View Full Version : layout حالت افقی
zarabela
جمعه 23 اسفند 1392, 14:22 عصر
سلام
کسی میدونه چطور میتونم یه layout مخصوص حالت افقی برای برنامم در نظر بگیرم؟حالت عادی وقتی افقی میشه یه کم نامرتب میشه
smemamian
جمعه 23 اسفند 1392, 14:38 عصر
سلام
با عرض معذرت ولی سوالت سوال قشنگی نیست و تورو به جواب مورد نظرت نمی رسونه !
دقیقاً چی می خوای ؟ و منظورت از اینکه "یه کم نامرتب میشه" چیه و چیو تست کردی که نامرتب میشه ؟
با کدوم Layout می خواین این کار رو انجام بدین ؟
به صورت پویا می خواید child اضافه کنید یا به صورت ایستا(از قبل تعریف شده)؟
haniiii
جمعه 23 اسفند 1392, 15:00 عصر
سلام
کسی میدونه چطور میتونم یه layout مخصوص حالت افقی برای برنامم در نظر بگیرم؟حالت عادی وقتی افقی میشه یه کم نامرتب میشه
برای اینکه برای حالت افقی layout جدا داشته باشین میتونید یه پوشه به نام layout-land در res ایجاد کنید و با همون نام layout عمودی یه layout بسازین و ...
zarabela
جمعه 23 اسفند 1392, 15:06 عصر
سلام
با عرض معذرت ولی سوالت سوال قشنگی نیست و تورو به جواب مورد نظرت نمی رسونه !
دقیقاً چی می خوای ؟ و منظورت از اینکه "یه کم نامرتب میشه" چیه و چیو تست کردی که نامرتب میشه ؟
با کدوم Layout می خواین این کار رو انجام بدین ؟
به صورت پویا می خواید child اضافه کنید یا به صورت ایستا(از قبل تعریف شده)؟
منظورم از اینکه نامرتب میشه اینه که همون ترتیب حالت عمودی رو ندارن و جابجا میشن
zarabela
جمعه 23 اسفند 1392, 15:08 عصر
برای اینکه برای حالت افقی layout جدا داشته باشین میتونید یه پوشه به نام layout-land در res ایجاد کنید و با همون نام layout عمودی یه layout بسازین و ...
این کار رو انجام میدم ولی موقع ساختن فایل xml جدید با همون اسم قبلی این پیغام رو میده : The destination file already exists
smemamian
جمعه 23 اسفند 1392, 16:35 عصر
از ساختار درختی Layoutهای پروژتون عکس بگیرید بذارید اینجا.
zarabela
جمعه 23 اسفند 1392, 18:24 عصر
از ساختار درختی Layoutهای پروژتون عکس بگیرید بذارید اینجا.
میدونم خیلی ضایعس ولی متوجه منظورتون نشدم:ناراحت: :افسرده: منظورتون همون فایل های xml هست یا چیز دیگه؟
آخه پروژه فعلیم که واسه تمرینم هست فقط یه layout داره
این که گفتم متوجه نشدم سوء تفاهم بوجود نیاره آخه تازه اول راهم و خیلی با یه سری اصطلاحات آشنا نیستم:ناراحت:
smemamian
جمعه 23 اسفند 1392, 19:18 عصر
ایجا انجمن پرسش و پاسخ هستش و اگه همه، همه چیز رو بلد بودن که نمیومدن اینجا. من+تو+دیگری+دیگری ... = جامعه مجازی
شما وقتی پروژه ای را برای اولین بار می سازید، یک فولدر به اسم Layout برای شما به صورت پیش فرض ساخته میشه.
این فولدر به تنهایی نمی تونه تمامی سایزها+حالت افقی تمامی گوشی ها رو پشتیبانی کنه و شما مجبور هستید برای
اینکه برنامه ای که می نویسید در تمامی گوشی ها به خوبی نمایش داده بشه،فولدرهای مختلفی رو بسازید.
خب این واضح وقتی شما یک xml در پوشه ای Layout ساختید، به صورت پیش فرض در تمامی حالات(منظور تمامی سایزها
و افقی یا عمودی بودن دستگاه ها هست) و در تمامی گوشی ها از همین Layout پیش فرض استفاده کنه.
خب چی کار کنم؟
شما باید و باید لینک زیر رو چندین بار بخونید :
http://developer.android.com/guide/practices/screens_support.html
تا خوب این قسمت رو متوجه نشدید و از این مرحله گذر نکردید شروع به برنامه نویسی نکنید !!!
قصدم توهین نیست، اگر انگلیسی براتون مشکل هست باید در همین انجمن که چندین بار
مطرح شده جستجو کنید.
--------------
کمی می تونه به شما کمک کنه :
http://barnamenevis.org/showthread.php?442667-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%85%D9%87-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AA%D8%A8%D9%84%D8%AA-%D9%87%D8%A7
zarabela
جمعه 23 اسفند 1392, 21:30 عصر
تا جایی که فهمیدم برای layout خاص حالت افقی باید یه فولدر به نام layout-land توی پوشه res بسازم و فایل xml دلخواهم رو طراحی کنم
این کارو انجام میدم ولی توی حالت افقی همون طراحی عمودی رو نشون میده!
smemamian
جمعه 23 اسفند 1392, 23:13 عصر
این مثال ساده هم در Device و هم در شبیه ساز تست کردم. در حالت Portrait تصویر شماره 1 و در حالت Landscape
تصویر شماره 2 را نشان می دهد(در شبیه ساز با زدن روی عدد 7 می تونید حالت رو عوض کنید):
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=b958db161fbb94a95691697fe789a473
zarabela
شنبه 24 اسفند 1392, 00:15 صبح
مرسی درست شد ... کارتون عالی بود :تشویق:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.