View Full Version : کپی رکوردها
masysh
جمعه 08 اردیبهشت 1385, 16:35 عصر
در جدولی میزان حقوقی که هر شخص به صورت روزانه دریافت می کند قرار داده شده است.
حالا میخوام حقوق 30 روز را حساب کنم و در جدول دیگر و در فیلد مربوط به همان ماه بریزم.
یعنی مجموع حقوق مربوط به فروردین را در فیلد فروردین بریزم.و مجموع حقوق مربوط به اردیبهشت را در فیلد اردیبهشت بریزم و ....
لطفا راهنمایی کنید عمل کپی اطلاعات را از یک جدول به جدول دیگرچگونه انجام دهم.
حمیدرضاصادقیان
جمعه 08 اردیبهشت 1385, 20:59 عصر
دوست عزیز میتونی از راه insert استفاده کنی.
insert into table1(field1)
select sum(far) from hoghogh
Inspiration
شنبه 09 اردیبهشت 1385, 08:59 صبح
فرض کنید که شما جدولی دارید به اسم tblResult که فیلدهای month و Salary رابرای نگهداری اطلاعات مورد نظر شما دارد.و جدول اولیه شما نامش tblDetail است که دارای فیلد Dmonth و Dsalary است.کد شما به صورت زیر خواهد بود:
Insert Into tblresults
SELECT Dmonth,Sum(Dsalary)
FROM tblDetail
GROUP BY Dmonth
masysh
شنبه 09 اردیبهشت 1385, 16:27 عصر
دوست عزیز توجه کنید در جدول detail حقوق به صورت روزانه قرار دارد و باید حقوق 30 روز را محاسبه کرده و در فیلد مربوط به ماه مربوطه در جدول result قرار دهم.
Inspiration
یک شنبه 10 اردیبهشت 1385, 06:32 صبح
دوست عزیز توجه کنید در جدول detail حقوق به صورت روزانه قرار دارد و باید حقوق 30 روز را محاسبه کرده و در فیلد مربوط به ماه مربوطه در جدول result قرار دهم.
بله . و پاسخ من با همین فرض بود.من با ساختار فرضی خودم , برنامه رو نوشتم. شما ممکن از به جای فیلد ماه , تاریخ داشته باشید. در این صورت باید از تابع SUBSTRING استفاده کنید و گرنه برنامه همین است.
AminSobati
یک شنبه 10 اردیبهشت 1385, 12:47 عصر
masysh جان لطف کنین ساختار جدول مقصد که این محاسبه باید در اون قرار بگیره رو پست کنین (مثلا اسکریپت Create Table رو)
masysh
دوشنبه 11 اردیبهشت 1385, 16:02 عصر
البته ذکر این توضیح ضروری است که حقوق تمام ماهها با هم محاسبه نمی شوند و ممکن است تک تک محاسبه گردند. در این صورت وضعیت به چه شکل می شود؟
create table result
(personnel_code char(8),
personnel_name char(50),
year_prize char(4),
month1_prize bigint,
month2_prize bigint,
...
month12_prize bigint)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.