View Full Version : با کیوت میشه راحت کار کرد ؟؟ (برای اندروید )
orache
شنبه 24 اسفند 1392, 10:39 صبح
سلام من میخاستم بدونم میشه با اندروید مثل اکلیپس راحت کار کرد برای اندروید یا نه دنگو فنگ داره ؟؟ من کیوت نسخه ی mingw رو دارم میشه سرش اندروید کار کنم ؟؟ sdk رو دانلود کردم ولی نمیدونم چه چیزایه دیگه ای باید دانلود کنم و چجوری باید راه اندازیش کنم
در ضمن اموزش کافی برایش هست یا خیر ؟؟
ممنون
rubiks.kde
شنبه 24 اسفند 1392, 14:15 عصر
بله میشه با Qt هم نوشت.شما باید نسخه مربوط به android کیوت رو دانلود و نصب کنید.
علاوه بر این ها نیاز به ndk و sdk آندروید هم دارید.
منابع هم به شدت کمه.
orache
شنبه 24 اسفند 1392, 21:19 عصر
راستش من هنوز به صورت تخصصي ياد نگرفتم نميخام ide كه دارم ياد ميگيرم فقط براي اندرويد يا نرم افزار سازي باشه ميخام براي هردو باشه حالا سوالم اينه ايا با اكليپس ميشه هم نرم افزار براي كامپيوتر ساخت هم اندرويد ?
smemamian
شنبه 24 اسفند 1392, 21:31 عصر
اکلیپس یه IDE هستش و بسیاری از زبان ها رو پشتیبانی می کنه :
Java - PHP - Perl - C# - Python - D
و...
rubiks.kde
شنبه 24 اسفند 1392, 21:52 عصر
راستش من هنوز به صورت تخصصي ياد نگرفتم نميخام ide كه دارم ياد ميگيرم فقط براي اندرويد يا نرم افزار سازي باشه ميخام براي هردو باشه حالا سوالم اينه ايا با اكليپس ميشه هم نرم افزار براي كامپيوتر ساخت هم اندرويد ?
دوست عزیز تولید برنامه ربطی به IDE نداره
orache
شنبه 24 اسفند 1392, 22:34 عصر
منظورم مثل كيوت هست يا وي بي ٦ كه ميشه نرم افزار ساخت . با اكليپس هم ميشه شاخت ؟ مثلا نرم افزار مثل پينت يا فتوشاپ و...
smemamian
شنبه 24 اسفند 1392, 22:42 عصر
بله و فقط باید پلاگین های مورد نیاز رو نصب کنید.
به قول یکی از دوستان، خود اکلیپس یه سیستم عامله :لبخند:
orache
شنبه 24 اسفند 1392, 23:26 عصر
اخه پس چرا اموزشي نميبينم ؟ اموزشي هست ؟ ميشه يه نرم افزار معرفي كنين كه با اكليپس ساخته شده باشه ? راستي با سي پلاس هم ميشه نرم افزار ساخت ؟ منظورم رو ويندوزه ها من مك ندارم
ممنون
smemamian
یک شنبه 25 اسفند 1392, 00:07 صبح
همینطور که گفتم اکلیپس بدون پلاگین معنا نداره. شما باید پلاگین های مربوط رو نصب کنید
تا بتونید نرم افزار بنویسید. لیستی از نرم افزارهایی که پدرشون (:لبخند:) اکلیپسه :
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Eclipse-based_software
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.