View Full Version : سوال: حذف و ویرایش membership user
sepehrforough
شنبه 24 اسفند 1392, 11:52 صبح
سلام ،من تو پروژم ، دوتا جدول یوزر دارم توی sql2008 که یکیش یوزر با مشخصات خودمه ، یعنی مثل نام ، نام خانوادگی ، آدرس و .... ویکی از سکیوریتی ممبر شیب برای یوزر که آیدیشو میذارم تو جدول یوزر های خودم
که میتونم با استفاده از متد های ممبر شیب واسه اضافه کردن و پروسیجر خودم ، یوزر رو تو حدول خودم و جدول ممبر شیب یوزر اضافه کنم ، ولی نمیدونم که چه طوری حذف و ویرایش کنم
کسی میتونه راهنماییم کنه؟جون یورز آیدی جدو ل ممبر شیب که خیلی مهمه دخیله ، من نیمدونم ، کسی میتونه کممکم کنه؟
sepehrforough
شنبه 24 اسفند 1392, 12:55 عصر
خواهشا راهنماییم کنید
sepehrforough
شنبه 24 اسفند 1392, 16:43 عصر
کسی نیست راهنماییم کنه؟
pasha86
شنبه 24 اسفند 1392, 17:01 عصر
کجا میخوای اینکارو بکنی تو برنامه یا تو دیتابیس؟ خودت جدول یوزر رو ایجاد کردی یا از ممبرشیپ استفاده کردی ؟
sepehrforough
یک شنبه 25 اسفند 1392, 12:12 عصر
من هم از ممبر شیب یوزر استفاده کردم و هم یه جدول با مشخصات مورد نظر خودم دارم که به جدول ممبر شیپم فارین کی داره ، حالا میخوام حذف کنم از حدول یوزرم که باید ممبر شیپ یوزرم رو هم حذف کنه ، چی کار باید بکنم من یه پروسیجر نوشتم
create proc USP_Usser_delete
@UserNameToDelete nvarchar(256)
as
declare @UserIdToDelete uniqueidentifier
select @UserIdToDelete=UserId from aspnet_Users where UserName=@UserNameToDelete
DELETE FROM aspnet_Profile WHERE UserID = @UserIdToDelete
DELETE FROM aspnet_UsersInRoles WHERE UserID = @UserIdToDelete
DELETE FROM aspnet_PersonalizationPerUser WHERE UserID = @UserIdToDelete
DELETE FROM aspnet_Membership WHERE UserID = @UserIdToDelete
DELETE FROM aspnet_Users WHERE UserID = @UserIdToDelete
delete from Usser where UserId= @UserIdToDelete
حالا نمیدونم که چه طوری باید اینو تو asp.net
صدا بزنم ، منظورم اینه که خب واسه اضافه کردن یوزر من از متد membership.createuser
استفاده کردم حالا یه متد ممبر شیپ وجود داره به اسم membership.deleteuser
که نمیدونم چه جوری ازش استفاده کنم ، باید از این متداستفاده کنم یا از پروسیچر خودم ، با توجه به اینکه من سه لایه نویسی هم کردم یعنی دیتا اکسس لیر دارم واسه یوزر
mRizvandi
یک شنبه 25 اسفند 1392, 15:53 عصر
دوست عزیز بهتر بود به جای جدول خودت از پروفایل استفاده میکردی، اینطوری درگیری نداشتی.
اصلا نیازی به این نبود که ممبرشیپ رو توی سه لایه ببرید، اما بگذریم:
شما می تونی یک متد در لایه بیزینس اضافه کنی به نام DeleteUser
فقط نمیدونم چه چیزهایی از ممبرشیپ رو توی لایه دیتااکسس بردی؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.