ورود

View Full Version : سوال: اموزش ساخت اسلایدر

rezabehboodi0098
سه شنبه 20 اسفند 1392, 22:33 عصر
سلام دوستان

من میخاستم یه اسلایدر ساده بسازم میشه کمکم کنید

یه سوال هم داشتم این که من یه اسلایدر دانلود کردم حالا اونو چطوری تو صفحه ی خودم بزارم ؟

f_talebi
چهارشنبه 21 اسفند 1392, 15:04 عصر
سلام آموزش ساخت اسلایدر اینجا هست (http://barnamenevis.org/showthread.php?410130-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D8%B1-%D8%B9%DA%A9%D8%B3)که قبلا دوستان گذاشتند. واسه اینکه اسلایدری ک دانلود کردین رو استفاده کنین، فقط باید کدهای htmlش رو بذارین توی سایتتون + css ها و جاوا اسکریپت هایی که بهش لینک شدن.

Mandana Ms
چهارشنبه 21 اسفند 1392, 22:46 عصر
سلام دوستان

من میخاستم یه اسلایدر ساده بسازم میشه کمکم کنید

یه سوال هم داشتم این که من یه اسلایدر دانلود کردم حالا اونو چطوری تو صفحه ی خودم بزارم ؟

سلام اگر اسلایدری رو دانلود کردین وقتی پوشه محتوی اون رو باز کنین با فایل Html ,css , js مواجه میشین باید کدهای html رو وارد قسمت body صفحه تون کنید سی اس اس رو هم باید تو قسمت استایل وارد کنی یا کلا فایل سی اس اس مورد نظرو به صفحه ات وصل کنی (این کارو برای js هم باید انجام بدی) (تو اکثر صفحه هایی که دانلود میکنی توضیحشو نوشتن مثالشم یک صفحه htmlهستش که میتونی کد هاشو ببینی) یه موقعی علاوه بر همه اینا باید یه سری کد javascript هم تو صفحه html تو قسمت اسکریپ اضافه کنی که تو توضیح صفحه دانلودت میگه یا میتونی مثالشو(صفحه html) رو وا کنی ببینی همه اینارو انجام بدی کارت راه میوفته اما:
باید با سی اس اس خوب کار کنی چون ممکنه طراحی صفحه شما فرق داشته باشه مخصوصا تو قسمت اندازه (عرض)کار.میتونی تو فایرفاکس با زدن F12 تو قسمت کنترلیش کار کنی و متوجه شی هر قسمت سایت یا اسلایدرت سی اس اسش چیه.
تو قسمت اسکریپت ممکنه آدی یا کلاسی صدا زده بشه مخصوصا قسمتی که توی صفحه اضافه میکنیم حواستون به اون باشه چون ممکنه شما کلاس مثلا div1 بدی ولی توی کد کلاس این باشه :.main
کلا باید با کد کار کنی تا اون چیزی که مد نظرتونه بدست بیاد ولی اکثر مواقع همه ی این کارا خیلی آسونه بستگی به طراحی و موقعیت اسلایدر شما داره.