View Full Version : بازی در VB6
NASA's Spaceman
سه شنبه 20 اسفند 1392, 15:05 عصر
سلام این یکی از بازی هایی هست که خودم ساختمش لطفا نگاه کنین اگر نظری چیزی داشتین در جریانم بزارین خوش حال میشم نظراتتون رو بخونم
برای دانلود لینک زیر رو در مرورگر کپی کنین و برین به این صفحه خودش اتوماتیک دانلودش میکنه
https://www.zeta-uploader.com/1772171126
در ضمن یادتون نره من کلا 6 ماه هست دارم برنامه نویسی کار میکنم
با تشکر
vbhamed
چهارشنبه 21 اسفند 1392, 08:04 صبح
سلام
با توجه به مدت برنامه نويسيتون بازي خوبيه، اما بهرحال بازي هاي مختلف رو كه خودتون ديديد، البته منظورم ساده هاش هست نه 3 بعدي و ...
ميتونيد چه از لحاظ گرافيك و چه از لحاظ موضوع از اونها الهام بگيريد
ضمنا يك نكته ديگه، نوشتن برنامه خوبه و باعث ميشه آدم چيزهاي جديد ياد بگيره اما چه بهتر كه چيزي كه مينويسه مفيد فايده هم باشه، مثلا روي نرم افزاري كه مردم نياز دارن كار كنيد تا كم كم بزرگ و داراي امكانات بيشتر بشه و بتونيد به بازار عرضه كنيد، البته اگر هدفتون از برنامهنويسي، شغل و درآمد هست
NASA's Spaceman
پنج شنبه 22 اسفند 1392, 09:17 صبح
ممنون بابت نظرت
مشکل اینه که نمیدونم چی بسازم
وقت جستجو هم ندارم اگه کمکم کنی ممنونت میشم
و نرم افزاری که بدرد دیگرون بخوره احتمالا باید با بانک اطلاعات در ارتباط باشه که متاسفانه هنوز بلد نیستم از ویژوال به بانک وصل بشم و کارایی که میخوام رو انجام بدم و حتی خود بانک هم فقط جدول هاش رو بلدم
و از کجا میتونم بازی سازی سه بعدی یاد بگیرم؟
با سپاس
setroyd
شنبه 24 اسفند 1392, 16:49 عصر
نه ! شما میتونی چیزی بسازی مثلا زیبا ساز ویندوز یا چه میدونم یه کنترلر برای کنترل بچه ها که پدر مادر رو فرزندش کنترل داشته باشه یا........... برنامه ی کاربردی زیاده فقط باید فکر کنی .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.