ورود

View Full Version : سوال: کسی هست در تبدیل قالب کمک کنه؟

ab.ali
جمعه 23 اسفند 1392, 20:03 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز،می خواستم بدونم کسی هست زحمت بکشه و یک قالب که خودم طراحی کردم برای wordpress تبدیل کنه یا نه؟چون تازه واردم می خوام ببینم این قالب رو ایشون چطوری تبدیل می کنه تا یاد بگیرم. :لبخندساده:

md3848
جمعه 23 اسفند 1392, 20:36 عصر
یه صفحاتی حتما باید ساخته شوند؟
چه کد هایی باید در صفحه بزاریم تا وردپرس بفهمه که این قسمت مثلا هیدر سایته--محل قرار گرفتن متن هست--محل قرار گرفتن عنوان سایته--محل....

منم همین مشکل رو دارم

اگه کسی آشنایی داره بسم الله

webdesigner_pro
یک شنبه 25 اسفند 1392, 08:56 صبح
مشبنت سگیح/9هی بشسه9یعبشهکخسیهتبش سوی

mehbod.rayaneh
یک شنبه 25 اسفند 1392, 15:48 عصر
درود
ارسال کنید انجام خواهد شد!
پیروز باشید.

130000
دوشنبه 26 اسفند 1392, 13:45 عصر
سلام روز به خیر

اگه خودتون تبدیل کنید بهتره چونکه یاد میگیرید و رو پای خودتون می ایستید... و برای این هم که خودتون تبدیلش کنید به وردپرس نیاز به یادگیری دارید یعنی آموزش ...
من آموزشی رو براتون قرار میدم که حتما دانلودش کنید تا یاد بگیرید چطور قالب رو تبدیل به ورد پرس کنید.

این هم آدرس سایت فیلم آموزش طراحی قالب و تبدیل آن به وردپرس
http://www.rabinweb.ir/category/wordpress/dsign-wp-video/page/6/

موفق باشید ...

md3848
دوشنبه 26 اسفند 1392, 14:08 عصر
دادا دمت گرم
بعد عمری یکی جواب درست و حسابی داد

من آموزش طراحی قالب با فوتوشاپ تو برخی سایت ها دیدم ولی چون حال و حوصله یاد گرفتن فوتوشاپ رو نداشتم(انصافا یادگیری فوتوشاپ سخته)بیخیال شدم
حالا سوالم اینه که میشه با دریم ویور سایت رو طراحی کرد(به فرض این که سایت رو رو کاغذ قبلا طراحی کردیم حالا میخوام با دریم ویور بسازیمش) و آیا همچین آموزشی سراغ داری؟؟

130000
دوشنبه 26 اسفند 1392, 15:09 عصر
طراحی در فتوشاپ فقط به شما کمک میکنه که ظاهر سایت رو بسازید و همین کار باعث میشه سایت زیبایی داشته باشید چون در فتوشاپ میتونید تمام رنگها رو برای سایتتون تست کنید و به نتیجه فوق العاده ای برسید و سایت زیبایی رو خلق کنید... توجه : تمام طراحان سایت حرفه ای از فتوشاپ برای طراحی ظاهر سایت استفاده می کنند اگه میخواهید شما هم حرفه ای طراحی کنید پس حتما فتوشاپ رو یاد بگیرید...

کار دریم ویور فقط و فقط طراحی سایته .... حالا شما میخواهید سایتتون رو با دریم ویور طراحی کنید این کار درستی نیست چون باعث تولید کدهای زیادی میشه شما باید در دریم ویور کدنویسی کنید با کدها ظاهر سایت رو طراحی کنید نه در قسمت ویرایش دریم ویور...

آموزش دریم ویور هم در سایتها وجود داره تو گوگل سرچ و دانلود کنید.

بیشتر زبان انگلیسی هستند فارسی هم پیدا میشه کافیه سرچ کند تا پیدا کنید