ورود

View Full Version : جاوا یا ++c ؟

Omid707
پنج شنبه 22 اسفند 1392, 09:08 صبح
سلام
من با ++c کارکردم ولی جاوا بلد نیستم حالا برای شروع برنامه نویسی اندروید سر دوراهی انتخاب گیر کردم

1- جاوا زبان اصلی و مورد پشتیبانی گوگل هست که ظاهرا منابع آموزشی زیادی هم برای اکلیپس موجوده. ولی باید کلی وقت بزارم تا جاوا یاد بگیرم

2- ++c زبان جالب و قدرتمندیه که محدویت نداره ولی از همه مهمتر با اون آشنایی دارم و لازم به صرف وقت اضافی نیست. تنها مشکل اینجاست که ظاهرا اکثر برنامه نویسان اندروید رفتن سراغ جاوا و برای QT منابع آموزشی چندانی وجود نداره و بخصوص اگه به مشکل برخورد کنم کسی نیست راهنمایی کنه.

هر دو راه برای من نقاط ضعف و قوت دارند اشکال جاوا اینه که کلی وقتم هدر میره واسه یادگیری زبان جدید و اشکال ++c کمبود منابع آموزشیه حالا کدوم رو انتخاب کنم؟

smemamian
پنج شنبه 22 اسفند 1392, 09:52 صبح
من قبلاً سی++ با کیوت کار می کردم و برنامه می نوشتم. یادگیری جاوا برای شما کمتر از یک هفته طول می کشه. از این بابت مطمئن باشید.
توی جاوا بحث اشاره گرها و... ندارید و این باعث شده کار آسون تر بشه. پس تا اینجا فهمیدید که وقت زیادی از شما گرفته نمی شه.
نکته ی بعدی این هست که آینده کیوت، آینده ی روشنی هستش و سعی کنید فراموشش نکنید.
(اگر 2 برنامه نویس حرفه ای سی++ و جاوا رو کنار یکدیگر قرار بدهید و بهشون بگید هر کدوم یک برنامه مشابه ای رو تولید کنند، برنامه ای که با
سی++ نوشته میشه خیلی بهینه تر هستش تا برنامه ای که با جاوا نوشته شده).

Omid707
پنج شنبه 22 اسفند 1392, 10:07 صبح
من قبلاً سی++ با کیوت کار می کردم و برنامه می نوشتم. یادگیری جاوا برای شما کمتر از یک هفته طول می کشه. از این بابت مطمئن باشید.
توی جاوا بحث اشاره گرها و... ندارید و این باعث شده کار آسون تر بشه. پس تا اینجا فهمیدید که وقت زیادی از شما گرفته نمی شه.
نکته ی بعدی این هست که آینده کیوت، آینده ی روشنی هستش و سعی کنید فراموشش نکنید.
(اگر 2 برنامه نویس حرفه ای سی++ و جاوا رو کنار یکدیگر قرار بدهید و بهشون بگید هر کدوم یک برنامه مشابه ای رو تولید کنند، برنامه ای که با
سی++ نوشته میشه خیلی بهینه تر هستش تا برنامه ای که با جاوا نوشته شده).

مطمئنی فقط یک هفته :متفکر: یادگیری ++c برای من چند ماه طول کشید البته مبتدی بودم وقبلش شنیده بودم که شروع از این زبان ممکنه سخت باشه ولی چون نمیخواستم وقتم رو پای یادگیری زبان های قدیمی تلف کنم یک راست رفتم سراغ ++c

نمیدونم چرا اکثرا از اشاره گر ها بدشون میاد من که خوشم میاد خیلی کار رو راحت میکنند.

ببخشید شما با کیوت واسه اندروید برنامه نوشتید؟ مشکلی نداشتید؟ حجم نهایی نرم افزار چی، زیاد نشده؟

smemamian
پنج شنبه 22 اسفند 1392, 10:39 صبح
Qt فریم ورک هستش، با Qt Creator برنامه دسکتاپ نوشتم. بله یک هفته طول می کشه ! چون تمامی توابع حتی
جامع ترش رو در جاوا دارید. اگه یک کتاب جاوا بخونید که 500 صفحه داشته باشه، همون لحظه 350 صفحه اش رو
سریعاً رد می کنید. و اون 150 صفحه اش هم معرفی بعضی از توابع کاربردی هستش.