View Full Version : پرداخت آنلاین بانکهای ایرانی در اندروید
aebrs@yahoo.com
دوشنبه 19 اسفند 1392, 19:26 عصر
از دوستان کسی نمونه کد و روش پرداخت آنلاین بانکهای ایرانی ( ملت، ملی، سامان، و غیره ) را برای اندروید کار کرده است؟ من روش پرداخت آنلاین وب را کار کرده ام ولی در مورد اندروید و موبایل تجربه و اطلاعاتی ندارم
لطفا راهنمائی بنمائید
نکته : منظور من پرداخت درون برنامه ای به بازار و مانند آن نیست بلکه پرداخت مستقیم است که به درگاه بانک متصل شده و پرداخت کند
rubiks.kde
دوشنبه 19 اسفند 1392, 20:59 عصر
دوست عزیز بهتر بود قبل از ایجاد تاپیک سرچ میکردید
aebrs@yahoo.com
سه شنبه 20 اسفند 1392, 12:04 عصر
دوست عزیز بهتر بود قبل از ایجاد تاپیک سرچ میکردید
منظور شما چیست؟ آیا نمونه وجود دارد؟
آنچه در ذیل همین تاپیک آمده است مربوط به دات نت است که ماهیتی متفاوت دارد.
اگر منظ.ر شما توضیحی است که داده ام ، هست، لازم بود توضیح داده شود چون پرداخت درون برنامه ای با روالی که بازار دارد و چرخه پرداخت آنها و شرایط دیگری که در مورد تسویه حساب دارند و همچنین بعضی موضوعات دیگری که در همین سایت برنامه نویس بابت آنها نوشته شده است، اصلا مناسب نبیست.
در تاپیک مشابه دیگری هم که هست دقیقا موضوع پرداخت بازار پیگیری شده است و موردی پرداخت آنلاین، سناروی آن، نه در سورس کد بانکها و نه در وب من چیزی ندیده ام بنابر این سوال تکراری نیست و مشابه هم ندارد. اگر شما می شناسید راهنمائی بفرمائید ممنون می شوم
لذا من متوجه اعتراض شما نشدم. راهنمائی بفرمائید
rubiks.kde
سه شنبه 20 اسفند 1392, 16:27 عصر
منظور شما چیست؟ آیا نمونه وجود دارد؟
آنچه در ذیل همین تاپیک آمده است مربوط به دات نت است که ماهیتی متفاوت دارد.
اگر منظ.ر شما توضیحی است که داده ام ، هست، لازم بود توضیح داده شود چون پرداخت درون برنامه ای با روالی که بازار دارد و چرخه پرداخت آنها و شرایط دیگری که در مورد تسویه حساب دارند و همچنین بعضی موضوعات دیگری که در همین سایت برنامه نویس بابت آنها نوشته شده است، اصلا مناسب نبیست.
در تاپیک مشابه دیگری هم که هست دقیقا موضوع پرداخت بازار پیگیری شده است و موردی پرداخت آنلاین، سناروی آن، نه در سورس کد بانکها و نه در وب من چیزی ندیده ام بنابر این سوال تکراری نیست و مشابه هم ندارد. اگر شما می شناسید راهنمائی بفرمائید ممنون می شوم
لذا من متوجه اعتراض شما نشدم. راهنمائی بفرمائید
منظورم دقیقا همین سوال شما بود.چند تاپیک قبل تر یکی از دوستان همین سوال شما رو پرسید و کامل جواب داده شد.
نمونه کد وجود نداره (اگه هم کسی داشته باشه به هر حال شاید نزاره).
من روشی که استفاده شده رو توی یه پست کامل توضیح دادم
aebrs@yahoo.com
شنبه 02 فروردین 1393, 12:40 عصر
منظورم دقیقا همین سوال شما بود.چند تاپیک قبل تر یکی از دوستان همین سوال شما رو پرسید و کامل جواب داده شد.
نمونه کد وجود نداره (اگه هم کسی داشته باشه به هر حال شاید نزاره).
