ورود

View Full Version : نظر سنجی در مورد ساخت نسخه موبایل برای یک وبسایت

perkas
جمعه 23 اسفند 1392, 20:13 عصر
سلام

من دارم یه سایت طراحی میکنم به زبان php که همشو خودم از صفر تا صد مینویسم

حالا برا نسخه موبایلش یه قالب درست کنم و با جاوا اسکریپت روش کار کنم و تو یه وب ویو نمایشش بدم یا از کلاسهای مربوطه (json-xml-سوکت و ..... ) استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟

لطفا نظر شخصی خودتون رو بنویسین

smemamian
جمعه 23 اسفند 1392, 22:59 عصر
سرعت یا نرخ بارگذاری (Loading rate):

زمان بارگذاری از طریق دریافت اطلاعات از دیتابیس آنلاین کمی برنامه رو کند می کنه، این رو تست کردم ولی
اگه این کار از طریق برنامه نویس وب برای موبایل، صفحات شخصی سازی بشه سرعت بیشتری خواهید داشت.

امنیت (Security):

از طریق صفحات شخصی سازی شده برای موبایل توسط برنامه نویس وب، امنیت به مراتب بیشتر خواهد بود.
(این بدین معنی نیست که دسترسی از طریق موبایل به اطلاعات، فاقد امنیت هست.).

کاربر پسند بودن (User Friendly):

بستگی به توانایی شما در کدنویسی تحت اندروید و تحت وب داره. شما اگه توی جاوا (فرض این است که از اکلیپس
استفاده می کنید)مهارت بیشتری دارید تا وب، خب مسلماً اون چیزی که دوست دارید رو بهتر می تونید پیاده سازی کنید
و برعکس.

* امکانات (Features):

هرچند امکانات هم یکی از شاخه های کاربر پسند بودن میشه حساب کرد ولی چون مهم هست یادآوری می کنم.
اگر اطلاعات رو به صورت صفحات شخصی سازی شده، به کاربر نشان دهید، شما قید خیلی از امکانات رو باید بزنید.
هنگامی که به اطلاعات جداول مستقیم دسترسی داشته باشید راحتر می توانید روی اطلاعات و اشتراک اطلاعات از
طریق برنامه به کاربر/کاربر به کاربر تمرکز داشته باشید. برای مثال سایت شما یک سایت سرگرمی است، و در یکی از
پست ها یک داستان رو به کاربر نشان می دهید. اگر مستقیم به اطلاعات جداول در دیتابیس دسترسی داشته باشید
راحت ترمی توانید گزینه ی اشتراک از طریق اس ام اس، ایمیل یا... به کاربر ارائه دهید.