View Full Version : منو در بوت استرپ
sepehrazimi
سه شنبه 20 اسفند 1392, 11:17 صبح
سلام دوستان
یک مشکل با منو دارم می خوام هنگامی که موس رفت روی گذینه های منو زیر منو ها باز شود (الان باید کلیک کنم تا باز بشه زیر منو ها)
دوستان عجله دارم اگه کسی میدونه کمک کنه ممنون.:متفکر:
بهزاد علی محمدزاده
سه شنبه 20 اسفند 1392, 15:16 عصر
سلام . از اونجا که بوت استرپ برای موبایل طراحی شده همچین امکانی براش معنی نداره ! در موبایل hover موس نداریم
. مگر اینکه بری و از منو های دیگه استفاده کنی . و بعد تنظیمش کنی که برای نمایش گرهای بزرگ و غیر موبایل منو به اون صورتی که می خوای عمل کنه . که اینجا هم فکر نمی کنم کسی این کار و انجام بده . دست بردن توی فریم ورک یعنی خودت مهارت داری .
mahdi-yar
سه شنبه 20 اسفند 1392, 21:37 عصر
سلام خیلی ممنون که اطلاعات ارزشمندتونو در اختیار ما گذاشتید دوستان من تازه کار هستم و مشغول طراحی یه سایتم ازتون میخواستم یه سری به این سایت بزنید و اشکالاتش تو طراحی سایتو بهمم بگید خیلی ممنون از همتون
http://www.likefun.ir
f_talebi
چهارشنبه 21 اسفند 1392, 13:44 عصر
سلام دوستان
یک مشکل با منو دارم می خوام هنگامی که موس رفت روی گذینه های منو زیر منو ها باز شود (الان باید کلیک کنم تا باز بشه زیر منو ها)
دوستان عجله دارم اگه کسی میدونه کمک کنه ممنون.:متفکر:
باید برید توی کدهای خود بوت استرپ و کلاسی که مربوط به منویی هست که دارین استفاده میکنین رو پیدا کنین، و click رو به hover تغییر بدین. من قبلا این کارو انجام دادم اما یه کار ذیگه هم باید انجام بشه. موقعی که یکی از گزینه های منو رو انتخاب میکنیم، کلاسش به کلاس اکتیو تغییر پیدا میکنه. و ظاهرش نسبت به بقیه تغییر پیدا میکنه. حالا اگه بخواید منوتون هاور بشه باید این کار رو هم انجام بدین.یعنی تغییر کلاس گزینه ی منو، با هاور انجام شه نه با کلیک.
درمورد موبایل هم فکر نکنم کلیک با هاور فرقی داشته باشه.چون توی موبایل درسته هاور نداریم، ولی وقتی بخوایم زیرمنوها رو ببینیم روش کلیک میکنیم، و همین عمل باعث میشه زیرمنوها نمایش داده بشن حتی اگه کد هاور باشه . فقط بنظرم بهتره یه فلشی علامتی چیزی باشه که کاربر بدونه این منو دارای زیرمنو هست که روش کلیک کنه.
بهزاد علی محمدزاده
چهارشنبه 21 اسفند 1392, 21:18 عصر
و click رو به hover تغییر بدین
. همه این کارها شدنیه منتهی باید برای دسکتاپ این کار و انجام بدین یعنی کمی بیشتر از یه تغییر کوچیک . کد رو در media query دستکتاپ باید دستکاری کنید .
شما این تغییر رو که اعمال کردی با موبایل هم تست کردی ؟ hover با touch یکی نیست .
ولی وقتی بخوایم زیرمنوها رو ببینیم روش کلیک میکنیم
اونوقت style ما که با hover تنظیم شده اجرا میشه ؟
tux-world
چهارشنبه 21 اسفند 1392, 22:38 عصر
بعضی جاها دیدم اگه انگشت رو جای خلوت بزارید همون طور بکشید بزارید رو منو ها hover میشه. ولی در کل hover نداریم. تاچ هم همون single click هستش
f_talebi
پنج شنبه 22 اسفند 1392, 12:45 عصر
. همه این کارها شدنیه منتهی باید برای دسکتاپ این کار و انجام بدین یعنی کمی بیشتر از یه تغییر کوچیک . کد رو در media query دستکتاپ باید دستکاری کنید .
شما این تغییر رو که اعمال کردی با موبایل هم تست کردی ؟ hover با touch یکی نیست . اونوقت style ما که با hover تنظیم شده اجرا میشه ؟
آهان بله درسته . نه والا اون تغییری که انجام دادم با بوت استرپ رو یادم نیست با موبایل امتحان کرده باشم. اما در حالت کلی گفتم یه منوی معمولی رو امتحان کردم که با هاور زیرمنوهاش میومد ، با تاچ که امتحان میکردم باز زیرمنوهاش میومد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.