من روشی که استفاده شده رو توی یه پست کامل توضیح دادم
ایا منظور شما این لینک هست؟
پرداخت انلاین توسط سایت بانک ملت و نرم افزار اندروید (http://barnamenevis.org/showthread.php?443047-پرداخت-انلاین-توسط-سایت-بانک-ملت-و-نرم-افزار-اندروید&p=1982687#post1982687)
این روش هم خوب است
اما به من می خواستم از روشی که مثلا بازار در برنامه پرداخت آنلاین خود استفاده کرده و نحوه تعامل آن با وب سرویس بانک آگاه شوم
در آنجا فرم اپ باز شده و اطلاعات کاربر را می گیرد و این اطلاعات را به سرور ارسال کرده و جواب را بر می گرداند
سوال اینجاست که چگون از داخل اپ می توان با سرور بانک تعامل داشت و از آن نتیجه گرفت
روش مدکور در تاپیک فوق استفاهده مستقیم از سرویس بانک است
اما در بازار چه اتفاقی افتاده است؟ ایا از روش خاصی استفاده شده است؟ یا خیر همه کارها بازهم از طریق وب سرویس ودر پشت صحنه صورت گرفته است؟ یعنی جلسه کاری با وب تکشیل شده بعد کپچا گرفته شده ، بعد فرم تشکیل شده و اطلاعات از کاربر خواسته شده ، اطلاعات دریافتی کاربر به فرم وب تزرریق شده و کار با بانک ادامه داده شده است؟
آیا این روش بازار و مانند آن بوده است؟
ایا روش دیگری برای پرداخت آنلاین بانک وجود ندارد مه خاص اندروید باشد؟
mfaridi
شنبه 02 فروردین 1393, 14:17 عصر
یک روش ساده به نظر من با webview صفحه رو بخونید بعد که پرداخت شد وضعیت رو بخونه من خودم این چیزی که شما میگید رو لازم دارم یه روزی برا خودم پیاده میکنم سورس کارم هم میزارم براتون
Nevercom
یک شنبه 03 فروردین 1393, 00:33 صبح
روش کلی کار با درگاه های بانکی به این صورت هست:
شما پارامترهای لازم رو آماده می کنید و اون رو به یک Web API ارسال می کنید، این پارامترها شامل اطلاعات خرید و کد تراکنش منحصربفرد، اطلاعات شناسایی شما در سامانه بانک و یک URL که بعنوان Callback استفاده میشه و بانک نتیجه رو به اون صفحه ارسال می کنه.
بانک اطلاعاتی رو به شما برمیگردونه و شما اون اطلاعات رو به یک صفحه پست میکنید، در این مرحله باید مرورگر باز یشه تا کاربر خرید رو انجام بده.
بعد از اتمام فرآیند خرید بانک اطلاعات خرید رو به صفحه ی Callbackی که تعیین کردید ارسال میکنه.
در این مرحله شما از طریق تعدادی Web API با بانک ارتباط برقرار می کنید (Verify، واریز پول به حسابتون، برگشت به حساب پرداخت کننده)
اینجا چند مورد هست که باعث میشه این فرآیند رو سمت سرور انجام بدید و مستقیماً در گوشی اینکار روانجام ندید
اطلاعات امنیتی شما که به بانک ارتباط برقرار می کنید در دسترس هست (برنامه دیکامپایل میشه)
می تونید Callback رو به شکل URLScheme تعریف کنید که بعد از اتمام فرآیند خرید اطلاعات به برنامه ارسال بشه، اما اگر بانک اطلاعات رو بصورت POST ارسال کنه (و نه GET) دسترسی شما به اطلاعات مشکل میشه، میگم مشکل میشه چون اطمینان ندارم که غیرممکن باشه.
اگر بخواید بعد از خرید محصولی واقعی (مثل کارت شارژ) به کاربر بدید، عملاً نمیتونید ایتن محصولات رو در برنامه انبار کنید چون امنیتی نداره.
روش بهتر این هست که عملیات رو سمت سرور انجام بدید و عمل تایید پرداخت رو هم سمت سرور در CallBack انجام بدید، در نهایت در صفحه ی Callback یک لینک URLScheme ایجاد کنید که باعث میشه با Redirect شدن مرورگر Activity موردنظر شما باز یشه و اطلاعات رو دریافت کنه
ترجیحاً از WebView استفاده نکنید و همه ی عملیات رو در مرورگر انجام بدید (روش بازار عیرحرفه ای هست بنظر من)
mahdi68
شنبه 09 فروردین 1393, 09:12 صبح
روش کلی کار با درگاه های بانکی به این صورت هست:
شما پارامترهای لازم رو آماده می کنید و اون رو به یک Web API ارسال می کنید، این پارامترها شامل اطلاعات خرید و کد تراکنش منحصربفرد، اطلاعات شناسایی شما در سامانه بانک و یک URL که بعنوان Callback استفاده میشه و بانک نتیجه رو به اون صفحه ارسال می کنه.
بانک اطلاعاتی رو به شما برمیگردونه و شما اون اطلاعات رو به یک صفحه پست میکنید، در این مرحله باید مرورگر باز یشه تا کاربر خرید رو انجام بده.
