول هم اضافه کنی
توی پروژه از قبل دیتاست دارم ، نمیشه همونا رو به StiReport1 نسبت بدم ؟ آخه یه فیلم آموزشی دانلود کرده بودم که با کلیک راست بر روی StiReport و انتخاب دیتاسورس ، لیست دیتاست های پروژه هم براش میومد
میشه ساده تر بگید چکار کنم؟ اولین بار میخوام استیمول استفاده کنم تا حالا با کریستال کار میکردم
fakhravari
یک شنبه 18 اسفند 1392, 21:13 عصر
هر ۲ روش میشه کار کرد
مشکلی نیست
meysam jahedi
دوشنبه 26 اسفند 1392, 16:28 عصر
هر ۲ روش میشه کار کرد
مشکلی نیست
خب چطور دیتاست هایی که تو پروژه از قبل دارم رو به StiReport نسبت بدم وقتی توی لیست دیتاسورسهاش نیستن
fakhravari
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 11:44 صبح
شما مشکلت برای ایجاد یک دیتاست،دیتاتیبل تو برنامه؟
meysam jahedi
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 12:32 عصر
شما مشکلت برای ایجاد یک دیتاست،دیتاتیبل تو برنامه؟
مشکل من ساخت دیتاست نیست.
دیتاست از قبل تو برنامه گذاشتم و ازشون تو کریستال استفاده کردم ، ولی حالا میخوام جای کریستال از stimul استفاده کنم " تو لیست دیتاسورسهای استیمول " هیچکدام از دیتاست هام وجود نداره" چطور این دیتاست هام رو براش تعیین کنم
meysam jahedi
دوشنبه 11 فروردین 1393, 17:14 عصر
بابا کسی نمیخواد کمکم کنه استارت کار با stimul رو بزنم ؟ برم سراغ همون کریستال؟
fakhravari
سه شنبه 12 فروردین 1393, 13:34 عصر
اطلاعات شما کمه.
به صورت ویزارد یا تعریف جدول داریم.
بعد از تعریف کانکشن به صورت ویزارد لیست جداول نشون داده میشه
فیلم های آموزشی ببنید سایت اصلی برنامه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.