بعد از اتمام فرآیند خرید بانک اطلاعات خرید رو به صفحه ی Callbackی که تعیین کردید ارسال میکنه.
در این مرحله شما از طریق تعدادی Web API با بانک ارتباط برقرار می کنید (Verify، واریز پول به حسابتون، برگشت به حساب پرداخت کننده)
اینجا چند مورد هست که باعث میشه این فرآیند رو سمت سرور انجام بدید و مستقیماً در گوشی اینکار روانجام ندید
اطلاعات امنیتی شما که به بانک ارتباط برقرار می کنید در دسترس هست (برنامه دیکامپایل میشه)
می تونید Callback رو به شکل URLScheme تعریف کنید که بعد از اتمام فرآیند خرید اطلاعات به برنامه ارسال بشه، اما اگر بانک اطلاعات رو بصورت POST ارسال کنه (و نه GET) دسترسی شما به اطلاعات مشکل میشه، میگم مشکل میشه چون اطمینان ندارم که غیرممکن باشه.
اگر بخواید بعد از خرید محصولی واقعی (مثل کارت شارژ) به کاربر بدید، عملاً نمیتونید ایتن محصولات رو در برنامه انبار کنید چون امنیتی نداره.
روش بهتر این هست که عملیات رو سمت سرور انجام بدید و عمل تایید پرداخت رو هم سمت سرور در CallBack انجام بدید، در نهایت در صفحه ی Callback یک لینک URLScheme ایجاد کنید که باعث میشه با Redirect شدن مرورگر Activity موردنظر شما باز یشه و اطلاعات رو دریافت کنه
ترجیحاً از WebView استفاده نکنید و همه ی عملیات رو در مرورگر انجام بدید (روش بازار عیرحرفه ای هست بنظر من)
ممکنه در مورد مرحله دوم یکم بیشتر توضیح بدین ، چطوری باید اطلاعات با متد پست از رو گوشی ارسال کنیم ؟
متشکرم
Nevercom
شنبه 09 فروردین 1393, 13:01 عصر
ساده ترین حالتش اینه که یه وب پیج آماده میکنید که اطلاعات رو بصورت GET دریافت کنه، بعد اون URL در مروگر باز می کنید، اون صفحه هم وظیفه ش این باشه که اطلاعاتی که بصورت GET گرفته رو به صفحه ی موردنظر پست کنه
البته میتونید با جاوا اسکریپت همین کار رو درخود مرورگر گوشی هم انجام بدید، اما خب کم دردسرترینش همینی هست که عرض کردم
omid_student
جمعه 16 خرداد 1393, 17:14 عصر
سلام دوست عزیز
اولین فکری که به کلم زد همین روش شما بود
ولی یه سوال
ولی چطور اطلاعات کارت رو از کاربر بگیری ینی خودمون یه فرم درست کنیم یا اصلا چطور callback کنیم
سپاس
mehr20
شنبه 16 اسفند 1393, 11:13 صبح
از دوستان کسی نمونه کد و روش پرداخت آنلاین بانکهای ایرانی ( ملت، ملی، سامان، و غیره ) را برای اندروید کار کرده است؟ من روش پرداخت آنلاین وب را کار کرده ام ولی در مورد اندروید و موبایل تجربه و اطلاعاتی ندارم
لطفا راهنمائی بنمائید
نکته : منظور من پرداخت درون برنامه ای به بازار و مانند آن نیست بلکه پرداخت مستقیم است که به درگاه بانک متصل شده و پرداخت کند
سلام دوست عزیز
در مورد سوالتون باید بگم که آقای rubiks.kde (http://barnamenevis.org/member.php?231180-rubiks-kde) خوب توضیح دادن ولی در مورد بازار پیشنهاد می کنم لینک زیر رو مشاهده بفرمایید..
لینک (http://beygi.org/%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%B1%D9%82%D8%AA-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D8%B9%D8%A8%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%B2%D8%A7/)
Aram0630
شنبه 16 اسفند 1393, 12:19 عصر
لطفا راهنمائی بنمائید
شاید منظورتون رو درست متوجه نشدم . اما اگه منظورتون درگاه پرداخت مستقیم بدون نیاز به مارکت هست برین به سایت همراه پی و ثبت نام کنین .
هم مثل بازار کلیه فایل هایی که لازم دارین رو بهتون میده و مستقیم می تونین کپیش کنین توی پروژه تون . هم اینکه نرم افزارتون رو به رایگان براتون میزارن تو گوگل پلی . سرویس جالبیه به نظرم . منم دارم روی یکی از نرم افزارام کار می کنم که سرویس همراه پی رو بهش اضافه کنم .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.